سربازان تایلندی و آمریکایی برای رزمایش “کبرای طلایی” آماده میشوند
مانور نظامی مشترک سالانه بین ایالات متحده و تایلند از روز یکشنبه در مقیاسی کوچک در مقایسه با رزمایشهای پیش از کرونا، آغاز میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این مانور بزرگ با عنوان “کبرای طلایی” که از ۱۹۸۲ بین سربازان آمریکایی و تایلندی انجام شده بزرگترین رزمایش چند ملیتی است و به عنوان پلتفورمی برای آمریکا تلقی میشود تا با متحدانش در آسیا آن هم در زمانی که رقابت با چین رو به ازدیاد است، به همکاری و تقویت نظامی بپردازد.
نیروهای نظامی از هند، اندونزی و متحدان ایالات متحده یعنی کره جنوبی و استرالیا نیز در این مانور شرکت خواهند کرد.
در این رزمایش بزرگ ۱۲۰۰ سرباز آمریکایی و ۲۰۰۰ سرباز تایلندی حضور دارند که تا پنجم مارس سال جاری میلادی ادامه مییابد. مانور با سلاح واقعی، عملیات نجات و تخلیه و همچنین فرود آبی – خاکی در رزمایش امسال برگزار نمیشود.
در سال ۲۰۱۹، حدود ۴۵۰۰ سرباز آمریکایی در مانور نظامی کبرای طلایی حضور یافتند. در ۲۰۲۰، ۱۶۰ تن حضور داشتند و ۶۰۰ تن هم در رزمایش سال ۲۰۲۱ شرکت کردند.
سخنگوی وزارت دفاع تایلند نیز گفت، با وجود حضور کمتر شرکت کنندگان در این رزمایش، تایلند این رزمایشها را مکانیزمی ضروری برای تقویت همکاری نظامی میبیند.
میانمار نیز که پیشتر ناظر این عملیات بود، برای دومین سال متوالی در این مانور نظامی حضور ندارد اما سخنگوی وزارت دفاع تایلند علت این مساله را بروز کودتا در این کشور در سال گذشته میلادی نمیداند.
آمریکا ارتش میانمار را که روابط تاریخی خوبی با ارتش تایلند دارد، به شدت محکوم کرده است.
انتهای پیام