» آخرین اخبار » گیلان » وجود امام خمینی(ره) مملو از خدا بود/ سخن ایشان پشتوانه الهی و معنوی داشت
وجود امام خمینی(ره) مملو از خدا بود/ سخن ایشان پشتوانه الهی و معنوی داشت

وجود امام خمینی(ره) مملو از خدا بود/ سخن ایشان پشتوانه الهی و معنوی داشت

خرداد ۱۴, ۱۴۰۱ 0۰


ایسنا/گیلان رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، معنویت، عرفان و خداترسی امام را الگو و زبانزد دانست و افزود: امام توانست دنیا را تکان دهد، زیرا وجود امان الهی و مملو از خدا بود و خودش را برای خدا قرار داده بود.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور در مراسم استانی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که در مصلی رشت برگزار شد، وجود مبارک معمار کبیر انقلاب را جامع الاضداد دانست و اظهار کرد: برخی از افراد اهل برش و قاطعیت و شجاعت و شهامت هستند، اما از نظر معنوی و اخلاقی در چارچوب موازین قرار نمی گیرند، عده ای دیگر اهل فکر و برنامه ریزی و اندیشه هستند، اما در میدان عمل و اجرا کمال لازم را ندارند، برخی نیز پایبند به اخلاقیات و معنویان هستند، اما اهل اجتماع نیستند؛ این در حالی است که امام همه صفات متضاد را در خودش جمع کرده بود.

وی معنویت، عرفان و خداترسی امام را الگو و زبانزد دانست و افزود: امام توانست دنیا را تکان دهد، زیرا وجود امان الهی و مملو از خدا بود و خودش را برای خدا قرار داده بود. امام با قرآن و اهل بین(ع) و ادعیه انس داشت و این انس تا آخرین لحظه حیات قطع نشد.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، خداگونه بودن امام را به واسطه اتصال و ارتباط با خدا دانست و تصریح کرد: هرچه امام فرمود شد، زیرا سخن امام پشتوانه الهی و معنوی داشت.

حجت الاسلام ذوالنور، با بیان اینکه امام معنوی داشت و در بدترین شرایط مستحبات را ترک نمی کرد، گفت: امام با همه رهبران دنیا فرق داشت، زیرا مبانی و اصول اسلامی و قرآنی را سرلوحه خویش قرار داده بود و در دین داری عمیق و ریشه دار بود.

وی جامعیت امام را از جنس جامعیت ائمه معصومین(ع) دانست و بیان کرد: ایشان فروپاشی نظام کمونیستی و امپریالیستی و اتحاد جماهیر شوروی را پیش بینی کرد و سر سوزنی در مقابل ابرقدرت های شرق و غرب کرنش نکرد، اما در مقابل خانواده شهدا متواضع می شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، شخصیت امام را جامع و منحصر به فرد دانست و تاکید کرد: در آموزه های دینی حصری وجود ندارد و انسان باید رویش و زایش دینی و معنوی داشته باشد تا رهرو امام باشد.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در عین اخلاق و معنویت، استکبارستیز بود، متذکر شد: امام هرگز از آرمان و اعتقادش کوتاه نیامد و توفان های سهمگین و حوادث ناگوار نتوانست شخصیت استوار امام را بلرزاند.

حجت الاسلام ذوالنور، بصیرت، روحیه ضد صهیونیستی، رسیدگی به مستضعفین، اعتقاد به اصلاح جامعه، مقابله با مفاسد و تاکید بر سلامت مدیران در همه سطوح کشور را از جمله ویژگی های مکتب امام دانست و اضافه کرد: امام اهل سازش نبود؛ متاسفانه شاهد شکل گیری جریانات متعددی هستیم که مستقیم و غیر مستقیم توسط استکبار جهانی سازماندهی می شوند و با پشتوانه های مالی و فرهنگی و سیاسی و رسانه ای سعی می کنند شخصیت امام را تخریب و مکتب نورانی او را تحریف کنند.

