پیشنهاد تشکیل کمیسیون مشترک برای تدوین مراحل قانونی رتبهبندی فرهنگیان
جبار کوچکینژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به بررسی لایحه دولت درخصوص رتبهبندی فرهنگیان اظهار کرد: بر اساس ماده ۶۳ قانون برنامه پس از سالها مطالبه نمایندگان مردم و حدود یک میلیون فرهنگی نسبت به لایحه رتبهبندی فرهنگیان تین لایحه از طرف دولت به مجلس ارائه شده است.
وی لایحه ارائه شده از طرف دولت را حدوداً همان قانون خدمات کشوری و تنها با تغییرات جزئی دانست و افزود: درصورتیکه رتبهبندی فرهنگیان از نگاه قانونگذار محدود به قانون خدمات کشوری نیست و موضوعات بیشتری را در برمیگیرد.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظر قانونگذار بر اساس سند تحول قانون برنامه گفت: بر اساس سند تحول قانون برنامه باید سیستم آموزشی رفاهی و منزلت اجتماعی معلمان تحت تأثیر و ارتقا قرار گیرد که لازمه آن تحول در ساختار آموزشوپرورش است.
نماینده مردم شهرستان رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه لایحه دولت بخشی از فرهنگیان را تحت پوشش قرار نمیدهد تصریح کرد: لایحه دولت با قانون بالادستی در تناقض است لذا جهت تدوین و مراحل قانون به رئیس مجلس پیشنهاد شد تا کمیسیون مشترک مرکب از کمیسیونهای آموزش و تحقیقات برنامهوبودجه و اجتماعی تشکیل گردد تا با استفاده از نظرات کارشناسی تغییراتی در لایحه دولت انجام گیرد و رضایت جامعه فرهنگیان را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/۳۳۸۹