» آخرین اخبار » گیلان » دانش و تجربه موجود در بدنه جهاد دانشگاهی راهگشای مشکلات استان و کشور است
دانش و تجربه موجود در بدنه جهاد دانشگاهی راهگشای مشکلات استان و کشور است

دانش و تجربه موجود در بدنه جهاد دانشگاهی راهگشای مشکلات استان و کشور است

مرداد ۳, ۱۴۰۱ 0۰


ایسنا/گیلان رئیس پارک علم و فناوری گیلان، دانش و تجربه موجود در بدنه مجموعه اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی استان را راهگشای بسیاری از مشکلات استان و کشور دانست و اضافه کرد: رویکرد جهاد دانشگاهی در کشور و استان ها مورد تایید و توجه است.

دکتر علی باستی در گفت وگو با ایسنا، ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: یکی از نهادهای خوب کشور که در جهت رفع مشکلات جامعه براساس دانش و نوآوری و فناوری کار می کند جهاد دانشگاهی است.

وی با اشاره به نقش بارز فعالیت های جهاد دانشگاهی در تحقق شعار «تولید؛ دانش بنیان، کارآفرین»، افزود: جهاد دانشگاهی در استان های مختلف ماموریت های مختلف و متنوعی دارد و برای حل مشکلات و معضلات هر ناحیه برنامه ریزی می کند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان عملکرد جهاد دانشگاهی استان به ویژه در حوزه محیط زیست را پررنگ دانست و تصریح کرد: از گذشته تاکنون ارتباطات خوبی میان پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی استان وجود داشته که بخشی مهم آن در استفاده از ظرفیت جوانان خلاق و نوآور فعال در شرکت های دانش بنیان برای حل مشکلات زیست محیطی است.

باستی، راه اندازی استارت آپ ویکند «زیستکار» را نمونه ای موفق از همکاری مشترک جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان دانست و عنوان کرد: در این استارت آپ استفاده از شرکت های دانش بنیان برای حل معضلات زیست محیطی استان را دنبال کردیم.

وی با اشاره به اقدامات مشترک جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری در جهت تحقق شعار سال، گفت: از ظرفیت جهاد دانشگاهی در برگزاری رویداد «تانا» که شهریورماه ۱۴۰۱ برگزار می شود استفاده خواهیم کرد؛ این رویداد رفع نیازهای فناورانه سازمان های دولتی و بخش خصوصی را در دستور کار دارد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی گیلان یکی از غرفه های فعال و اثرگذار در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان است، خاطرنشان کرد: فن بازارها فضایی برای عرضه و تقاضای فناوری هستند و لذا استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی در فن بازار استان مد نظر است.

وی دانش و تجربه موجود در بدنه مجموعه اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی استان را راهگشای بسیاری از مشکلات استان و کشور دانست و اضافه کرد: رویکرد جهاد دانشگاهی در کشور و استان ها مورد تایید و توجه است و تاکنون سه پارک علم و فناوری توسط جهاد دانشگاهی راه اندازی شده است.

باستی به راه اندازی صنایع خلاق فرهنگی و فناوری توسط جهاد دانشگاهی اشاره کرد و متذکر شد: امروز نیازمند نسل جدیدی از دانشگاه ها تحت عنوان «دانشگاه کارآفرین» هستیم که می توانند در مجموعه های پژوهشی مانند جهاد دانشگاهی راه اندازی شوند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه زمینه راه اندازی یک مرکز مشترک در حوزه نوآوری و فناوری با جهاد دانشگاهی وجود دارد، تاکید کرد: حوزه تخصصی جهاد دانشگاهی استان گیلان محیط زیست است و لذا با توجه به مشکلات استان در این بخش، می توانیم همکاری دوجانبه مثبتی را بین محققین و پژوهشگران و اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی با شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری شکل دهیم.

وی با اشاره به ابلاغ قانون «جهش تولید دانش بنیان» در سال جاری، گفت: اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی استان می توانند اقدام به راه اندازی شرکت های دانش بنیان کنند تا از این ظرفیت های علمی و پژوهشی و فناوری برای پیشبرد امور استان و کشور استفاده کنیم.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×