» دسته‌بندی نشده » آماده‌سازی جهان برای همه‌گیری بعدی چقدر هزینه در بر دارد؟
آماده‌سازی جهان برای همه‌گیری بعدی چقدر هزینه در بر دارد؟

آماده‌سازی جهان برای همه‌گیری بعدی چقدر هزینه در بر دارد؟

آذر ۱۱, ۱۴۰۰ 0۰


ایسنا/خراسان رضوی درخواست‌های جهانی برای آمادگی بهتر در برابر بروز همه‌گیری‌های بعدی ارائه شده است و به آمادگی کشورها در زمینه سیستم‌های بهداشتی مقاوم، به اشتراک‌گذاری دارایی‌های کلیدی سلامت، انسجام و اعتماد در خط مقدم اشاره دارد همچنین تامین مالی اضافی برای آمادگی می‌تواند به گسترش حمایتی که بانک جهانی و سایرین به کشورها و موسسات منطقه‌ای می‌کنند کمک کند.

به نقل از ویفروم، این درخواست‌ها نشان می‌دهد که می‌توان شیوع بیماری را پیش‌بینی و یا از آن جلوگیری کرد. همچنین می‌توانیم شیوع را به طور موثرتری مهار و یا از بروز اختلالات اجتماعی و اقتصادی و مرگ‌ومیر جلوگیری کنیم.

چنین اقداماتی در گذشته انجام و منجر به اقدامات معناداری شده است و این نگرانی وجود دارد که اگرچه زمان و ماهیت همه‌گیری بعدی مشخص نیست اما قطعا اتفاق خواهد افتاد. البته این‌بار همه‌چیز متفاوت خواهد بود. بیماری کووید- ۱۹ محدودیت تلاش‌های گذشته و نیاز به رویکردهای بهتر و پایدارتر برای آمادگی را مورد توجه قرار داده است اما آمادگی برای بیماری همه‌گیر باید به چه صورت باشد و به چه نوع سرمایه‌هایی نیاز دارد.

آمادگی برای بیماری همه‌گیر به موارد بسیاری ازجمله سیستم‌های بهداشتی قوی و انعطاف‌پذیر، مراقبت‌های اولیه برای تسهیل تشخیص شیوع بیماری، ارائه مراقبت‌های ضروری و حمایت از تولید واکسن و سایر اقدامات متقابل پزشکی نیاز دارد. همچنین برای تشخیص بیماری‌های انسانی و مشترک انسان و دام به سیستم‌های نظارتی و ظرفیت آزمایشگاهی نیاز و مکانیسم‌هایی برای هماهنگی پیشگیری و آمادگی لازم است و آمادگی برای حمایت از پیشگیری از شیوع بیماری و به کارگیری اقدامات متقابل به چارچوب‌های قانونی و ابزارهای نظارتی نیاز دارد و علاوه بر این، زنجیره تامین با عملکرد خوب  همچنین انبارهای کافی کالاها و تجهیزات ضروری است.

از آنجایی که عوامل بیماری‌زا مرزها را در نظر نمی‌گیرند، ابعاد مهم آمادگی بین کشوری که شامل موسسات منطقه‌ای و زیرمنطقه‌ای است مانند هماهنگ‌سازی مقرراتی، استانداردهای گزارش‌دهی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات درباره شیوع بیماری اهمیت دارد.

بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای با درآمد کم و متوسط در این حوزه‌های آمادگی، ضعف‌های طولانی‌مدت دارند که به ضعف‌هایی در سطح منطقه‌ای تبدیل می‌شود. حتی کشورهایی که آمادگی قوی‌تری داشتند، توسط بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ به چالش کشیده شدند و آسیب‌پذیری‌های مرتبط با فروپاشی زنجیره‌های تامین‌ جهانی و نقشی را که عدم اعتماد، انسجام و مکانیسم‌های هماهنگی درون‌دولتی در تضعیف واکنش ایفا کرده است را برجسته کردند. حمایت بانک جهانی از آمادگی، نیاز به اقدام جهانی و آمادگی برای آینده از مهمترین موارد برای این موضوع است.

بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ نیاز به اقدام در سطح جهانی را برجسته کرده است زیرا نیازهای تامین مالی در سطح جهانی متنوع، پیچیده و افزایش تامین مالی تحقیق و توسعه در زمینه درمان و واکسن یکی از اولویت‌های کلیدی است. همچنین تامین مالی اقدامات متقابل پزشکی برای اطمینان از دسترسی به موقع و عادلانه برای همه کشورها نیز به همان اندازه مهم است.

به تازگی، دولت ایالات‌متحده خواهان یک صندوق جهانی بهداشتی ۱۰ میلیارد دلاری برای آماده‌سازی در برابر همه‌گیری‌های آینده شده است و از کمک ۲۵۰ میلیون دلاری برای شروع جهش این تلاش‌ها خبر داده و  پیشنهاد شده است که این صندوق در بانک جهانی ایجاد شود. تامین مالی اضافی برای آمادگی می‌تواند به گسترش حمایت‌هایی که بانک جهانی و سایرین به کشورها و موسسات منطقه‌ای ارائه می‌کنند موثر و به رفع شکاف‌ها در سطح جهانی کمک کند.

تامین مالی برای آمادگی بهتر مهم است اما آمادگی قوی نیازمند اراده سیاسی پایدار است و به نظر می‌رسد که این امر مستلزم مجموعه‌ای از هنجارها و استانداردهای مورد توافق جهانی در مورد آمادگی درباره همه‌گیری است. شاید زمان آن فرا رسیده است که یک موافقت جهانی در مورد آمادگی همه‌گیری، مشابه موضوع آب‌وهوا برای اطمینان از تعهد مشترک و پاسخ‌گویی جمعی در مورد آمادگی همه‌گیری را در نظر بگیریم.

انتهای پیام



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×