» دسته‌بندی نشده » طرح جدید ژاپنی ها برای کاهش خودکشیِ کودکان و نوجوانان در این کشور
طرح جدید ژاپنی ها برای کاهش خودکشیِ کودکان و نوجوانان در این کشور

طرح جدید ژاپنی ها برای کاهش خودکشیِ کودکان و نوجوانان در این کشور

دی ۸, ۱۴۰۰ 2۰


آمارها حاکیست در یک سال گذشته (۲۰۲۱) ۴۹۹ کودک و نوجوان ژاپنی خودکشی کرده و جان خود را از دست داده اند و این رقم نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا، مشکلات خانوادگی، آزار و اذیت در مدرسه و ترس و نگرانی از آینده از جمله دلایل گرایش این شمار قابل توجه از افراد کم سن‌وسال به خودکشی در این کشور برآورد می‌شود. از سوی دیگر شیوع جهانی ویروس کرونا و نبود افق روشن درباره آینده نیز این روند را تشدید کرده است.

در حالیکه برنامه‌های دولتی برای مقابله با این پدیده نگران‌کننده عملا شکست خورده، جامعه مدنی طرح‌های موازی را برای رویارویی با آن در پیش گرفته است. یکی از این پروژه‌ها «آناتا نو ایباشو» نام دارد که از سوی گروهی از دانشجویان در توکیو اداره می‌شود.

«آناتا نو ایباشو» یک پلتفرم گوش کردن به درد دل‌های کودکان، نوجوانان و جوانان زیر ۳۰ سال است.

کوکی اوزارو، یکی از بنیانگذاران این برنامه می‌گوید: در ژاپن از شما می‌خواهند کاملا خودکفا باشید. همین ماجرا هم درد دل کردن را عملی شرم‌آور کرده است. اگر کسی از مشکلاتش برای بقیه بگوید، این یک شکست به شمار می‌رود.

کوسامی یکی از هزاران قربانی خودکشی در ژاپن بود. مرگ وی در دوران نوجوانی و زیر فشارهای آزار و اذیت همکلاسی‌هایش در مدرسه، خودکشی او را به یک ماجرای رسانه‌ای بدل کرد؛ ماجرایی که ۲۳ سال پس از روی دادنش، هنوز در خاطره‌ها مانده است.

مادر این قربانی می‌گوید: وقتی کودکان در مدرسه می‌خواهند درباره آزار و اذیت با مسئولان حرف بزنند، به جای قربانی به چشم مقصر به آن‌ها نگاه و سرزنش می‌شوند. قربانی دیگر انگیزه‌ای برای حرف زدن ندارد. هیچ‌چیز بهتر نمی‌شود.

بنابر گزارش یورونیوز، در این طرح ابتکاری وقتی یکی از اعضای پلتفرم احساس ناراحتی خود را با دیگران در میان می‌گذارد، چراغ قرمز خطر در مرکز اداره برنامه روشن می‌شود. مثلا کوکی اوزارو به خبرنگاران نشان می‌دهد که وقتی یک کودک می‌نویسد: دیگر نمی‌خواهم به مدرسه بروم، چراغ قرمز روشن می‌شود. اعضای این طرح سعی می‌کنند با فردی که ناراحتی دارد، صحبت و از احتمال بروز خطر جلوگیری کنند.

گردانندگان «آناتا نو ایباشو» وجود چنین طرح‌هایی را به‌ویژه در دوران پرتلاطم و «غیرعادی» پاندمی کرونا در ژاپن ضروری می‌دانند.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×