به گزارش گیل سو، منوچهر پارسافر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی در استان گیلان از تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه امسال، اظهار کرد: برداشت گل تا ۲۰ خرداد ماه ادامه دارد.

وی در ادامه به سطح زیرکشت گل محمدی در استان گیلان اشاره کرد و افزود: سطح زیر کشت گل محمدی در گیلان بیش از ۱۹ هکتار است که از این میزان ۱۳ هکتار بارور است.

معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه از این میزان ۳۰ تن گل محمدی برداشت می‌شود، گفت: ارزش ریالی گل‌های برداشت شده ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

وی با اشاره به مصارف گل محمدی، بیان کرد: تهیه گلاب، تهیه اسانس، استفاده در صنایع داروسازی از جمله مصارف گل محمدی است.

پارسافر در ادامه با بیان اینکه بیشترین گل محمدی در شهرستان‌های رودبار، رودسر، سیاهکل و شفت برداشت می‌شود، گفت: در استان گیلان چهار دستگاه گلاب گیری وجود دارد.