نماینده قم در مجلس، میدان دار این عملیات تخریب و تحریف را از افرادی دانست که زمانی در کنار امام بودند و اظهار کرد: مکتب امام در مسیر ولایت تعریف می شود و لذا شاهد هجمه به جایگاه ولی فقیه هستیم.

وی امروز اداره کشور را به مراتب پیچیده تر و سخت تر از زمان امام دانست و بیان کرد: کسانی که بعد از پیامبر(ص) در مقابل علی(ع) ایستادند فلسفه امامت را نفهمیدند و اگر کسی جایگاه امام را درک نکند دچار بدبختی می شود.

حجت الاسلام ذوالنور، عبارت «میزان حال فعلی افراد است» را نشان دهنده بصیرت دینی و سیاسی امام دانست و یادآور شد: در تاریخ اسلام شخصیت هایی هستند که در رکاب رسول خدا بودند، اما با علی(ع) نماندند، زیرا بصیرت و قدرت تشخیص حق از باطل را نداشتند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، مشروعیت مسئولان را به اذن ولی فقیه دانست و گفت: امام نسبت به مسائا کشور اشراف داشت و بر قطع وابستگی اقتصاد به نفت تاکید می کرد؛ این در حالی اسن که اگر مسئولان منویات امام و رهبری را سرلوحه خویس قرار می دادند، امروز با تکانه های تحریم نفتی، ساختار اقتصاد و معیشت مردم نمی لرزید.

وی اجرای دستورات مقام معظم رهبری را راه نجات و نسخه شفابخش و مسیر برون رفت از مشکلات کشور دانست و افزود: مسئولانی که در این امور کوتاهی کردند و موجب از هم گسستن خانواده ها و گمراهی جوانان و… شدند، باید منتظر غضب الهی باشند.

نماینده قم در مجلس، با اشاره به کم توجهی مسئولان به اجرای ۲۴ اصل اقتصاد مقاومتی، ادامه داد: با روی کار آمدن دولت انقلابی سیزدهم شاهد مطرح شدن مفاهیم اقتصاد مقاومتی هستیم؛ البته حل مشکلات کشور زمان بر است، زیرا فضایی برای دولت ایجاد شده که میراثدار تسویه ماهانه ۱۲ هزار میلیاردی سررسید اوراق است.

وی از یکی مشکلات کشور را قطع ارتباط با منطقه و همسایگان دانست که نتیجه عملکرد مسئولان گذشته است و عنوان کرد: ایران و ترکمنستان ۱۱۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند و ترکیه و ترکمنستان همسایه نیستند، اما حجم مبادلات تجاری آنان ۶۰۰ برابر ماست که نشان می دهد فرصت همسایگان را از دست دادیم، زیرا برخی از مسئولان معتقد بودند اگر نیازهای کشور از طریق تجارب با منطقه حل شود، دیگر بهانه ای برای مذاکره نخواهند داشت.

حجت الاسلام ذوالنور، با اشاره نقش مثبت دولت سیزدهم در اجلاس شانگهای و برقراری ارتباط با کشورهای منطقه با هدف بهبود شرایط اقتصادی، خاطرنشان کرد: به دنبال اختلافات روسیه و ترکیه، فرصت خوبی برای صادرات محصولات کشاورزی ایران به روسیه فراهم شد که این فرصت هم در سایه پایبندی به مذاکره با غرب و عدم اراده مسئولان از دست رفت!

وی با بیان اینکه دشمنان می خواهند انقلاب و نظام برآمده از آن را ناکارآمد جلوه دهند، تصریح کرد: همه مشکلات کشور ناشی از فاصله گرفتن از آرمان های انقلاب است.

نماینده قم در مجلس، با اشاره به صادرات شش میلیون بشکه ای نفت در سال های قبل از انقلاب، گفت: در آن زمان جمعیت کشور یک سوم امروز بود و مردم بیشتر در روستاها زندگی می کردند تا شهرها، یعنی جمعیت ما تولیدی بود؛ نه مصرفی، اما در حال حاضر جمعیت چند برابر داریم و تحریم هستیم و تنها یک و نیم میلیون بشکه نفت صادر می کنیم.

در حال تکمیل…



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×