» آخرین اخبار » گیلان » جایگاه نخست شهرستان رودسر در تولید ماهیان گرمابی

جایگاه نخست شهرستان رودسر در تولید ماهیان گرمابی

بهمن ۱۳, ۱۴۰۰ 0۰


به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، آبزی‌پروری ساده‌ترین و اقتصادی‌ترین روش تولید غذای مورد نیاز جامعه و ایجاد اشتغال است. 

پرورش ماهی در کنار کار کشاورزی یکی از روش‌های است که علاوه بر کسب درآمد و اشتغال‌زایی بستر مناسبی برای اقتصاد مقاومتی بوده که می‌تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش موثری داشته باشد. 

عصر امروز همزمان با نخستین روز از دهه مبارک فجر دو طرح شیلاتی پرورش ماهیان سردابی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان در شهرستان رودسر به بهره برداری رسید. 

علی اکبر قربان نیا در آئین افتتاح یک طرح شیلاتی در روستای ناصرسرای بخش مرکزی اظهار کرد: این شهرستان در بخش تولید ماهیان پرورشی از ظرفیت بالایی برخوردار است. 

وی با اشاره به فعالیت ۲۲۰ مزرعه صنعتی و خرد افزود: مجموع ظرفیت تولید در این مزارع یک هزار و ۲۶۴ تن و غالبا سردآبی بوده که برای ۳۶۰ نفر مستقیم شغل ایجاد شده است. 

رئیس اداره شیلات رودسر با اشاره به فعالیت ۱۰ شرکت پره فعال در این شهرستان گفت: حدود ۹۵۰ نفر صیاد در نوار ساحلی شهرستان رودسر فعالیت دارند. 

وی از جایگاه نخست رودسر در تولید ماهیان پرورشی در بخش‌های مشاغل خانگی در سطح استان گیلان خبر داد و افزود: این شهرستان در بخش مزارع سردابی و خاویاری رتبه دوم را دارا است. 

قربان نیا با تاکید بر لزوم توسعه آبزی‌پروری در سطح روستاها به عنوان بستری مناسب در کسب درآمد و اشتغال‌زایی بیان کرد: مجموع اشتغال مستقیم در بخش آبزی‌پروری و صیادی شیلات شهرستان رودسر بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ نفر است. 

وی با اشاره به توسعه ظرفیت، مکانیزاسیون و سرمایه در گردش برای شش طرح شیلاتی رودسر در سال جاری بالغ بر دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت و جذب شده است، تصریح کرد: هفت طرح دیگر شامل قفس‌های دریایی، احداث مزارع سردابی و مجتمع زنده فروشی و رستوران شیلاتی توسط بخش خصوصی با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۷ میلیارد تومان برای سال جاری توسط شیلات رودسر معرفی و ثبت درخواست شده است. 

شهرستان رودسر در تولید آبزیان پرورشی برای ماهیان خاویاری و نیز ماهیان سردابی ویژه قزل آلا پس از شهرستان تالش رتبه دوم در استان گیلان را دارا بوده و ظرفیت‌های توسعه تا دو برابر وضعیت موجود شناسایی شده که با حمایت‌های مسئوولان می‌توان فضای کسب و کار و درآمد کشاورزان منطقه را بهبود بخشید. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *