» دسته‌بندی نشده » پیکر اسماعیل امیدی کنار هم‌رزم قدیمی‌اش آرام گرفت

پیکر اسماعیل امیدی کنار هم‌رزم قدیمی‌اش آرام گرفت

آبان ۱۵, ۱۴۰۱ 0۰


به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع و تدفین پیکر امیر جانباز خلبان محمداسماعیل محترم امیدی صبح امروز یکشنبه ۱۵ آبان در کلاک کرج برگزار شد و این‌خلبان بنا به وصیت خود در کنار همرزم و دوست نزدیک خود محمود اسکندری در صحن داخلی امامزاده حیدر (ع) به خاک سپرده شد.

امیدی پنجشنبه ۱۲ آبان براثر سکته قلبی درگذشت و امروز با حضور خانواده و جمعی از خلبانان دوران دفاع مقدس به خاک سپرده شد.

مراسم تشییع و تدفین پیکر این‌جانباز دفاع مقدس با حضور امیران خلبان محمود ضرابی، محمدرضا قره‌باغی، روح‌الدین ابوطالبی، محمد صدیق قادری، محمد عتیقه‌چی، فریدون علی مازندرانی، محمود کریمی، علیرضا حمزه‌ای و دیگر خلبانان هواپیماهای ترابری و شکاری‌های اف پنج تایگر، فانتوم اف چهار و اف چهارده تامکت همراه بود.

امیر محمود ضرابی خلبان بازنشسته فانتوم و مسئول کانون خلبانان پس از خاکسپاری امیدی گفت:‌ اسماعیل امیدی دوست نزدیک محمود اسکندری بود و میزان اعتماد اسکندری به شخصیت و توانایی‌های او به‌قدری بود که وقتی به ماموریت‌های غیرممکن می‌رفت می‌گفت می‌خواهم فقط با اِسی امیدی در ایستگاه رادار در تماس باشم.

وی افزود: امروز اگر از برخی از جوان‌ها بپرسید چه آرزویی دارند، می‌گویند ویزا بگیرم که به آمریکا، فرانسه یا ایتالیا بروم. اما من جوانی سی ساله را می‌شناسم که اول جنگ گفت آرزویم این است که کفنم پرچم ایران باشد. این‌جوان، غفور جدی اردبیلی بود که به شهادت رسید و پیکرش را در دارالعباده اردبیل به خاک سپردیم.

سخنران دیگر این‌مراسم تولیت آستان مقدس امامزاده حیدر (ع) بود که ضمن اعلام تسلیت حجت‌الاسلام خاموشی رئیس سازمان حج و اوقاف به خانواده امیدی گفت: افرادی مثل امیر امیدی و امیر اسکندری شهید هستند و ما قدر و منزلت واقعی آن‌ها را درک نمی‌کنیم.

امیر خلبان روح‌الدین ابوطالبی از خلبانان فانتوم و تامکت در سال‌های دفاع مقدس نیز در این‌مراسم گفت: امیدی در خاش متولد شد و با زندگی‌اش در این‌دنیا، ارج و منزلت استان سیستان و بلوچستان را بالا برد.

پیکر اسماعیل امیدی کنار هم‌رزم قدیمی‌اش آرام گرفت

محمدرضا قره‌باغی نیز از خلبانان فانتوم که از دوستان محمود اسکندری و امیدی است، در گفتگو با خبرنگار مهر با حالی منقلب گفت: نمی‌خواهم خیلی از حرف‌ها را بزنم ولی امیدی را حرص و جوش‌ها و ناراحتی‌ها از پا درآورد. هفته پیش با هم بودیم و طبق معمول داشتیم شوخی می‌کردیم. اما رفتنش خیلی ناغافل بود و همه غافلگیر شدیم.

یکی دیگر از خلبانان ترابری دوران دفاع مقدس هم در حاشیه این‌مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سال ۱۳۴۵ وارد نیروی هوایی و سال ۱۳۷۵ بازنشست شدم. در یکی از زلزله‌ها چند روز را با معاون رئیس‌جمهور سر کردم و روزی ۳۰ سورتی پرواز داشتم ولی همان‌معاون بعد از ماجرا، نیامد احوالی بپرسد و سراغی بگیرد. از این‌همه دوستانی که دارم حدود ۲۰ نفر را در کرونا به خاک سپردم و چندنفر دیگر هم به‌خاطر بیماری و سکته از دنیا رفته‌اند. دلم برای غربت‌شان می‌سوزد.

*** ***

اسماعیل امیدی ازجمله چهره‌های مهم پرونده «پهلوان محمود اسکندری قهرمانی که باید از نو شناخت» است که همزمان با هفته دفاع مقدس سال گذشته در خبرگزاری مهر گشوده و اسفند ۱۴۰۰ به پایان رسید. او در این‌گفتگوها تاکید زیادی روی گفتن حقایق به جوان‌ها و نسل‌های آینده داشت.

جلسات گفتگویی که امیدی در آن‌ها حضور داشت، یکی نشست گفتگو با وی و امیر خلبان روح‌الدین ابوطالبی و دیگری میزگرد پایانی پرونده اسکندری در خبرگزاری مهر بود که در پیوندهای زیر قابل دسترسی و مطالعه هستند:

* عملیات افسانه‌ای زدن کرکوک چگونه رقم خورد؟ / خاطره خلبان F14 از مرگ

* ماجرای عبور فانتوم ایرانی از روی ناو آمریکایی / وقتی خلبان آمریکایی وحشت کرد

* علت خیانت دوخلبان شکاری ایرانی / چرا از سرمایه‌ها محافظت نمی‌کنیم؟

* برگ ماموریت بغداد را که به محمود دادند نوشته بود امکان مرگ صددرصد

* عبادت‌های شبانه اسکندری و چرایی عدم حضورش در نماز جماعت

* هنوز بوی گوشت سوخته خلبان در یادم هست / اسکندری سیمرغ روزگار ما بود

* اسکندری گفت من را به لانه زنبور می‌فرستی؛ می‌روم ولی شرط دارد! / واقعیت را به جوان‌ها بگوییم



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×