۸ نکته از هفته پنجم لیگ برتر|جنگ سرد پرسپولیس با تصمیمگیران،حسرت برد آبی ها مقابل هواداران/ چشمک لیگ به سکوها
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،هفته پنجم لیگ برتر با اتفاق ویژه بازگشت هواداران به ورزشگاه در یک بازی برگزار شد تا امیدها برای بازگشت سایر هواداران در سایر نقاط شهرها بیشتر شود.
نکته اول: آلومینیوم اراک ۲ – یک نفت مسجدسلیمان؛ اعتراض برای یک پنالتی
رسول خطیبی در حالی که تیمش در صدر جدول قرار دارد اما بعد از هر بازی تاکید می کند که نباید توقعات از تیمش بالا برود. او بعد از پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان باز هم به این نکته اشاره کرد. شاگردان خطیبی در روزی سه امتیاز بازی را گرفتند که در طرف مقابل فراز کمالوند به داوری این بازی و پنالتی گرفته شده برای آلومینیوم معترض بود. نفت مسجد سلیمان درحالی قدم به این مسابقه گذاشته بود که چند روز قبل به دلیل مسائل مالی دست به اعتصاب زده بود هر چند که بعدا مشخص شد بازیکنان این تیم به صورت مخفیانه تمرینات خود را برگزار کرده اند. بعد از این باخت هم باشگاه نفت بابت داوری این بازی بیانیه ای صادر کرد. البته باید گفت این بیانیه در حالی صادر شده که مشکلات نفت مسجد سلیمان را بیشتر باید در درون این باشگاه جستجو کرد. باشگاهی که هنوز دریافتی به بازیکنانش نداده مشخص است که مشکلاتش تمام نمی شود.
نکته دوم: پدیده مشهد یک – ۲ ذوب آهن؛ ادامه بحران در تیم مشهدی
تیم مشهدی همچنان رنگ خوشی را نمی بینید. تیمی که در خانه هم نمی تواند نتیجه بگیرد و همچنان درگیر مسائل مدیریتی و فنی است. این تیم در ادامه بحرانش در روزی که سرمربی اش به دلیل شرایط قلبی در منزل بستری بود زورش به ذوب آهن نرسید. تیم اصفهانی هفته گذشته مقابل پیکان در بازی معوقه بازی را واگذار کرده بود و برای جبران این شکست مقابل پدیده توانش را گذاشت. مشکلات تیم پدیده هر روز به شکلی بروز پیدا می کند. این تیم قبل از مسابقه حتی توپ برای گرم کردن خود هم نداشت و از رقیب برای گرم کردن خود توپ قرض گرفتند!
نکته سوم: صنعت نفت آبادان صفر – صفر گل گهرسیرجان؛ پنالتی از دست رفته سیرجانی ها
در روزی که شاگردان امیر قلعه نویی می توانستند برنده شوند با از دست دادن ضربه پنالتی مرتضی تبریزی این فرصت مهم را از دست دادند تا در جمع بالانشینان قرار نگیرند. درست است که گل گهر در این بازی میهمان بود اما برای تیمی که می توانست در کورس باشد این توقف خوب نبود. از سوی دیگر منصوریان که تیمش از ۵ بازی ۴ امتیاز کسب کرده اصلا از این تساوی خوشحال نشد. او به خوبی می داند که در آبادان با این شرایط کار کردن روزهای راحتی نخواهد داشت به خصوص که این باشگاه مثل هر سال با مشکلات مالی هم روبرو است و تیمی که مسائل مالی داشته باشد در بحث فنی هم تحت تاثیر قرار می گیرد.
نکته چهارم: پیکان صفر – یک فجرسپاسی؛ ترمز پیکان کشیده شد
شاید مجتبی حسینی فکرش را هم نمی کرد مقابل تیم فجر این چنین زمین گیر شوند اما تیم یکدست شیرازی توانست ترمز پیکان را بکشد و البته درس خوبی هم به این باشگاه داد که زمین بازی نمی تواند تعیین کننده برای بردن و باختن باشد. تیم پیکان به عنوان تیم تهرانی باید بازی هایش در پایتخت برگزار شود اما به طرز عجیبی بازی این تیم در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شد تا مشخص شود زمین بازی دلیلی برای برد و باخت نیست. البته خود مجتبی حسینی سرمربی پیکان هم بعد از بازی اعتراف کرد که شاگردانش عملکرد خوبی نداشتند.
