مجلس بدنبال بررسی ترک فعلها و تعلل مدیران دولت سابق در رتبهبندی معلمان
سیدمحمد مولوی نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس و تحقیقات شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی درباره رتبهبندی معلمان اظهار داشت: با اینکه طبق قانون برنامه ششم توسعه باید نظام رتبهبندی معلمان اجرا میشد و در قانون بودجه ۱۴۰۰ هم به چنین چیزی اذعان شده و در اسناد بالادستی نظیر سند تحول بنیادین به این موضوع تأکید شده است اما متأسفانه رتبهبندی معلمان در دولت سابق با بیمهری مدیران مواجه شده است.
وی افزود: دولت سابق و مدیران ارشد وزارت آموزش و پرورش باید پاسخ دهند چرا در اجرای نظام رتبهبندی معلمان کوتاهی کردهاند؟ چرا لایحهای به مجلس نفرستادند؟ مدیرانی که در طول ۱۰ سال اخیر در این زمینه ترک فعل کردند باید پاسخگو باشند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: آذر ماه در حال پایان است و به زودی وارد بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ خواهیم شد در حالی که باید نظام رتبهبندی در سال ۱۴۰۰ اجرایی میشد.
وی گفت:نظام تعلیم و تربیت پایه جامعه است و باید به زیرساخت جامعه کمک کرد.
مولوی افزود: اجرای رتبهبندی معلمان حق مسلم فرهنگیان است هر چند که الزامات قانونی زیادی هم در این باره وجود دارد و تعلل شایسته نیست.
وی افزود: هم اکنون بحث آئیننامه اجرایی رتبهبندی معلمان و شیوه اجرای آن است مدلی که هم اکنون باری اجرای این نظام در کمیسیون آموزش مجلس تدوین شده مطلوب است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: اگر اجازه داده میشد تا سقف اعتبار و بودجه رتبهبندی معلمان را اجرا میکردیم و معلمان از اجرا مطمئن میشدند قطعا آنها کمکحال دولت هم بودند چرا که آنها درک زیادی از شرایط اجتماعی، اقتصادی و بیپولی کشور دارند.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید