بیتدبیری یا قحطالرجالی در استان حاصل دولت تدبیر
به گزارش گیل سو، حسن غلامپور طی یادداشتی نوشت: در راستای اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان که از سال گذشته اجرا شد تعدادی از فرمانداران و مدیران بازنشست و افراد جدیدی جایگزین شدند.
لنگرود نیز یکی از شهرستانهایی بود که بهواسطه بازنشستگی سید رضا جوادپور فرماندار سابق لنگرود، محمد رنجبر معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری این شهر سکان سرپرستی فرمانداری لنگرود را بر عهده گرفت تا فردی از سوی وزارت کشور و استانداری برای فرمانداری این شهر منصوب شود.
رنجبر از آبان ۱۳۹۷ تاکنون به مدت بیش از ۶ ماه است که بهعنوان سرپرست فرمانداری لنگرود مشغول به فعالیت است این در حالی است که وی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان لنگرود نیز میباشد و در حال حاضر باید وظیفه دو جایگاه را انجام و پیگیری کند.
طی این مدت در رسانهها نام افرادی زیادی برای کسوت فرمانداری لنگرود معرفی شدند ولی تاکنون همه در حد شنیدهها باقیمانده است، البته برخی معتقدند که مصطفی سالاری استاندار سابق گیلان، حیدری فرماندار آستانه را برای لنگرود در نظر داشت ولی گزینهها هر چند به چند در رسانهها تغییر میکرد.
اگر بخواهیم از حاشیه وارد متن ماجرا شویم موضوع این است که تعلل استاندار سابق گیلان موجب ضرر مردم شهرستان شده است، طبیعتاً وظایف و اختیارات سرپرست بهاندازه فرماندار نیست و همین موجب کندی در کارهای شهرستانی، حرفشنوی یا عدم تمکین ادارات و افراد زیرمجموعه از سرپرست، عدم اختیار کافی برای اجرا و اقدامات قانونی برای شهرستان و غیره میشود، در ثانی فرد سرپرست نیز در تنگنایی قرار دارد که هر چه زمان سرپرستی به درازا بکشد علاوه بر مردم شهرستان، برای خود شخص نیز مضر خواهد بود.
البته این بیخیالی توسط استاندار سابق و دولت در چندین وقت اخیر مشهود است بهطوریکه سرپرستان فرمانداری رودسر و لاهیجان و چند شهر دیگر نیز بیش از هفت ماه و برخی بیش از یک سال سرپرست بودند و آخر فرد دیگری برای آن جایگاه معرفی شد.
سؤال اینجاست که آیا در بین اینهمه دولتمرد فردی برای فعالیت در کسوت فرمانداری ۱۶ شهرستان گیلان وجود ندارد یا موضوع پاس دهی شخصیتهای حامی جریانهای سیاسی از شهرستانی به شهرستانی دیگر است که اگر این باشد در نظر گرفتن مردم معنی ندارد و شعاری بیش نخواهد بود.
متأسفانه یا خوشبختانه مصطفی سالاری هفته گذشته بهعنوان مدیرکل تأمین اجتماعی کشور منصوب و معاون سیاسی استانداری گیلان بهعنوان سرپرست استاندار منصوبشده و مشکلات در استان در این برهه از زمانحساس تر شده است چراکه باید مدتی نیز منتظر حکم فردی بهعنوان استاندار بود و در ادامه نیز استاندار جدید تغییراتی را بر اساس دیدگاه خود در نظر میگیرد درحالیکه حساسیت امسال بیشتر از سال گذشته بهواسطه برگزاری انتخابات مجلس است.
دلیل این حساسیت این است که گیلان دارای محصولات استراتژیکی مانند برنج، کرم ابریشم، زیتون، چای و غیره است که اکنون زمان برداشت این محصولات است که علاوه بر نیاز استان، نیاز کشور را نیز تا حدی برطرف میکنند، علاوه بر آن انتخابات مجلس، اسفند امسال برگزار میشود و فعالیتهای کاندیداهای احتمالی از چندی پیش نیز شروعشده، اینها تنها گوشهای از حساسیتهای مهم برای استان در نبود استاندار و فرماندار برخی شهرستانها است، علاوه بر این در خود لنگرود برنج، چای و کرم ابریشم تولید میشود که با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، کمآبیهای موجود در مزارع، فردی با اختیارات کافی باید به دنبال این موضوعات و حل مشکلات و آرام کردن جامعه و غیره باشد.
در حال حاضر نهتنها مردم شهرستان لنگرود بلکه مردم استان گیلان لنگ فردی برای فعالیت در جایگاهها هستند که نهتنها لازم، بلکه واجب است وضعیت استاندار و فرمانداران و مدیران کل توسط دولت طی کمتر از ۳۰ روز اخیر مشخص شود.
این یادداشت در حمایت از گزینه یا فرد یا حزبی نوشتهنشده بلکه در حمایت تمامقد از مردمی است که حیران حضور شخصی در کسوت استاندار و فرماندار هستند تا کارهای جاری خود را انجام دهند.
انتهای پیام/