» آخرین اخبار » گیلان » برگزاری نمایشگاه های قوی؛ راهکاری برای کسب بازارهای جدید سرامیک سازی

برگزاری نمایشگاه های قوی؛ راهکاری برای کسب بازارهای جدید سرامیک سازی

شهریور ۲۰, ۱۴۰۱ 0۰


ایسنا/گیلان پیشران سرامیک سازی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی گیلان برگزاری نمایشگاه های قوی و سطح بالا را یکی از راهکارهای کسب بازارهای جدید برای سرامیک سازی دانست.

آناهیتا نیکبخت در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه به مدت ۲۰ سال است که در رشته سفال و سرامیک در رشت فعالیت دارد، گفت: در راستای طرح توسعه مشاغل خانگی به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان و به مجری گری جهاد دانشگاهی استان برای رونق بازار تولیدات سفال و سرامیک در کلاس های مشاوره شرکت کردم و مطالب سودمندی را فرا گرفته ام.

وی با اشاره به اینکه در کارگاه سرامیک سازی ام که علاوه بر فعالیت اعضای خانواده افراد دیگری هم مشغول به کار هستند، انواع ظروف سرامیکی تولید می شود، افزود: علاوه بر گیلان، تولیدات سرامیکی ما در دیگر استان ها از جمله اصفهان و تهران به فروش می رسد.

نیکبخت ادامه داد: تلاش داریم تا ظروفی تولید کنیم که مورد پسند جامعه باشد و تاکنون موفقیت های خوبی نیز کسب کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه پس از کرونا رونق بازار کم رنگ شد، تصریح کرد: خوشبختانه امسال کمی وضعیت فروش بهتر شده و همانند بسیاری از تولیدات در برخی از ماه های سال فروش کمتر و در برخی از ایام  فروش خوبی داریم، اما آنچه که مشخص است با توجه به کاهش قدرت خرید مردم باید در روزهای کم رونقی بازار تحمل داشته باشیم.

پیشران سرامیک سازی طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی گیلان تصریح کرد: جوانان زیادی تمایل به یادگیری تولید سفال دارند و گاهی ورود می کنند، اما چون از نظر درآمد اوضاع طبق میلشان پیش نمی رود معمولا دست از این کار می کشند و ما مایل هستیم افرادی آموزش ببیند که واقعا علاقمند به سفالگری و سرامیک سازی باشند و در پیچیدگی های مختلف بازار فروش تاب بیاورند.

وی افزود: البت به دلیل حجم کار وقت چندانی برای آموزش به دیگران وجود نداریم، اما اگر فرصتی پیش بیاید از آموزش به نسل جوان دریغ نخواهیم کرد.

نیکبخت در ادامه برگزاری نمایشگاه های قوی و سطح بالا را یکی از راهکارهای کسب بازارهای جدید برای سرامیک سازی دانست و ادامه داد: متاسفانه گاهی نمایشگاه های ضعیفی در بخش سفال و سرامیک استان برگزار می شود که فقط وقت تولید کننده را به هدر می دهد.

وی تصریح کرد: اخیرا به همت جهاد دانشگاهی گیلان برای این رشته کلاس هایی برای پیشرانان برگزار شد و ایده های خوبی برای تقویت بازار آموختیم.

نیکبخت ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت های جهاد دانشگاهی از پیشرانان در بخش های مختلف مشاغل خانگی شاهد رونق کسب و کارها در استان باشیم.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×