» آخرین اخبار » گیلان » شناسایی ۶۴ نقطه پرحادثه جدید در محورهای گیلان/ بهره برداری از ۲ پل در دهه فجر
شناسایی ۶۴ نقطه پرحادثه جدید در محورهای گیلان/ بهره برداری از ۲ پل در دهه فجر

شناسایی ۶۴ نقطه پرحادثه جدید در محورهای گیلان/ بهره برداری از ۲ پل در دهه فجر

آذر ۲۸, ۱۴۰۰ 1۰


ایسنا/گیلان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از رفع ۱۷ نقطه پرحادثه استان تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: رفع ۶۴ نقطه پرحادثه دیگر که با همکاری پلیس راه استان شناسایی و احصا شده نیز در دستور کار قرار دارد و منتظر تامین اعتبار هستیم.

فریبرز مرادی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه گیلان دارای ۱۵۹ شرکت و موسسه حمل و نقل کالا، ۱۴۸ شرکت حمل و نقل مسافر، چهار شرکت حمل و نقل بین المللی کالا و یک شرکت حمل و نقل بین المللی مسافر است، اظهار کرد: ۱۲۰ نمایندگی شرکت حمل و نقل بین المللی کالا در گیلان فعال است.

وی تعداد پایانه های بار استان را سه پایانه و تعداد پایانه های مسافر استان را ۱۰ پایانه دانست و افزود: در حال حاضر ۸۳۴۵ دستگاه در ناوگان حمل و نقل عمومی گیلان مشغول فعالیت بوده که ۲۶۰۹ دستگاه مربوط به بخش مسافر شامل ۱۳۶ دستگاه اتوبوس، ۶۴۹ دستگاه مینی بوس و ۱۸۲۴ دستگاه سواری است؛ همچنین ۵۷۳۶ دستگاه در بخش کالا فعال هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، میانگین سن ناوگان حمل و نقل کالا در گیلان را ۲۳.۰۷ سال و میانگین کشوری آن را ۱۹.۶۷ سال دانست و اضافه کرد: میانگین سن ناوگان حمل و نقل مسافر گیلان نیز در بخش اتوبوس، مینی بوس و سواری به ترتیب ۱۰.۴۱، ۳۰.۹۲ و ۱۱.۱۱ سال است.

مرادی، با بیان اینکه حدود ۱۲ هزار و ۱۲۱ راننده فعال در بخش حمل و نقل عمومی استان گیلان داریم، گفت: ۸۶۵۵ راننده در بخش کالا و ۳۴۶۶ راننده در بخش مسافر مشغول فعالیت هستند.

وی از جابجایی حدود شش میلیون و ۸۱۴ هزار و ۱۷۹ تن کالا توسط بیش از ۴۷۱ هزار و ۵۰۱ سفر طی هشت ماهه نخست امسال خبر داد و متذکر شد: از مجموع کل کالاهای حمل شده میزان ۷۲۲ هزار و ۷۳۹ تن کالای اساسی طی ۳۰ هزار و ۶۲۹ سفر از مبدا بندرانزلی به مقاصد داخل و خارج از استان حمل شده که نشان دهنده ۱۸.۴ درصد رشد در تناژ و ۱۳ درصد رشد در تعداد سفر است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، با بیان اینکه حدود دو میلیون و ۳۸۱ هزار و ۸۱ نفر مسافر توسط ۴۷۳ هزار و ۱۳۱ دستگاه وسیله نقلیه عمومی طی مدت مذکور جابجا شدند، از رشد ۱۴ درصدی در تعداد مسافر و رشد ۱۷ درصدی در تعداد سفر خبر داد و خاطرنشان کرد: طی هشت ماهه نخست سال جاری مرز آستارا ۷۸ هزار و ۳۵۸ تن کالا در بخش واردات و ۵۴۵ هزار تن در بخش صادرات داشته است.

وی با اشاره به کاهش ۲۳ درصدی واردات کالا و افزایش ۱۲ درصدی صادرات کالا از مرز آستارا، یادآور شد: طی این مدت ۲۰۳ هزار و ۸۰۱ تن کالا از استان ترانزیت شده که از این مقدار ۱۸۷ هزار و ۲۱۷ تن از مرز آستارا و ۱۶ هزار و ۵۸۴ تن ار مرز بندرانزلی ترانزیت شده است.

مرادی، بندرانزلی را یکی از بنادر واردکننده کالای اساسی کشور دانست و ادامه داد: پایانه مرزی آستارا تنها پایانه مرزی کشور بود که در ایام کرونا متوقف نشد و صادرات کالا و تردد کامیون از این پایانه تداوم داشت.

