«مولدسازی» شاخص ارزیابی مدیران گیلانی
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، کمک به رشد اقتصادی و افزایش بهره وری اموال مازاد دولتی، افزایش عرضه زمین، ملک، ساختمان در اقتصاد و تعدیل قیمت ها، کاهش دارایی منجمد دولت به نفع پویایی اقتصاد، بهره وری و کارایی بیشتر از داراییهای ثابت دولت، افزایش نقدینگی شرکتها و تامین غیر تورمی کسری بودجه، تامین فرصت فراگیر مصون ماندن مردم از تورم داراییهای ثابت، گسترش مالکیت عموم مردم بویژه اقشار کم درآمد از این داراییها از جمله اهدافی است که در مولدسازی دنبال میشود.
کلیه دستگاهها، سازمانها، واحدها و سایر عناوین دولتی و وابسته و تابعه دولت مشمول مولدسازی املاک میشوند و باید املاک مازاد خود را در فرآیند آن، واگذار کنند.
نشست کارگروه استانی مولدسازی داراییهای دولت به ریاست معاونت عمرانی استانداری گیلان و با حضور مدیر کل امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان دستگاه اجرایی و مدیران کل دیوان محاسبات، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بنیاد مسکن صبح امروز در تالار غدیر استانداری برگزار شد.
در این نشست ضمن بررسی گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی در فاصله نشست قبل تا این نشست، موارد و چالشهای مولدسازی بررسی و ارائه طریق شد.
موسی فکور معاون عمرانی استانداری گیلان در این نشست اظهار کرد که با توجه به حجم پروژههای عمرانی و کمبود اعتبارات انتظار بیشتری از دستگاههای اجرایی در خصوص مولدسازی وجود دارد که در حال حاضر فعالیت در این زمینه بسیار محدود است و باید مدیران اهتمام بیشتری در این خصوص داشته باشند.
علیرضا نوروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان نیز در این نشست ضمن گلایه از عدم همکاری دستگاهها اظهار کرد که مقرر است برابر دستور استاندار از این پس مدیران استانی براساس میزان عملکرد در این حوزه ارزیابی شوند.
گفتنی است، عواید حاصل از واگذاری اموال غیرمنقول و پروژههای عمرانی نیمه تمام پس از کسر کارمزد مصوب هیات به حساب خزانه واریز خواهد شد و نیمی از مبالغ واریزی به خزانه، بلافاصله به حساب تملک داراییهای سرمایهای دستگاه اجرایی مربوطه ستادی با استانی واریز تا در سقف بودجه مصوب هزینه شود.
پایان پیام/۸۴۰۰۸