رهبر کره شمالی خواستار توسعه سایت پرتابهای فضائی شد
به گزارش سرویس بینالملل خبرگزاری فارس، یک روز بعد از توضیحات کره شمالی درباره آزمایش موشکی اخیر روی سامانه ماهوارهای تجسسی، «کیم جونگ اون» رهبر این کشور از تأسیسات پرتابهای فضائی بازدید کرد.
رسانه دولتی کره شمالی بامداد جمعه گزارش دادند که کیم در جریان این بازدید، خواستار گسترش سایت پرتاب موشک فضایی کره شمالی برای پیشبرد اهداف خود شده است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، کیم این اظهارات را در جریان بازدید از تأسیسات پرتاب موشک ماهوارهبر «سوها» که برای قرار دادن یک ماهواره در مدار و همچنین برای آزمایش فناوریهای مختلف موشکی مورد استفاده قرار گرفته است، بیان کرد.
فناوریهای موشکی مذکور شامل موتورهای استاتیک موشکی و سکوهای پرتاب فضایی است که مقامات کره جنوبی و آمریکا گفتهاند به فناوری مشابه مورد استفاده در موشکهای بالستیک قارهپیما نیاز دارند.
به نوشته رویترز، یک مقام آمریکایی گفت که این آزمایشها احتمالاً برای بررسی مؤلفههای سیستم قبل از پرتاب تمامبرد بوده است، که احتمالاً به عنوان پرتاب فضایی ممنوع شده توسط قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد پنهان شده است.
بر اساس این گزارش، موشک «هواسونگ ۱۷» دوربردترین سلاح کره شمالی است که برای اولین بار در رژه سال ۲۰۲۰ به نمایش گذاشته شد و بر روی یک وسیله نقلیه حمل و نقل با ۱۱ محور حمل شد و برخی از تحلیلگران آن را «هیولا» می نامند.
در گزارش رسانه دولتی کره شمالی آمده است که کیم در ایستگاه سوها، تأسیسات را بازرسی کرد و دستور نوسازی و گسترش آن را داد تا اطمینان حاصل شود که «راکتهای مختلفی میتوانند برای حمل ماهوارههای چند منظوره از جمله یک ماهواره شناسایی نظامی پرتاب شوند».
روز گذشته نیز رهبر کره شمالی طی بازدید از آژانس فضایی این کشور، گفت آزمایش و توسعه اخیر سامانه ماهوارهای تجسسی، با هدف جمعآوری اطلاعات درباره ارتش آمریکا است. (جزئیات بیشتر)
بامداد یکشنبه بود که رسانه دولتی کره شمالی گزارش داد، در جدیدترین شلیک پرتابه توسط این کشور، آزمایش مهمی روی یک سامانه ماهوارهای تجسسی انجام شده است.
این دومین پرتاب موشک توسط کره شمالی در یک هفته برای آزمایش تجهیزات ماهواره و نهمین پرتاب موشک در سال جاری بود.
رهبر کره شمالی پیش از این نیز به به مقامات این کشور دستور داده بود تا از سرگیری فعالیتهای موقتاً تعلیق شده را بررسی کنند. پیونگیانگ از اواخر سال ۲۰۱۷ یک تعلیق خودخواسته برای آزمایشهای اتمی و موشکهای بالستیک قارهپیما اعمال کرده است.
انتهای پیام/خ
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید