کنترل موادغذایی و رعایت شیوه نامههای بهداشتی از ۲۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروز
محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «با توجه به فرارسیدن نوروز چه کنترلی بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی در مراکز تفریحی و اقامتی دارید؟»، اظهار داشت: از ۲۵ اسفند ماه همه نیروهای ما در آمادهباش قرار دارند؛ با توجه به اینکه امسال دو کار را تا پایان تعطیلات نوروزی انجام میدهند.
وی ادامه داد: یکی اینکه مانند سالهای گذشته به بحث سلامت، ایمنی غذا و آب میپردازند اما دومین موضوع اینکه روی واکسیناسیون و عدم قرنطینه نبودن افراد تأکید دارند و رعایت شیوهنامهها و تست منفی PCR را کنترل میکنند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: سعی میکنیم نرمافزاری را در خروجی سامانه داشته باشیم تا افراد را از نظر بیمار بودن و تعداد مراتب تزریق واکسن کنترل کنیم.
فرهادی یادآور شد: مردم میتوانند برای شکایت از مراکز مورد نظر، به سامانه ۱۹۰ مراجعه کنند؛ ضمن اینکه بررسی میدانی نیز صورت میگیرد.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید