شهادت سردار سلیمانی فصلی جدید برای مبارزه با استکبار است
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیتالله رضا رمضانی گیلانی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی رشت با اشاره به ارزشمند بودن حضور در مراسم شبهای قدر باوجود شرایط کنونی ویروس منحوس کرونا اظهار کرد: شبهای قدر، شبهای قدردانی و برقراری ارتباط درست و دقیق با خداوند است.
وی با بیان اینکه انسان در شبهای قدر میتواند بهترین مقدرات را برای خود رقم بزند، افزود: باید در این فرصتها همانطور که در دعاهای ماه رمضان به ما آموزش دادهاند، برای همه بیماران و گرفتاران عالم دعا کنیم، چون بیماری نیز مثل فقر و گرسنگی، مسلمان و غیرمسلمان نمیشناسند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با آرزوی علو درجات برای شهدای سلامت گفت: هر کس باید در حد و اندازه معرفت و شناختش، ماه رمضان را درک کند و بداند این ماه، نعمت بزرگی است که شامل حال ما شده است.
رمضانی به فضیلت ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: اگر همه بدانند در ماه رمضان چه خبر است، از خداوند میخواهند همیشه ماه رمضان باشد و خوشا به حال کسانی که استقبال خوبی از این ماه کردند و بدرقه خوبی نیز انجام میدهند.
وی با اشاره به معانی به روزه عام و خاص بیان کرد: روزه انسانهای معمولی، عام است یعنی تنها گرسنگی و تشنگی دارد ولی روزه برخی افراد، روزه فکر و اندیشه همراه با مراقبت از چشم و زبان است که به غیر خدا توجه دیگری ندارند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه همه حالات انسان روزهدار حتی خوابش نیز عبادت است، افزود: خداوند در ماه رمضان برای هر انسان، سهمیهای قرار داده است و درهای رحمتش را از اول تا آخرین شب ماه رمضان، باز نگه میدارد.
به گفته رمضانی یکی از آثار ماه رمضان، این است که میتواند بیشترین زمینه قرب و نزدیکی انسان بهسوی خدا را فراهم کرده و اراده انسان را قویتر کند.
وی با اشاره به اینکه انسان یک امانتدار بزرگ است و خداوند این لیاقت و شایستگی را در انسانها دیده است، گفت: خدای متعال به لحاظ وجودی امانتهای زیادی به انسان سپرده که انسان باید آنها را شناخته و استفاده کند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه بر اساس آیات قرآنی، تکلیف و عقل، دو امانت بزرگ از سوی پروردگار هستند، افزود: این نظام تکوین است که انسان، بدون هیچ تلاش و شایستگی، فطرت و عقل را با امر خداوند بهعنوان نعمت به دست بیاورد.
رمضانی با اشاره به اینکه بعضیها نتوانستند امانتهایی که خداوند در اختیار آنها قرار داده را بهدرستی استفاده کنند، گفت: عقل، گرانبهاترین نعمت در اختیار انسان است و آنهایی که عقل دارند، دین و حیا هم دارند.
وی با تأکید بر اینکه بشر بلاهای زیادی بر سر عقل، فطرت و عاطفه آورد، بیان کرد: گاهی انسانها، عاطفه و فطرت را از بین میبرند که نتیجه آن از بین رفتن احساس و رحم در وجود انسان است.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) به سالروز شهادت شهید مطهری و تمجید رهبر معظم انقلاب از این علامه اشاره کرد و گفت: به گفته شهید مطهری، انسان به لحاظ فطری به زیباییها گرایش دارد و عشق به همه زیباییها و نفرت از همه زشتیها، معنای فطرت است.
رمضانی با اشاره به اینکه فطرت انسان یک امانت است و نباید غبارآلود شود، افزود: وقتی کسی نتواند از عاطفه، عقل و فطرت بهره بگیرد و آنها را حفظ کند، قسیالقلب میشود.
