» آخرین اخبار » گیلان » سند فرهنگی با همه ابعاد در همه سطوح تعریف شود
سند فرهنگی با همه ابعاد در همه سطوح تعریف شود

سند فرهنگی با همه ابعاد در همه سطوح تعریف شود

اسفند ۲۸, ۱۴۰۰ 0۰


به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت الله رضا رمضانی پیش از ظهر امروز در دیدار با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه رسانه در جهاد تبیین نقش بسیار موثری دارد، اظهار کرد: غول رسانه‌ای و دیکتاتوری رسانه‌ای دنیا برای این است تا دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان نشود بر این اساس، مسؤولیت اصحاب رسانه برای تبیین ارزش‌های نظام سنگین است. 

وی با تبریک میلاد حضرت مهدی (عج) انتظار درست را حرکت، پویایی صبر، استقامت و به نوعی بسترسازی برای مقدمه ظهور دانست و گفت: آثار ظهور، آرمان همه ادیان الهی بوده و آرمان همه انسان‌های حق‌طلب است تا بتوانند طعم ظهور را بچشند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تاکید بر اینکه مواسات، امنیت اقتصادی اجتماعی و رشد تکامل علم و عقل بشر به مرحله حقیقی حرکت می‌کند، افزود: رسانه وقتی با یک نظام ماکیاولی وارد میدان شود دنبال جذب مخاطب حداکثری می‌رود از این رو، این رسانه‌هابرای جذب حداکثری معیار و ضابطه را رعایت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه تلاش برای تقابل با تفکر ماکیاولی رسانه‌ای دشمن باید به سمت برجسته‌سازی نقش اعتماد به مخاطبان جهت داد، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم گفتمان انقلاب را توسعه دهیم وظیفه داریم تا براساس ارزش‌های خودمان حرکت کنیم، نه به شیوه آنان، البته مسؤولان نظام هم با تکیه بر اعتمادسازی مردم باید وارد میدان شده تا رغبت مردم به رسانه‌های داخلی بیشتر شود.

نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید در زمینه اعتمادسازی، تبیین درستی از دستاوردهای نظام با ابزار مدرن و با شیوه‌های جذاب داشته باشیم، بیان کرد: باید با مراکز آماری ارتباط برقرار کرد و تحلیل‌ها هم باید براساس داده‌های کامل باشد و با تکیه بر اعتمادسازی قدم‌هایی به جلو می‌برداریم. 

وی با بیان اینکه ما در عرصه بین‌الملل با رسانه‌های صهیونیستی مواجه هستیم، گفت: اگرچه دنیا از اول انقلاب به دنبال کتمان‌سازی دستاوردهای انقلاب بوده اما با دیپلماسی عمومی، چهره واقعی انقلاب به دنیا مخابره شد. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به نطق خود در اجلاسیه اخیر خبرگان تصریح کرد: ما تنها به دستاوردهای علمی و نظامی انقلاب توجه کردیم اما یکی از دستاوردهای مهم انقلاب، ظهور عرصه‌های مختلف در شئون گوناگون اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دینی بوده و این ظهور معمولا بیان نمی‌شود. 

وی با بیان اینکه در گذشته معتقد بودند در دنیا هیچ انقلاب دینی رخ نمی‌دهد، اما انقلاب ایران تمام اندیشه‌های فکری آنان را رد کرد، افزود: امروز دین و اسلام از موضوعات مهم مطالعاتی در مراکز مهم دنیا حتی در قلب دشمن در قالب اندیشکده‌های اسلامی برای مقابله با اسلام شکل گرفته و این معنای حضور اسلام در تمام دنیا ست. 

رمضانی با بیان اینکه دنیای غرب دنبال اسلام عربستانی به معنای اینکه اسلام ظهور شئون حاکمیتی نداشته باشد است، تصریح کرد: حل مسائل معیشتی و رفاه نسبی از مسائلی بود که در اجلاسیه اخیر خبرگان مطرح شد و مباحث فرهنگی نیز از دغدغه‌های همیشگی خبرگان بوده چرا که توقعات مدنظر اجرا نشده و نیاز به تلاش مضاعف است. 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه فعالیت فرهنگی از مهم‌ترین توطئه‌های دشمن علیه ایران است، گفت: دشمن در صدد تغییر فکر و تغییر ذائقه مردم ایران است و دشمن به صورت جدی در حال فعالیت در این زمینه است. 

وی با بیان اینکه با مهندسی فرهنگی باید به مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن پرداخته شود و صرفا نباید در قالب دفاعی محدود شد و ما نیز باید به صورت تهاجمی وارد فرهنگ شویم، تصریح کرد: باید سند فرهنگی با همه ابعاد را در همه سطوح تعریف کنیم چرا که با جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب حجت را بر همگان تمام کردند. 

رمضانی به مطالب اشاره شده درباره جنگ اکراین در اجلاسیه اخیر خبرگان اشاره کرد که ایران مخالف هرگونه جنگ و رعب و وحشت در جوامع است و افزود: حاکمیت اکراین چوب بد سیاستی خود را ذیل نظام سلطه می‌خورد. 

وی با بیان اینکه حمایت از بحرین، یمن، فلسطین، و نگاه‌های دوگانه غرب در دنیا از مسائلی است که دنیای غرب در رسانه‌های خود آن را به صورت مشهود نشان دادند، گفت: ما مخالف اشغال، رعب و وحشت، کشتن زنان بی‌دفاع هستیم و این مخالفت را برای همه کشورها نشان دادیم برخلاف دنیای غرب نگاه دوگانه نداریم. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مباحث احیای برجام نیز از مطالب مطروحه در اجلاسیه اخیر خبرگان بوده است، گفت: قدرت و علم هسته‌ای را نمی‌توانند از ایران بگیرند ما خاطر بدعهدی آمریکا را فراموش نکرده و نمی‌کنیم. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *