» دسته‌بندی نشده » فارس من| تکمیل پروژه تصفیه‌خانه ‌کارخانه کمپوست خمیران در ۳ ماه آینده

فارس من| تکمیل پروژه تصفیه‌خانه ‌کارخانه کمپوست خمیران در ۳ ماه آینده

اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ 0۰

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرانزلی، سامانه «فارس من» باهدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی شده و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد.

«انباشت زباله‌های روستای خمیران انزلی بلای جان ساکنان محله» یکی از عناوینی بود که توسط مخاطبان در سامانه فارس من ثبت شد.

مخاطب در ثبت این موضوع آورده است‌: «در چند سال اخیر طبیعت سرسبز روستای خمیران بندر انزلی با انبوهی از زباله انباشته‌شده و شیرابه‌های این حجم از زباله و دفن غیراصولی آن‌ها در دل طبیعت، سلامت اهالی این روستا را به خطر انداخته است

 

پس از ثبت این سوژه در سامانه فارس من فرماندار شهرستان بندرانزلی در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان از قول مساعد دادستان در خصوص رسیدگی به وضعیت کارخانه کمپوست خمیران خبر داد.

حال پس از گذشت چهار روز از گزارش خبرگزاری فارس از وضعیت کارخانه کمپوست خمیران عصر امروز دادستان انزلی همراه با شهردار، بخشدار و رئیس محیط زیست این شهرستان از کارخانه کمپوست خمیران بازدید و آخرین وضعیت این کارخانه را مورد بررسی قرار داد.

 

باید معضل زباله خمیران زودتر رفع شود

دادستان بندر انزلی در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرانزلی با بیان اینکه هر چه زودتر باید کوه‌های زباله در این منطقه را جمع آوری شود، اظهار کرد: همه ی مسؤولان شهرستان با کمک کردن به مجموعه شهرداری باید این معضل را برطرف سازند و اعتبارات لازم با پیگیری نماینده محترم شهرستان جذب شود تا این کارخانه از این وضعیت خارج شود.

عظیم نوحی با اشاره به تکمیل کامل پروژه تصفیه خانه شیرابه کارخانه بازیافت خمیران گفت: برای رفع مشکلات و معضلات این حجم از مشکلات این منطقه نمی‌توان به صورت یک‌جا عمل کرد بلکه باید گام به گام صورت بگیرد و در قدم اول برای رفع جلوگیری از آلودگی بیشتر حداکثر تکمیل کامل تصفیه خانه باید ظرف سه ماه صورت بگیرد.

 

رئیس محیط زیست شهرستان بندر انزلی نیز در این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه وضعیت کارخانه کمپوست در سال‌های گذشته مطلوب‌تر بود، اظهار کرد: باتوجه به نیروهای توانمند و متخصصی که در این کارخانه حضور داشتند و با دستگاه آلمانی کار می‌کردند اوضاع بهتری داشت اما  متأسفانه بعد از یک مدت مدیریت این کارخانه رها شد و شاهد این نابسامانی هستیم.

سید فرشید فلاح با اشاره به راه‌کارهای کاهش آلودگی کارخانه کمپوست خمیران گفت: شهرداری می‌تواند با ایجاد سپتیک دو یا سه مرحله‌ای، میزان آلودگی را کاهش دهد، زیرا این کارخانه هر روز ۱۲۰ تن ورودی زباله دارد و به ازای هر ۱۰ تن یک متر مربع فاضلاب تولید می‌کند و حداکثر میزان فاضلاب این منطقه به ۱۲ متر مکعب می‌رسد که با ایجاد سپتیک (انبار فاضلاب خانگی) می‌توانستند این حجم از فاضلاب را دپو و مقدار آلودگی را کاهش دهند.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری‌ باید در بحث مدیریت پسماند فقط یک پیمانکار را برای کل مراحل تعیین کند، بیان کرد: امروز در بسیاری از شهرهای بزرگ‌تر که زباله بیشتری نیز دارند به اندازه شهرستان ما مشکل مدیریتی ندارند دلیل این است که فقط با پیمانکار مواجهند و آن یک نفر از جمع آوری تا تفکیک و دپو و سایر مراحل نقش دارد و هر زمان مشکلی پیش بیاید از یک نفر به راحتی مطالبه صورت می‌گیرد.

 

 

انتهای پیام/۸۴۰۰۷/ر


به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×