۷۵۰ تن گوشت بوقلمون سال گذشته در گیلان تولید و روانه بازار مصرف شد
به گزارش گیل سو،حجت علی اکبرنژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت از تولید ۷۵۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی گیلان سخن گفت و اظهار داشت: در حال حاضر ۹ واحد تولید و پرورش بوقلمون در گیلان فعالیت میکنند که بیشتر این واحدها در شهرستانهایی نظیر رشت رودبار و لاهیجان واقع شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان حمایت از واحدهای تولیدی و پرورشی بوقلمون توسط این سازمان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: جهاد کشاورزی گیلان برای رفع مشکلات و تسریع در روند تولید این دسته از واحدها، از هیچ کمک و مساعدتی دریغ نمیکند.
علی اکبرنژاد میزان تولید گوشت بوقلمون توسط واحدهای تولیدی گیلان در سال گذشته را برشمرد و در تشریح میزان آن عنوان کرد: طبق آمارهای موجود، واحدهای فعال تولید و پرورش بوقلمون گیلان در سال ۱۳۹۷ حدود ۷۵۰ تن گوشت تولید و روانه بازارهای مصرف کردهاند.
وی افزایش مصرف گوشت در ماه مبارک رمضان و تمهیدات جهاد کشاورزی گیلان برای توزیع این کالای مصرفی در ایام ذکر شده را برشمرد و اظهار داشت: با برنامهریزیهای این سازمان امسال گوشت بوقلمون نیز به همراه گوشت مرغ، به عنوان یک غذای بسیار سالم وارد بازار مصرف شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گوشت بوقلمون جایگزینی بسیار مناسب برای مرغ مصرفی خانوار است خاطرنشان کرد: پرورش بوقلمون در گیلان رونق خوبی دارد و امیدواریم این روند کنونی توسط واحدهای پرورشی همچنان ادامه پیدا کند.
علی اکبرنژاد برخی از فواید و مزیتهای مهم مصرف گوشت بوقلمون را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: از آنجا که گوشت بوقلمون حاوی ۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز است میتواند به عنوان یک منبع خوب غذایی، در سبد خرید و مصرف خانوارها قرار گیرد.
وی وجود پروتئین، ویتامین، املاح بالا و نیز کلسترول پایین را از جمله دیگر مزیتهای گوشت بوقلمون اعلام کرد و اظهار داشت: جهاد کشاورزی گیلان در راستای تحقق شعار امسال، گسترش و ایجاد رونق در سطح واحدهای تولید و پرورش بوقلمون استان را در دستور کار خود قرار داده است.
انتهای پیام/