» دسته‌بندی نشده » واکسیناسیون به‌تنهایی برای مهار کامل کرونا کافی نیست
واکسیناسیون به‌تنهایی برای مهار کامل کرونا کافی نیست

واکسیناسیون به‌تنهایی برای مهار کامل کرونا کافی نیست

دی ۱۳, ۱۴۰۰ 2۰


معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه باید رویکرد فعالی در مقابله با سویه جدید کرونا در کشور داشته باشیم، گفت: واکسیناسیون به تنهایی برای کنترل بیماری در کشور کافی نیست و باید رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی محور کار باشد.

به گزارش ایسنا، سید مجید میراحمدی در نودمین نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور نمایندگان دستگاههای ذی ربط در وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه برای مقابله با سویه جدید اُمیکرون نیازمند مراقبت های ویژه در مرزها و مبادی ورودی کشور هستیم، گفت: روند نظارت ها در حوزه مسافرت های زمینی و هوایی به صورت تزریق دو دُز واکسن و داشتن تست پی سی آر منفی برای مسافران به صورت جدی دنبال می شود.

وی افزود: وزارت بهداشت به عنوان مرجع تخصصی مدیریت بیماری کووید ۱۹ در مرزها و ورودی های کشور نظارت ها را تقویت می کند.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه امروز نگرانی از شیوع اُمیکرون در کشور جدی است، گفت: خوشبختانه روند مناسب واکسیناسیون اطمینان خاطر خوبی در کشور در مهار بیماری ایجاد کرده است اما با توجه به هشدارهای پزشکی این موضوع را در نظر داشته باشیم که واکسیناسیون به تنهایی برای مهار کامل بیماری کافی نیست.

رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی به صورت استفاده از ماسک و اجتناب از هر گونه تجمع ضرورت جدی در مقابله با بیماری کووید ۱۹ است، خاطر نشان کرد: نباید اجازه داد پیک جدید بیماری با توجه به قدرت سرایت پذیری اُمیکرون شکل بگیرد و در ادامه مجبور به اتخاذ تصمیمات ضربتی نشویم.

وی اضافه کرد: اتخاذ راهکارهای پیشگیری می تواند زمینه مناسبی را برای مهار بیماری در کشور فراهم سازد. اگر لازم به برقراری محدودیت های جدید و حتی تعطیلی ها است می توان این اقدامات را قبل از شیوع بیماری اتخاذ کرد و اجازه نداد بیماری در کشور شیوع گسترده یابد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، میراحمدی در پایان نسبت به ضرورت اطلاع رسانی به موقع و مناسب برای مردم در مهار بیماری تاکید کرد و گفت: یکی از نگرانی هایی که همواره در حوزه مدیریت بیماری مطرح است، «عادی پنداری» است و در این زمینه نیازمند اطلاع رسانی هدفدار هستیم.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×