پارلمان عراق قانون جرمانگاری عادیسازی روابط با تل آویو را به رای میگذارد
پارلمان عراق فردا (پنجشنبه) درباره قانون پیشنهادی ممنوعیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی رایگیری میکند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شفق نیوز، دستور کار جلسه پارلمان عراق که فردا (پنجشنبه) برگزار میشود، شامل رای گیری درباره قانون پیشنهادی منع عادیسازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی است.
در همین راستا، حاکم الزاملی، معاون اول رئیس پارلمان عراق گفت، قانون منع عادی سازی روابط با اسرائیل از امور ضروری برای ثبات کشور است. وی از کمیسیون حقوقی در پارلمان خواست تلاشها در این خصوص و تسریع در انجام آن را بیشتر کند.
پنجشنبه گذشته پارلمان عراق گزارش و بحث و بررسی درباره قانون پیشنهادی منع عادیسازی و برقراری روابط با اسرائیل را تکمیل کرد که هدف آن جلوگیری از برقراری هر نوع رابطه با رژیم صهیونیستی است.
فراکسیون “نجات میهن”، بزرگترین ائتلاف در پارلمان عراق، پیش از این لایحهای را به ریاست پارلمان ارائه کرده بود که درباره جرمانگاری عادیسازی با رژیم صهیونیستی بود.
طبق این گزارش، عراق هیچ رابطهای با رژیم صهیونیستی برقرار نمیکند و اکثریت گروههای سیاسی این کشور از عادیسازی با این رژیم خودداری میکنند.
روزنامه عبری “تایمز اسرائیل” در گزارشی نوشت، این قانون عراقی؛ روابط رژیم صهیونیستی را با اقلیم کردستان عراق قطع خواهد کرد.
این روزنامه نوشت، لایحهای ضد اسرائیلی در عراق اجرایی خواهد شد که شهروندانی را که به هر طریقی با اسرائیلیها ارتباط برقرار کنند به مجازات اعدام محکوم میکند. این قانون برای همه شهروندان عراقی و خارجیانی که به عراق سفر میکنند و عراقیهای خارج از کشور، اعمال میشود و شامل سازمانهای مرتبط با اسرائیل و ارتباط آنلاین از طریق رسانههای اجتماعی میشود.
در این گزارش آمده است، پیشنویس قانون جدید تحت عنوان «منع عادیسازی و برقراری روابط با اسرائیل» ارتباط از هر نوع با رژیم اشغالگر صهیونیستی و نمایندگان آن اعم از افراد، نهادها و سازمانها را به طور جدی ممنوع میکند. همچنین ترویج هرگونه عقیده یا ایدئولوژی، اصول و رفتار اسرائیلی یا صهیونیستی به هر نحوی ممنوع است و متخلفان احتمالا در معرض «اعدام یا حبس ابد» قرار خواهند گرفت.
طبق نوشته تایمز اسرائیل، این قانون عملا هرگونه «کمک مادی یا غیر مادی» به رژیم صهیونیستی یا هر نهاد وابسته به آن را منع میکند، که این امر نگرانیهایی را در مورد یهودیان عراقی ساکن در منطقه کردستان ایجاد میکند که به این معنی است که هر شکلی از تماس بین یهودیان کردستان و اسرائیل ممکن است منجر به مجازات اعدام شود.
انتهای پیام