انتقاد نماینده مجلس از کاهش سرانه توزیع آرد در آستانهاشرفیه
به گزارش خبرگزاری فارس از آستانهاشرفیه، ابراهیم نجفی نماینده مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات شهرستان آستانه اشرفیه در حوزه آرد و نان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر با بیان اینکه بازگشایی طرح توسعه حرم باید به اولویت مهم در مسؤولان در این شهر مبدل شود، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم پنج جانبهای میان دستگاههای متولی و استانداری گیلان در خصوص بازگشایی طرح توسعه حرم امضا شده و انتظار داریم استانداری اقدامات لازم را در این راستا انجام دهد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به احیای احیای اسکله بندرکیاشهر در شهرستان آستانهاشرفیه گفت: در گذشته ۸۰ فروند لنج در اسکله بندر کیاشهر مشغول به صید انواع ماهی از جمله ماهی استخوانی بودند که اکنون تعطیل شده ولی برنامههای بسیار خوبی در راستای احیا و توسعه اسکله بندر کیاشهر طی چند سال گذشته انجام شده است.
نماینده مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کاهش سرانه توزیع آرد در این شهرستان به نسبت شهرستانهای مجاور تصریح کرد: در حوزه آرد و نان و بر اساس آخرین آمار، سرانه توزیع آرد به ازای هر نفر در شهرستان آستانهاشرفیه ۹ کیلو بوده ولی در شهرستانهای مجاور ۱۱ کیلو است و این امر سبب شد عملا از ساعت هشت شب به بعد نان برای توزیع در این شهرستان وجود ندارد.
نجفی با اشاره به گردشگرپذیر بودن شهرستان آستانهاشرفیه بیان کرد: در ایام مختلف سال شاهد حضور مسافران بسیار زیادی هستیم لذا باید آرد بیشتری به شهرستان آستانهاشرفیه تعلق گرفته و نظارت بیشتری هم بر چگونگی توزیع آرد انجام شود.
وی از وجود ۸۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده آرد و نان در شهرستان آستانهاشرفیه خبر داد و گفت: در حوزه برق آستانه اشرفیه ۸۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده برق دارد و هیچ شهری به مانند اینجا چنین چالشی ندارد و حتی در خصوص شهرکهای صنعتی نیاز به برق داریم و مقرر شده بود اقداماتی در این خصوص انجام شود.
نماینده مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به تکمیل مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی در این شهرستان افزود: مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی آماده بهرهبرداری است لذا انتظار داریم سریعا این مهم اجرایی شود.
نجفی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای محور آستانهاشرفیه بندر کیاشهر خبر داد و بیان کرد: برای محور آستانه به کیاشهر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که اگر تخصیص پیدا کند بخش اعظمی از مشکلات را برطرف میکند.
خسرو آرنگ فرماندار شهرستان آستانهاشرفیه نیز در این جلسه با بیان اینکه اقتصاد کشاورزمحور یکی از مهمترین ویژگیهای مردم شهرستان آستانهاشرفیه است، اظهار کرد: شغل اصلی مردم این شهرستان، کشاورزی، تولید بادام، برنج و سایر محصولات باغی بوده و در همین خصوص اقدامات حمایتی بسیار خوبی از کشاورزان انجام شده است.
وی با اشاره به مذهبی بودن و وجود جاذبههای گردشگری بیشمار در شهرستان آستانهاشرفیه گفت: هرساله شاهد حضور مسافران بسیار زیادی به واسطه مذهبی و گردشگرپذیربودن آستانه اشرفیه به این شهرستان هستیم ولی در حوزه آرد و نان بعضا با مشکلاتی مواجه میشویم.
فرماندار شهرستان آستانهاشرفیه از توزیع بیش از هشت هزار کیسه آرد در هر مرحله به نانواییهای این شهر خبر داد و بیان کرد: در مرحله نخست هشت هزار و ۲۲۵ کیسه آرد، در مرحله دوم هشت هزار و ۹۱۶ کیسه آرد و در مرحله سوم ۹ هزار ۲۸۵ کیسه آرد در بین نانواییها توزیع شده که از سرانه کشوری بیشتر بوده است.
آرنگ با بیان اینکه مشکلی در حوزه توزیع آرد در شهرستان آستانه اشرفیه وجود ندارد، گفت: در توزیع آرد در شهرستان آستانهاشرفیه مشکلی نداشته و اشکال در نظارتها است که کمیتهای در این خصوص تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه مشارکت در انتخابات همواره در شهرستان آستانهاشرفیه خوب بوده است، تصریح کرد: مشارکت انتخابات در شهرستان آستانه اشرفیه همواره خوب بوده و ۶۰ نفر در پیش ثبت نام شرکت کردند که دولت سیزدهم کمترین عدم تایید صلاحیت را در چند دوره گذشته داشته است.
به گفته نماینده عالی دولت در شهرستان آستانهاشرفیه، همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخابات پرشور را برای کشور فراهم کنند و در شهرستان آستانه اشرفیه هم این مهم به سرلوحه امور قرار گرفته است.
پایان پیام/۸۴۰۰۸