» دسته‌بندی نشده » اسرائیل موشک‌های دریایی دوربرد را توسعه داد
اسرائیل موشک‌های دریایی دوربرد را توسعه داد

اسرائیل موشک‌های دریایی دوربرد را توسعه داد

شهریور ۳۰, ۱۴۰۱ 0۰


ارتش رژیم صهیونسیتی از توسعه موشک‌های دریایی دوربرد با هدف «حفاظت از آب‌های اقتصادی و منابع استراتژیک» خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم موشک ضد کشتی دوربرد جدیدی به تسلیحات پدافند خود اضافه کرده است.

آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرد که نیروی دریایی این رژیم با همکاری اداره تحقیقات و توسعه پدافندی وزارت جنگ و صنایع هوافضای تل‌آویو ماه گذشته میلادی آزمایش “موفقیت آمیز” موشک دریا به دریا و ضد کشتی “گابریل ۵” را انجام داد.

وی گفت: این اقدام سنگ بنای روند توسعه ناوچه‌های موشک انداز “ساعر ۶” و ملحق کردن آن به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی است.

ادرعی ادامه داد: گابریل ۵ یک موشک دریایی دوربرد بوده و از این قابلیت برخوردار است که در شرایط مختلف دریایی و هوایی به صدها کیلومتری نقطه پرتاب برسد و مجموعه گسترده‌ای از اهداف را از بین ببرد و تهدیدها را خنثی کند.

وی افزود: موشک‌های پیشرفته برتری نیروی دریایی اسرائیل را تضمین می‌کنند و پیوستن سامانه‌های موشکی به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی، یک جهش منحصر به فرد فنی در زمینه پدافند دریایی است.

ارتش رژیم صهیونیستی درحالی از آزمایش موشکی موفقیت آمیز خبر داده است که سید حسن نصرالله شنبه در سخنرانی در مراسم راهپیمایی اربعین در بعلبک لبنان درخصوص پرونده تعیین مرزهای دریایی لبنان و رژیم صهیونیستی گفت: لبنان برای مقابله با بحران‌های اقتصادی و معیشتی خود با فرصتی طلایی مواجه است که شاید تکرار نشود. ما نمی‌توانیم پیش از دستیابی لبنان به مطالبات بر حق خود، اجازه استخراج نفت و گاز از میدان کاریش را بدهیم.

سید حسن نصرالله گفت: به ما فرصت واقعی برای مذاکرات با هدف استخراج گاز از سوی لبنان بدهید. ما به دنبال مشکل و دردسر نبوده‌ایم. ما بخشی از مذاکرات ترسیم مرزها نیستیم و همه چشم‌مان به “کاریش” و موشک‌هایمان است.

وی افزود: من فکر می‌کنم که اسرائیلی‌ها، آمریکایی‌ها و دیگران اطلاعات کافی در مورد جدیت مقاومت و اینکه “در این مسئله با آنها شوخی نمی‌کند” دارند. اگر رویارویی به ما تحمیل شود، برای آن آمادگی داریم.

لبنان و رژیم صهیونیستی بر سر منطقه‌ای به مساحت ۸۶۰ کیلومتر مربع در دریای مدیترانه که دارای منابع نفتی و گازی است، اختلاف‌نظر دارند.

مذاکرات غیر مستقیم میان بیروت و تل‌آویو اکتبر ۲۰۲۰ با نظارت سازمان ملل و با هدف تعیین مرزهای دریایی میان دو طرف آغاز شده و پنج دوره برگزار شد که آخرین آنها مه ۲۰۲۱ بود.

اخیرا منابع لبنانی و صهیونیستی اعلام کردند که لبنان و رژیم صهیونیستی به توافق درباره ترسیم مرزهای دریایی نزدیک شده‌اند.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×