» دسته‌بندی نشده » روایتی کوتاه از زندگی سردار فاتح گیلانی
روایتی کوتاه از زندگی سردار فاتح گیلانی

روایتی کوتاه از زندگی سردار فاتح گیلانی

فروردین 31, 1400 3۰

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سردار محمدعلی حق‌بین مشاور فرمانده نیروی زمینی سپاه بعد از حدود بیش از ۱۰ روز بستری در یکی از بیمارستان‌های گیلان، امروز براثر ابتلا به بیماری کرونا به دیار باقی شتافت.

سردار حق‌بین در سال ۱۳۴۳ در خانواده‌ای کشاورز و سخت‌کوش در یکی از روستاهای اطراف شهرستان لنگرود چشم به جهان گشود، وی دارای ۱۱ برادر و خواهر دیگر هم بود که محمدعلی هفتمین عضو این خانواده بود.

در دوران راهنمایی در سال ۱۳۵۸ و یک سال بعد از پیروزی انقلاب وارد پایگاه بسیج شد و در سال ۱۳۶۳ به عضویت سپاه پاسداران درآمد که در خاطراتش آمده که بعد از شش ماه خودش خبر نداشت که پاسدار شده است.

وی در زمان جنگ تحمیلی و اوایل سن ۲۰ سالگی‌اش نیز وارد عرصه پیکار با دشمنان شد و در دوران جنگ تحمیلی در عملیات زیادی شرکت کرد و معاون وقت گردان کمیل نیز بود.

سردار حق‌بین بعد از جنگ نیز به پیکار دشمن شتافت و از همان روزهای نخست حضور داعش در منطقه، راهی مبارزه با داعشیان شد و شهرها و استان‌های زیادی در کشور سوریه را از شر داعشیان آزاد کرد، نبل و الزهرا یکی از شهرهای شیعه‌نشین سوریه بود که حدود پنج سال در اشغال داعشیان بود ولی رزمندگان گیلانی طی نبردی سخت به فرماندهی سردار حق‌بین توانستند این شهر را از اشغال داعشیان درآورند که این کار مورد تحسین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز قرار گرفت.

سردار محمدعلی حق‌بین پیشتاز رزمندگان گیلانی در نبل و الزهرا بود که بعد از آزادسازی این دو شهر، سردار قاسم سلیمانی در مقر رزمندگان گیلانی حضور یافت و این کار بزرگ را فاتح خیبر نامید و انگشتر خود و اسلحه‌ای که توسط رزمندگان گیلانی به غنیمت گرفته‌شده بود به سردار حق‌بین هدیه کرد.

سردار حق‌بین تا چند سال پیش در سمت فرمانده لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان مشغول بود و بعدازآن به‌عنوان مشاور فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه مرکزی امام حسین (ع) نیروی زمینی سپاه منصوب شد.

سردار محمدعلی حق‌بین به‌پاس ایستادگی و دفاع قهرمانانه در برابر کفر و استکبار جهانی و عوامل مزدور و فریب‌خورده آنان و همچنین اعتلای جبهه مقاومت اسلامی و دفاع از حریم اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) به دریافت نشان درجه‌ی سه فتح از سوی فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مفتخر شده بود.

“نشان فتح” به‌عنوان سمبل عملیات پیروزمندانه رزمندگان اسلام و نشانی برای فاتحان عملیات پیروز رزمندگان اسلام انتخاب‌شده است.

در بهمن‌ماه سال گذشته نیز کتاب گیل مانا روایت سردار حق‌بین از هشت سال جنگ تحمیلی توسط سید نسا هاشمیان گردآوری و رونمایی شد که نگارش این کتاب پنج سال زمان طول کشید که مطالعه این کتاب باعث می‌شود نسل جدید به رزمندگان دوران دفاع مقدس افتخار کنند.

سردار حق‌بین درباره گیل مانا گفته بود: خاطراتی که در این کتاب مطرح کرده‌ام همه خاطراتم از دوران دفاع مقدس نیست چراکه بنای من این نبود که من خاطره بگویم و مردم با خواندن آن خاطرات یا خوشحال شوند یا نگران شوند و آنی بگذرد. من بنا داشتم مسائلی را ثبت کنم که یک مقدار هم بوی خاطره داشته باشد اما مردم حس کنند که یک اتفاق مهمی در کشور رخ‌داده است.

سردار سرافراز گیلانی باوجود جراحات بسیار که یادگار جنگ و نیز دفاع از حرم در سال‌های اخیر بود پس از تحمل دوره‌ای بیماری در بیمارستان پارس رشت به هم‌رزمان شهیدش پیوست.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸


به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×