وی از تجهیز محورهای استان به سیستم های حمل و نقل در راستای ارتقای ایمنی تردد برای کاربران جاده ها خبر داد و عنوان کرد: ۶۳ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور فعال داریم و ۲۱ سامانه نظارت تصویری در کلیه محورهای شریانی و اصلی و آزادراهی و بزرگراهی نصب شده است. به زودی دو سامانه جدید ثبت تخلفات عبور و مرور جدید در محورهای استان نصب و بهره برداری می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، با بیان اینکه ۸۴ سامانه ترددشمار در ۴۲ محور رفت و برگشت استان فعال است، اظهار کرد: طی هشت ماهه نخست امسال ۱۰ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۲۹۱ وسیله نقلیه وارد استان و ۱۰ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۵۶۷ وسیله نقلیه از استان خارج شده است. همچنین یک میلیون و ۱۸۸ هزار و ۳۷۷ مورد تخلف توسط سامانه های ثبت تخلف سرعت مستقر در محورهای مواصلاتی استان به ثبت رسیده است.

مرادی، طول کل راه های بین شهری استان گیلان را ۱۱ هزار و ۱۵۲ کیلومتر دانست و افزود: گیلان ۶۸ کیلومتر آزادراه، ۴۸۶ کیلومتر بزرگراه، ۳۰۱ کیلومتر راه اصلی، ۱۰۵۵ کیلومتر راه فرعی و ۹۲۷۳ کیلومتر راه روستایی است که از این میزان، ۸۹۲ کیلومتر راه شریانی و ۶۱۶ کیلومتر راه ترانزیتی است.

وی تعداد پل های موجود در محورهای گیلان را ۱۶ هزار و ۷۵۶ دستگاه پل دانست و تصریح کرد: استان گیلان ۱۶ دستگاه تونل به طول شش کیلومتر دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، تعداد گردنه های برفگیر استان را ۵۰ گردنه به طول ۳۶۸ کیلومتر دانست و متذکر شد: در طرح زمستانه امسال ۵۴۲ نیروی راهدار در قالب ۶۰ اکیپ و ۳۵۹ دستگاه انواع ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین در ۵۷ راهدارخانه ثابت و سیار استان مستقر هستند.

وی طول روشنایی حوزه استحفاظی گیلان را ۲۱۷ کیلومتر دانست و بیان کرد: اجرای ۹۰ کیلومتر خط کشی، نصب ۵۶۰ عدد علامت اخطاری و انتظامی، نصب و تعمیر ۲۰ کیلومتر گاردریل، نگهداری ۲۲۰۰ دستگاه چراغ چشمک زن و جمع آوری ۸۸۷ مورد بنر و تابلوی تبلیغاتی غیر مجاز نصب شده در حریم راه ها و نیز ۲۲۱ مورد تجاوز به حریم راه های استان از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در زمینه ایمن سازی محورهای مواصلاتی طی مدت مذکور بوده است.

مرادی، با بیان اینکه نیازهای مردم در حوزه راهداری و حمل و نقل بسیار زیاد است، گفت: برای رفع نیازهای استان سعی کردیم از عوامل و عناصر جدید، به روز و بهینه استفاده کنیم و لذا برای نخستین بار روکش حفاظتی آسفالت به روش میکروسرفیسینگ را در محور شرق گیلان به کار بردیم که بسیار مقاوم تر در عین حال کم هزینه تر از آسفالت گرم است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، با اشاره به نیاز استان در حوزه آسفالت راه ها، اظهار کرد: گیلان جزو سه استان اول در نگهداری از راه های اصلی است و راه های فرعی و روستایی نیز در دستور کار قرار دارد و نیازمند تامین اعتبار ۲۰۳ میلیارد تومانی هستیم.

وی از رفع ۱۷ نقطه پرحادثه استان تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: رفع ۶۴ نقطه پرحادثه دیگر که با همکاری پلیس راه استان شناسایی و احصا شده نیز در دستور کار قرار دارد و منتظر تامین اعتبار هستیم.

مرادی، با اشاره به وضعیت پل های آسیب دیده گیلان از سیل سال های ۹۷ و ۹۸، متذکر شد: همه این پل ها دارای پیمانکار هستند و در صورت تامین مالی به موقع، شاهد افتتاح دو پل فومن و املش در دهه فجر خواهیم بود. پل کابلی آستانه اشرفیه نیز که عملیات اجرایی آن از سال ۹۳ آغاز شده، جهت تکمیل به اعتبار نیاز دارد تا در دهه فجر امسال آماده بهره برداری شود.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×