آیا یک فنجان قهوه خوب میتواند روز بد را تغییر دهد
این مطالعه که به سفارش شرکت قهوه و کافههای زنجیرهای «لا کولومبه» (La Colombe) و چوبانی (Chobani) و به همت «تاکر ریسرچ» (Talker Research) انجام شد، بررسی کرده است که علاقهمندان قهوههای داغ و سرد این نوشیدنی را چطور ترجیح میدهند.
طبق نتایج بهدست آمده، ۵۶ درصد از افرادی که قهوه داغ مینوشند، ترجیح میدهند نوشیدنی خود را ساده و بدون افزودنیهای دیگر مصرف کنند. در همین حال ۵۱ درصد افرادی که قهوه سرد مینوشند، ترجیح میدهند تمامی جنبههای قهوهشان را از نوع دانه تا دمای دم کردن آن را خودشان کنترل کنند.
این مطالعه نشان داد که «فنجان قهوه ایدهآل» از نظر اکثر افراد چنین ویژگیهایی دارد: هم افرادی که قهوه داغ مینوشند و هم کسانی که قهوه سرد دوست دارند، قهوه دمکرده متوسط برشتهشده (medium roast) (۵۲ درصد) و با طعم غلیظ، خاکی و شکلاتی (۵۲ درصد) دوست دارند.
بر اساس این مطالعه، اکثر کسانی که قهوه سرد دوست دارند، ترجیح میدهند کنار آن از شیرینکنندهها و خامه استفاده کنند.
طبق نظرسنجی محبوبترین طعمها برای خامهها و شیرینکنندهها وانیلی (۵۲درصد)، کاراملی (۴۲ درصد)، ماکیاتو کارامل (۴۲ درصد)، فندقی (۴۱ درصد) و موکا شکلات سفید (۳۳ درصد) هستند. طعمهای الهامگرفته از دسرها نیز بسیار محبوباند.
مکان تهیه قهوه نیز عامل مهمی است. در حالی که ۷۰ درصد ترجیح میدهند قهوه خود را در خانه تهیه کنند و ۱۲ درصد بیشتر مایلاند آن را در کافه سفارش دهند، ۱۸ درصد هم اعلام کردهاند که فقط مهم است قهوه روزشان را داشته باشند و مهم نیست که آن را در خانه تهیه کنند یا از کافه بخرند.