نکته پنجم: مس رفسنجان یک – یک پرسپولیس؛ جنگ سرد سرخ ها با تصمیم گیران
پرسپولیس خوب بازی نکرد و مزد بازی بدش هم توقف مقابل تیمی بود که حتی دیروز می توانست برنده باشد. تغییرات یحیی گل محمدی در ترکیب و سیستم بازی به کمک سرخپوشان نیامده است. نیمکت نشینی دوباره لک و گل بدی که رادوشوویچ خورد نشان می دهد که کادرفنی سرخپوشان در این زمینه تصمیم درستی نگرفته اند. از سویی رضا اسدی هنوز بازیکنی نیست که این تیم بتواند رویش حساب ویژه باز کند. در خط حمله این تیم زهری وجود ندارد و همه اینها را باید در کنار بازی در شهری که از نظر ارتفاع مشکل دارد گذاشت و به این نتیجه رسید که دیروز روز پرسپولیس نبود.
از سوی دیگر پنالتی گرفته شده برای سرخپوشان هنوز محل بحث است و تعدادی از کارشناسان داوری معتقدند که حسن اکرمی پنالتی اشتباهی برای سرخ ها گرفته است. یحیی گل محمدی شاید بهتر از هر کسی ضعف تیمش را بداند اما در مسائل بیرونی او فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ را مقصر می داند. سرمربی قرمزپوشان پایتخت چند هفته ای است که این صحبت ها را تکرار می کند و می گوید باشگاهی با تیم ملی بهترین همکاری را دارد اما تصمیم گیران فوتبال با آنها همکاری ندارند. او به دلیل استفاده تیم ملی از وحید امیری در دو بازی مقابل مس رفسنجان نتوانست از این بازیکن استفاده کند. سرمربی سرخ ها معتقد بود سازمان لیگ نباید به این سرعت برای پرسپولیس بازی می گذاشت و حساب یهم به مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون تاخت.
یکی دیگر از نکات جالب این بازی حضور تماشاگران همراه خانواده ها روی تپه های اطراف ورزشگاه بود که بدون هیچ پروتکلی کنار هم قرار گرفته بودند و واقعا این سوال پیش می آید که چرا سازمان لیگ وقتی این شرایط را می بیند برای حضور تماشاگران در شهرهای دیگر اقدامی انجام نمی دهد.
نکته ششم: فولاد یک – صفر هوادار؛ بازگشت موفقیت آمیز نکونام
در روزی که فولاد در همان نیمه اول ۱۰ نفره شد اما این تیم توانست بر هوادار غلبه کند تا نکونام بازگشت موفقیت آمیزی داشته باشد. رضا عنایتی با تیم هوادار هر چند که بد بازی نمی کند اما نتوانسته هنوز از نظر نتیجه گیری به شرایط مطلوب برسد با این حال سرمربی هوادار همچنان از روند تیمش راضی است. در سوی دیگر میدان نکونام که فصل گذشته توانسته جواز حضور در آسیا را برای فولاد بگیرد اکنون با تیمی روبرو است که از نظر بدنی و شاید جذب بازیکن با تفکراتش همخوانی ندارد. او حتی در مورد استفاده از دستیارانش هم دیروز به صراحت گفت با کسانی کار می کند که به او وفادار هستند.سرمربی سرخپوشان اهوازی برای اینکه تیمش به شرایط دلخواهش برسد هنوز کار زیادی دارد.
نکته هفتم : سپاهان صفر – صفر تراکتور؛ حال بد طوفان آسیا مثل زاینده رود!