وی با اشاره به اینکه بشر بلاهای زیادی بر امانتهای تکوینی و وجودی آورده است، اظهار کرد: امانتهای دیگری مانند انبیاء، دین، احکام الهی و نام مقدس حق است که باید موردتوجه قرار گیرد.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه متأسفانه خیلی نسبت به اهلبیت (ع) و قرآن کریم بیوفایی کرده و فاصله گرفتهایم، تصریح کرد: مسؤولیت یک امانت است و به تعبیر امیرالمؤمنین (ع) اساس اسلام، امانت و امانتداری است، امانتدار، با فضیلتترین فردی است که به مقام ایمان میرسد و هر چه امانتداری انسان بیشتر باشد، ایمان انسان نیز بیشتر است.
رمضانی با ضروری خواندن مطالعه نامه امیرالمؤمنین (ع) به جناب مالک، بیان کرد: افراد خائن، ایمان غبارآلودی دارند چون در امانت خیانت کردهاند.
وی با اشاره به محتوای نامه ۲۶ نهجالبلاغه گفت: کسانی که مسؤولیت را سبک شمرده و نسبت به آن خیانت میکنند، نفس و دین خود را حفظ نکرده و در دنیا و آخرت، خار و رسوا میشوند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) بزرگترین خیانت را خیانت به امت و ملت دانست و افزود: این نوع خیانت بههیچوجه قابلبخشش نیست، مردم در نظام اسلامی مسؤولیت را بهعنوان امانت به رئیسجمهور، وزیر، نماینده، عضو شورای شهر سپرده و به آنها مشروعیت بخشیدهاند و مسؤولان باید در خدمترسانی، بیشتر تلاش کنند.
به گفته رمضانی، امیرالمؤمنین (ع) در بخش دیگری در مورد مسؤولیت میفرمایند: «نباید از مسؤولیت برای ثروت و قدرت اندوزی استفاده کرد، بلکه مسؤولیت بهعنوان امانت بر گردن مسؤول است و باید حفظ شود».
وی با اشاره به اینکه در شبهای قدر از امیرالمؤمنین (ع) حرف میزنیم ولی متأسفانه ازلحاظ رفتاری بسیار با قرآن و حضرت امیر (ع) فاصله داریم، گفت: متأسفانه خیلی از ما، در ادعا کم نمیآوریم ولی در رفتار فاصله داریم.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) یکی از نعمتهای بزرگی که به ما سپردهشده را نعمت انقلاب و شهدا برشمرد و تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران یک معجزه با آرمانهای بلند بود، انقلاب اسلامی درصدد است تا فقر را از جامعه ریشهکن کرده و شکاف طبقاتی را از بین ببرد، آرمانهای این انقلاب بسیار بلند و عظیم بوده و به ما سپردهشده است.
رمضانی به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حفظ امانت انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این انقلاب میخواهد مقدمه ظهور و تمدن اسلامی در جهان بشریت بوده و رهبری دنیای بشری را عهدهدار شود.
وی با بیان اینکه فاصله مردم از اباحهگری و ولنگاری در عصر حاضر قابلتأمل است، گفت: امروزه دنیای لیبرالیسم به بنبست رسیده است چون نتوانسته معنویت که بهعنوان نیاز مردم است را تأمین کند، نظام اسلامی میتواند این نیازها را برطرف کند و جهان را متوجه این اندیشه و فکر نماید.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با اشاره به اینکه نظام اسلامی به دنبال مقابله با خودکامگی، ذلت، خاری و خیانتها به جامعه بشری است، بیان کرد: کوچکترین خیانت به این انقلاب، بزرگترین خیانت خواهد بود.
وی به نقشههای دشمنان نظام اسلامی پس از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: دشمنان ایران اسلامی، روزبهروز برای ضربه زدن بهنظام و انقلاب قویتر میشوند و باید بسیار مراقب بود، خونهای پاک شهدایی مانند سردار سیلمانی، فصل جدیدی در مقابله با استکبار و خودکامگی را ایجاد کرده است که مسؤولیت ما را سنگینتر میکند.
انتهای پیام/۸۴۰۰۷/ر