» آخرین اخبار » فناوری » نجات ۱۲۰۰ نوع سیب از انقراض توسط یک مهندس بازنشسته
نجات ۱۲۰۰ نوع سیب از انقراض توسط یک مهندس بازنشسته

نجات ۱۲۰۰ نوع سیب از انقراض توسط یک مهندس بازنشسته

فروردین ۲۱, ۱۴۰۱ 1۰


یک مهندس بازنشسته ۲۰ سال است که در جستجوی انواع مختلف سیب است و تاکنون توانسته ۱۲۰۰ نوع سیب را از انقراض نجات دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، طبق گزارش دانشگاه “ایلینوی”، ۷۵۰۰ نوع سیب در سراسر جهان رشد می‌کند که ۲۵۰۰ نوع آن در ایالات متحده کشت می‌شود. اما سوال اینجاست که چرا ما اغلب این سیب‌ها را نمی‌بینیم؟ پاسخ این است که برخی از انواع سیب، منقرض شده‌اند.

این روند اما به زودی تغییر می‌کند، زیرا یک مهندس بازنشسته به نام “تام براون”، ماموریت خود را برای نجات انواع مختلف سیب از انقراض تعریف کرده است. وی تاکنون ۱۲۰۰ نوع سیب را نجات داده است.

انواع مختلف سیب

همه چیز از سال ۱۹۹۸ آغاز شد، زمانی که “براون” در مغازه یک کشاورز برای اولین بار، اطلاعاتی در مورد چند نوع سیب که در قرن ۱۸ و ۱۹ شناسایی و استاندارد سازی شده بودند، کسب کرد. “براون” مشتاقانه تصمیم گرفت که به دست آوردن اطلاعات و نجات انواع مختلف سیب، پروژه‌ای است که او می‌خواهد باقی عمر و دوران بازنشستگی خود را به آن اختصاص دهد.

“براون” کار خود را با جستجو و پرسش از باغداران باتجربه شروع کرد و از آنها یاد گرفت که چگونه درختان سیب را برش بزند، پرورش دهد و پیوند بزند. اکنون ۲۰ سال پس از آن تصمیم، او بیش از ۱۲۰۰ نوع سیب تاریخی را که بدون تلاش‌های او منقرض می‌شدند، از انقراض نجات داده است.

براون حتی وب‌سایتی به نام “Apple Search” به معنای “جستجوی سیب” را راه‌اندازی کرده است که از آن برای کمک به جستجوی سیب‌های در حال انقراض و فراموش شده استفاده می‌کند. او همچنین در اطراف شرق ایالات متحده جستجو می‌کند و به دنبال افرادی می‌گردد که ممکن است بتوانند به او کمک کنند.

کار تحقیقاتی

“براون” به دنبال باغ‌های قدیمی است که در اسناد تاریخی ذکر شده‌اند یا بر اساس داستان‌های شهروندان مختلف که اغلب در دهه ۸۰ و ۹۰ عمر خود هستند، به جستجوی سیب‌های مختلف می‌پردازد و هنگامی که سرانجام یک درخت جدید را کشف کند، از آن برای مطالعه بیشتر نمونه‌برداری می‌کند.

وی با استفاده از اطلاعات موجود در سوابق باغ‌های قدیمی، گزارش‌های شاهدان دست اول و حتی گیاه‌شناسان، ویژگی‌های برگ، درخت و میوه را مطالعه و با دیگر نمونه‌ها مقایسه می‌کند. وی حتی نمونه‌هایی را برای افرادی که می‌توانند به او کمک کنند، ارسال می‌کند.

فعالیت “براون” ماهیت تحقیقاتی دارد، کامل و دقیق است و تاکنون موفق بوده است. اینکه وی از این پس چند نوع دیگر سیب را می‌تواند دوباره معرفی کند، فقط گذشت زمان می‌تواند پاسخ دهد.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×