» دسته‌بندی نشده » کنترل موادغذایی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ۲۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروز
کنترل موادغذایی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ۲۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروز

کنترل موادغذایی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ۲۵ اسفند تا پایان تعطیلات نوروز

اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ 0۰


محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که «با توجه به فرارسیدن نوروز چه کنترلی بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مراکز تفریحی و اقامتی دارید؟»، اظهار داشت: از ۲۵ اسفند ماه همه نیروهای ما در آماده‌باش قرار دارند؛ با توجه به اینکه امسال دو کار را تا پایان تعطیلات نوروزی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد:‌ یکی اینکه مانند سال‌های گذشته به بحث سلامت، ایمنی غذا و آب می‌پردازند اما دومین موضوع اینکه روی واکسیناسیون و عدم قرنطینه نبودن افراد تأکید دارند و رعایت شیوه‌نامه‌ها و تست منفی PCR را کنترل می‌کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: سعی می‌کنیم نرم‌افزاری را در خروجی سامانه داشته باشیم تا افراد را از نظر بیمار بودن و تعداد مراتب تزریق واکسن کنترل کنیم.

فرهادی یادآور شد: مردم می‌توانند برای شکایت از مراکز مورد نظر، به سامانه ۱۹۰ مراجعه کنند؛ ضمن اینکه بررسی میدانی نیز صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *