بایدها و نبایدهای غذایی برای پیشگیری از انتقال کرونا در مدارس
باید توجه کرد که مدارس به عنوان یکی از مکانهای تجمعی میتوانند عامل انتقال کرونا باشند؛ اما با رعایت نکات بهداشتی ضد کرونایی مانند عدم تجمع، رعایت فاصله گذاری، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی میتوان از انتقال کووید ۱۹ در بین دانش آموزان و معلمان پیشگیری کرد.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در بازگشایی مدارس به عنوان یکی از اماکن تجمعی، علاوه بر رعایت اصول بهداشتی، توجه به پیشگیری از تجمع، رعایت فاصله گذاری در ترددها، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی ضروری است.
بر اساس پروتکلهای ضدکرونایی در مدارس که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، باید نظارت شود تا از دست به دست کردن موادغذایی و ساندویچهای خانگی یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.
همچنین سرو غذای گرم برای معلمان، دانش آموزان و کارکنان در مدرسه و تردد افراد متفرقه به آبدارخانه مجاز نیست.
در عین حال در مدارس استفاده از مایعات بیشتر به دانش آموزان توصیه شود. ترجیحا از آبهای آشامیدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده شود. نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن کمک میکند.
باید توجه کرد که درصورت مصرف میوه، باید به طور کامل و براساس اصول بهداشتی میوه شسته شده و پوست آن گرفته شود. همچنین از خرید مواد غذایی فلهای و باز نیز در مدارس خودداری شود.
بنابر اعلام وبدا، لازم است از مصرف یا توزیع هرگونه فراوردههای کنسروی یا فراوری شده مثل سوسیس، کالباس و غیره در مدارس ممانعت شود.
انتهای پیام