وزیر کار: ثروتمندان و بالاشهریها بیشتر از جنوبشهریها یارانه میگرفتند
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجتالله عبدالملکی در پنجمین نشست رسالات در حضور جمعی از منبریهای جوان هیاتهای مذهبی کشور اظهار کرد: مقام معظم رهبری در اولین دیدار با دولت سیزدهم بر موضوع عدالت تاکید کردند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: آقای رئیس جمهور نیز پیوست عدالت را سرلوحه کارهای دولت قرار دادند. رئیس جمهور تاکید کردند باید کار اساسی انجام شود که موضوع ساماندهی واقعی یارانهها از جمله این کارهاست.
وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که بیدقتی در تخصیص و توزیع یارانهها برای کشور ایجاد کرده است، گفت: دلالان و واردکنندگان بیوجدان از محل اعتبارات مربوط به یارانه، منشاء فساد اقتصادی شدهاند.
عبدالملکی اضافه کرد: قاچاقچیان نیز از محل توزیع نادرست ارز سود بسیاری بردهاند و از سوی دیگر نیز بخشی از یارانه مردم ایران نصیب مردم برخی از کشورهای دیگر میشود. جالب است که تولیدکنندگان خارجی از دولت نظام جمهوری اسلامی، یارانه میگرفت.
بخشی از اظهارات وزیر کار در خصوص اصلاح یارانهها
عبدالملکی ادامه داد: میزان بهرهمندی ثروتمندان و بالاشهرنشینها از یارانه بیشتر از جنوب شهریها و روش توزیع یارانه کاملا ناعادلانه بود. عمده کارشناسان اقتصادی معتقدند روشهای سابق یارانه، اشتباه است. دولت آقای رئیسی با بردن لایحه به مجلس، به شدت به دنبال اصلاح این وضعیت است.
وی اضافه کرد: دولت با حذف ارز ۴۲۰۰ تومان، کار اصلاح توزیع یارانه را به صورت جدی آغاز کرد و برای جلوگیری از مشکلات معیشتی برای مردم، تدابیری همچون افزایش میزان یارانه و کالابرگ الکترونیکی اتخاذ کردهایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: هدف دولت، توزیع کاملا عادلانه یارانه میان مردم است. در ادامه این نشست، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سوالات جمعی از مبلغان دینی را شنید و در ادامه، پاسخگوی آنها بود.
مدیر شبکه قرآن: رسانه ملی در بازنمایی انقلاب اسلامی نیازمند فرم خلاقانه و مردمی است
محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن نیز در این نشست با بیان اینکه آماده استماع و دریافت نظرات مبلغان دینی در مدیریت درست شبکه قرآن و معارف سیماست، اظهار کرد: به دلیل وجود تکثر دین، متاسفانه دین حداقلی در جامعه و حتی در رسانه ملی بیشتر دیده میشود.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما افزود: به این دلیل که هدف، جذب حداکثری مخاطب است، رسانه ملی نیز به دنبال طرح جذاب و قشنگ امام حسین علیه السلام است. این موضوع در غرب نیز مطرح و مورد نقد بوده است که وقتی معارف کلیسا را میخواهیم به رسانه بیاوریم، قداست آن را میگیریم و شکل نمایشی آن را عرضه میکنیم.
وی اضافه کرد: اکنون اسلام اخلاقی و توصیهای به دلیل پررنگ بودن دین حداقلی در جامعه، در رسانههای ما بیشتر تبلیغ میشود. ما در رسانه دچار مشکل فرم نیز هستیم. ما در بازنمایی انقلاب اسلامی نیازمند فرم خلاقانه و مردمی هستیم.
کشکولی ادامه داد: مشکل در کشور ما این است که دستور برنامههای ما را نظام تبلیغاتی دشمن انتخاب میکند. غوغاسالاری دشمن موجب میشود ما دیگر صدایی را نمیشنویم. از سوی دیگر مردم نیز موضوعاتی را مطرح و از روحانیون میپرسند که شاید کمتر به ذهن ما میرسد.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما اظهار کرد: ما در رسانه ملی همسو با مطالبه مقام معظم رهبری، موضوع روایتگری درباره شخصیتها، داستانها و اسطورهها را به صورت جدی دنبال میکنیم.
در پایان، جمعی از مبلغان دینی حاضر در پنجمین نشست رسالات، به بیان دیدگاههای خود در حوزههای مختلف پرداختند و مدیر شبکه قرآن و معارف سیما به این سوالات پاسخ داد.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید