خبر فارس، مدیران قم را هوشیار کرد/ شهدای اول بهمن قم از گمنامی خارج میشوند
به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، دو روز پیش و در سالگرد تدفین شهدای بمباران اول بهمن ۱۳۶۵ شهر قم، گزارشی در این رسانه با تیتر «فراموشی عجیب شهادت نزدیک به ۱۰۰ نفر در قم طی یک روز» منتشر شد که در رسانههای گوناگون ملی و محلی بازتاب داشت. حالا مدیران قم برای گرامیداشت این شهیدان مظلوم به خط شدهاند و قول دادهاند که این شهدای عزیز را از گمنامی خارج کنند.
ساعت ۱۶:۵۳ چهارشنبه اول بهمن ۱۳۶۵، سه راه بازار و چند نقطه دیگر شهر قم هدف حمله هوایی میگهای دشمن بعثی قرار گرفت که طی آن جمع زیادی از مردم بیگناه، از جمله مینیبوسی از دانشآموزان گروه سرود مدرسه راهنمایی قطب راوندی که از اجرای سرود در سینما تربیت برمیگشتند به شهادت رسیدند.
این تصویر تلخ از شهدای دبستان شهید فیاضبخش پس از حمله موشکی به مدارس بروجرد نشان میدهد که رژیم بعث عراق، عامدانه مدارس و کودکان و نوجوانان ایرانی را هدف قرار داده است
فردای این روز وحشتناک روزنامهها نوشتند: قریب صد نفر از مردم بیگناه قم در اول بهمن، به خاک و خون کشیده شدند، اما بعد از ۳۵ سال، بسیاری از مردم قم مخصوصاً نسل جوان قمی اصلا خبر ندارند شهر قم هم در جریان جنگ شهرها از سوی هواپیماهای رژیم بعث به طرز وحشیانه و ناجوانمردانهای بمباران شده و بسیاری از مردم بیگناه از جمله کودکان و زنان به شهادت رسیدهاند.
دهه فجر از شهدای اول بهمن یاد میکنیم
حجتالاسلام والمسلمین حسن هنرمند، رئیس بنیاد شهید استان قم ضمن قدردانی بابت پیگیری این موضوع مهم، به خبرنگار فارس میگوید: پیگیر هستم که مراسم گرامیداشت این شهدا در دستور برنامههای ما باشد و همچنین قرار شد در جلسهای که هفته آینده درباره مراسمات شهدا در دهه فجر داریم، یکی از موضوعاتی که در دستور جلسه باشد، پیگیری مراسم گرامیداشت شهدای اول بهمن ۶۵ باشد.
تصویر دیگری از بمباران مدرسههای ایرانی در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران
نحوه بزرگداشت شهدای اول بهمن قم را در کارگروه ترویج فرهنگ ایثار بررسی میکنیم
محمدرضا زینالبیک، مشاور استاندار قم و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استان قم هم در گفتوگو با خبرنگار فارس، رشادتها و مبارزات ملت قهرمان ایران بالاخص در طول ۸ ساله دفاع مقدس را دارای لحظات و حوادث مهمی دانست که نشانگر عظمت فداکاری ایثار و قهرمانی و شهادتطلبی ملت ایران است. او در ادامه تاکید کرد: در شهر مقدس قم هم از این دست حوادث و اتفاقات کم نداریم و برای اینکه نسلهای بعدی ما این نقاط برجسته تاریخی را فراموش نکنند باید یک بازنگری اساسی در حوادث و وقایع انقلاب اسلامی داشته باشیم و برای آشنایی نسل بعد با آنها برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: یکی از این مقاطع تاریخی، اول بهمن قم در سال ۱۳۶۵ است و برای بزرگداشت شهدای مظلوم این روز باید همت به خرج دهیم. بنابراین گرامیداشت شهدای انقلاب و رسیدگی به گلزار شهدای انقلاب و برنامهریزی برای انجام مراسم و زدودن غبار از مزار شهیدان آنجا نیز هم از همین دست کار است که انشاءالله در کارگروههای ویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان قم مورد توجه قرار میگیرد و البته همت دوستان رسانهای دغدغهمند را نیز طلب میکند.
تلاش کمیته نامگذاری شورای شهر و بخشهای شهرداری برای یادآوری اول بهمن قم
مهدی کلانتر زاده مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری قم هم به خبرنگار فارس گفت: مدیریت شهری همیشه به دنبال بهرهگیری از عناصر و ابزار مختلف بوده تا ارزشها و مفاهیم هویتساز را برجسته کند. به همین دلیل در کمیته نامگذاری و کمیسیون خدمات شهری و کلان شهرداری و شورای شهر، این مهم مورد توجه بوده و خواهد بود و ضمن تشکر از دغدغه دوستان و تذکر مطرح شده در خصوص نامگذاری روز شریف اول بهمن و شهدای این روز که برای شهر مقدس قم هویتساز است، در دستور کار کمیته قرار خواهد گرفت و روند قانونی برای اعلام نتیجه طی خواهد شد.
مسؤولان شهری قم درصددند یکی از معابر این شهر را به نام «شهدای اول بهمن ۶۵» نامگذاری کنند
یکی از معابر شهری قم به نام شهدای اول بهمن ۶۵ نامگذاری میشود
در همین حال، محمود مسگری، نایب رئیس شورای شهر قم در گفتوگو با فارس ضمن تشکر از بیان و توجه به این موضوع، این اشکال را وارد دانست و تاکید کرد در این مساله بیتوجهی شده است.
وی ادامه داد: هرچند نام خیلی از این شهدا بر معابر شهر گذاشته شده است، اما در مورد نامگذاری یکی از معابر به نام شهدای اول بهمن ۶۵، انشاءالله پیگیری لازم انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید