هدایت مستقیم نیروهای خارجی در حوادث اخیر کشور/ تمامیت ارضی خط قرمز ماست
ایسنا/گیلان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، اقدامات نیروهای آشوبگر و مخرب طی روزهای اخیر را با هدایت مستقیم نیروهای خارجی دانست و گفت: اقدامات تخریبی و مسلحانه و تحریک آمیز از جمله ایجاد درگیری و آتش زدن مسجد و قرآن و خسارت زدن به بیت المال و اموال مردم خط قرمز حاکمیت است.
سید علی آقازاده، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی را از جمله کمیسیون هایی دانست که مسئله مذاکرات هسته ای را پیگیری می کند و گفت: سفر رئیس جمهور به نیویورک و حضور در مجمع عمومی سازمان ملل انجام شد و دستاوردهای خوبی داشت.
وی با اشاره به تعطیلی رسمی مذاکرات در مقطع فعلی، افزود: پیرامون حضور رئیس جمهور در نیویورک رایزنی هایی با روسای جمهور برخی از کشورها با محوریت مذاکرات هسته ای انجام شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگوی ویژه خبری، با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران طرف های مذاکره را غیر قابل اعتماد می داند، تصریح کرد: در مذاکرات برجام شاهد این غیر قابل اعتمادی بودیم و لذا اکنون برخی از خواسته های ۱+۵ از جمهوری اسلامی غیر منطقی و غیر عقلانی است و جمهوری اسلامی نمی تواند زیر بار مسائلی رود که قبلا در آنها عهدشکنی شده است.
آقازاده، اعتماد به طرف های مذاکره را شرط جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: نباید بدعهدی ها تکرار شود و نباید برخی از طرف ها به راحتی از توافق خارج شوند و سایر کشورها را متضرر کنند. همچنین مسئله نظارت های دائمی بر فعالیت های هسته ای برای تحت فشار سیاسی قرار دادن جمهوری اسلامی مورد پذیرش نیست.
وی با بیان اینکه کمیسیون امنیت ملی مجلس مسائل امنیتی کشور را به عنوان یک موضوع اساسی و حیاتی مورد بررسی و رصد مسمر قرار می دهد، خاطرنشان کرد: قطعا منافع ملی و امنیت جمهوری اسلامی هم در داخل کشور و هم در مرزها خط قرمز ماست.
نماینده رشت و خمام در مجلس، با اشاره به حوادث روزهای اخیر در کشور، اظهار کرد: ممکن است برخی حرکات اعتراضی در داخل کشور وجود داشته باشد، اما تغییر این حرکات به شرایطی که سراسر علیه منافع ملی و تمامیت ارضی کشور باشد، خط قرمز بوده و دشمن هر کجا ببیند جمهوری اسلامی مسیر توسعه و رشد و پیشرفت و ارتقای دیپلماسی را با موفقیت در منطقه و جهان دنبال می کند، می خواهد آن را تحت تاثیر قرار دهد.
وی اقدامات نیروهای آشوبگر و مخرب طی روزهای اخیر را با هدایت مستقیم نیروهای خارجی دانست و گفت: اقدامات تخریبی و مسلحانه و تحریک آمیز از جمله ایجاد درگیری های سخت و آتش زدن مسجد و قرآن و خسارت زدن به بیت المال و اموال مردم خط قرمز حاکمیت است و لذا کمیسیون امنیت ملی مجلس به جد پیگیری می کند و قابل تحمل نیست که شاهد خسارت به بیت المال و منافع ملی باشیم لذا با عوامل داخلی که به این حوادث دامن بزنند برخورد می شود و عوامل خارجی هم تحت تعقیب جمهوری اسلامی قرار می گیرند که نمونه آن را در عملیات اقلیم شمال عراق شاهد هستیم.
آقازاده در ادامه، جمهوری اسلامی ایران را یکی از کشورهای حاشیه دریای خزر دانست و عنوان کرد: هم از نظر امنیتی و هم از نظر حمل و نقل تجاری با آسیای میانه و قفقاز و اوراسیا در ارتباط هستیم؛ همچنین این دریا باید غیر نظامی باقی بماند و لذا در قبال امنیت و محیط زیست و حمل و نقل دریایی مسئولیت داریم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دیپلماسی جمهوری اسلامی در دولت سیزدهم را توجه ویژه به همسایگان دانست و متذکر شد: خوشبختانه دیپلماسی منطقه ای را در دو بخش سیاسی و اقتصادی فعال کردیم.
وی رشد و توسعه همه جانبه کشورهای همسایه را راهبرد محوری دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: شاهد توسعه اقتصادی و تقویت روابط سیاسی و اقتصادی با همسایگان هستیم.
نماینده رشت و خمام در مجلس، گیلان را مناسب ترین استان کشور در بخش کشاورزی دانست و گفت: گیلان در حوزه کشت گلخانه ای ظرفیت و سابقه خوبی دارد و دو دهه است که ایجاد گلخانه های کشاورزی را در گیلان دنبال می کنیم و در سفر رئیس جمهور نیز اعتبارات لازم برای طراحی شهرهای گلخانه ای در پنج شهرستان تخصیص یافت.
وی همچنین به وضعیت ساماندهی پسماند گیلان به ویژه سراوان اشاره کرد و متذکر شد: روزانه ۱۲۰۰ تن زباله در استان تولید می شود و لذا ظرفیت کارخانه کودآلی را از ۱۵۰ تن در روز به ۶۰۰ تن رساندیم و با راه اندازی زباله سوز و تبدیل روزانه ۵۰۰ تنی می توانیم ۸۰ درصد زباله استان را مدیریت کنیم.
آقازاده همچنین به پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن رشت – کاسپین اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال به پایان برسد و در ادامه راه آهن رشت – آستارا را با جدیت دنبال کنیم، زیرا چاره ای برای اتمام آن نداریم.
انتهای پیام