از تفکرات جدید تیم تراکتور با هدایت سولدو رونمایی شد. او در اولین اقدام توانسته کمربند دفاعی تیمش را ترمیم کند. سولدو که از دوستان اسکوچیچ به شمار می رود و روز گذشته هم دو مربی برخورد گرمی با هم داشتند برای ساختن این تراکتور و رساندن این تیم به جمع بالانشین ها کار زیادی دارد. او روز گذشته هم در حالی که توانست سپاهان مدعی را متوقف کند حرف فنی نزد و فقط به این بسنده کرد که از این یک امتیاز راضی است اما در سوی دیگر میدان نویدکیا اصلا خوشحال نبود. او خودش هم اذعان کرد که حال تیمش مثل زاینده رود خوب نیست. تیمی که بهترین مهره های ایران را جذب کرده در خانه مقابل تیمی متوقف شد که تازه سرمربی اش را تغییر داده و هنوز تفکرات سرمربی جدید ناشناخته بود.
نکته هشتم: استقلال صفر – صفر نساجی؛ گیر مجیدی به فغانی و حسرت برد به مقابل هواداران
باشگاه استقلال بعد از ۲۲ ماه دوری هواداران بالاخره توانست با پافشاری و ممارست در رسیدن به خواسته اش پای هواداران را بعد از ۲۲ ماه به ورزشگاه باز کند. اتفاقی که باعث شد سایر باشگاه های پرطرفدار صدایشان در بیاید و از سازمان لیگ گلایه کنند که چرا این مجوز به آنها داد نشده است. البته حضور هواداران آبی در ورزشگاه چندان بی حاشیه هم نبود. از عکسها و فیلم هایی که از ورود تماشاگران بعد از دو سال دوری به جا مانده مشخص شد که اولا درست است که گفته شد ۵ هزار بلیت فروخته شده اما بالای ۱۰ هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند. درثانی برخلاف انتظار هیچ پروتکل بهداشتی رعایت نشد و ورود این هواداران هم با استناد به عکس ها و فیلم های موجود تاسف برانگیز بود.
از این نکته که بگذریم باید به این اشاره کرد که تیم فرهاد مجیدی مقابل نساجی حرف چندانی برای گفتن نداشت و در روزی که نساجی سرمربی تیمش را به دلیل محرومیت کنارش نداشت به خوبی توانستند از پس آبی پوشان برآیند. در تیم استقلال یک تغییر ویژه رخ داده بود و آن هم استفاده از دروازه بانی به نام علیرضا رضایی جوان بود که مجیدی تصمیم گرفته بود این ریسک را درون دروازه کند که البته این بازیکن جوان در اولین بازی آن هم مقابل چچشم هواداران سربلند بیرون آمد. هر چند که حسرت برد در دل هواداران ماند. بعد از بازی هم مجیدی به شدت به علیرضا فغانی که بعد از مدت ها دوباره در لیگ برتر ایران قضاوت می کرد، تاخت و ملتمسانه از مسئولان فدراسیون خواست که VAR را بیاورند. او معتقد بود که داور بین المللی کشورمان برای تیمش یک پنالتی نگرفته است اما مجیدی به این هم اشاره نکرد که فغانی می توانست با خطای دوم محمد دانشگر این بازیکن را اخراج کند. سرمربی استقلال البته از داوری بازی های گذشته تیمش گلایه کرد و معتقد بود که ناداوری باعث شده تا امتیاز تیمش کسر شود و باز هم وی اشاره نکرد که تیمش چند پنالتی هم از دست داده و شاید اگر آنها به گل تبدیل شده بود شرایط استقلال اکنون متفاوت بود.
یکی دیگر از نکات این بازی نیمکت نشینی ووریا غفوری کاپیتان اول استقلال بود. یک روز قبل از بازی در نشست خبری مجیدی خبر داد که وی سرماخورده و در بازی مقابل نساجی نیست اما غفوری در این بازی روی نیمکت قرار گرفت و برای دقایقی هم به بازی گرفته شد و در نتیجه دانشگر که برای اولین بار کاپیتان تیم شده بود، بازوبند را به وی برگرداند.
انتهای پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید