» آخرین اخبار » فناوری » سامسونگ ISOCELL HP1 یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی را به تلفن‌های هوشمند می‌آورد
سامسونگ ISOCELL HP1 یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی را به تلفن‌های هوشمند می‌آورد

سامسونگ ISOCELL HP1 یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی را به تلفن‌های هوشمند می‌آورد

شهریور ۲۱, ۱۴۰۰ 1۰

با اینکه افزایش تعداد پیکسل‌ها همیشه به معنای افزایش کیفیت تصاویر نیست، ولی به هر حال در بازاریابی محصولات می‌تواند تاثیرگذار باشد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، سال‌هاست که سامسونگ در تلاش بوده تا تعداد پیکسل‌هایی که یک سنسور تصویر موبایل می‌تواند دارا باشد را بالا ببرد، و اکنون با اعلام تولید ۲۰۰MP ISOCELL HP1 استاندارد جدیدی را پایه‌ریزی کرده است. سامسونگ همچنین ایزوسل GN5 را با وعده ارتقاء فوکوس اتوماتیک با یک سنسور ۵۰MP نرمال‌تر معرفی کرد.
 
سنسورهای ۱۰۸MP یا حتی ۶۴MP همیشه از همه پیکسل‌ها برای ثبت تصاویر ۱۰۸MP یا ۶۴MP استفاده نمی‌کنند. در بسیاری از موارد، آنها از فیلتر Quad-Bayer برای ترکیب پیکسلهای مجاور به منظور تولید یک تصویر با یک تفکیک‌پذیری پیکسلی کوچکتر ولی با کیفیت بالاتر و جذب نور بیشتر استفاده می‌کنند. ایزوسل HP1 به همین صورت عمل می‌کند ولی با انعطاف‌پذیری بیشتر به خاطر پیکسل‌های ۰.۶۴μm دویست مگاپیکسلیش.  
 

در شرایط کم نور، ایزوسل HP1 شانزده پیکسل مجاور را ادغام می‌کند تا یک سنسور ۱۲.۵MP با پیکسلهای ۲.۵۶μm بزرگتر شکل بگیرد. تحت نور روشن، این سنسور می‌تواند به طور کامل تمام پیکسلها را برای یک دستیابی به یک تصویر ۲۰۰MP بکارگیری کند. این سنسور همچنین می‌تواند چهار پیکسل را ادغام کند تا به یک سنسور ۵۰MP با پیکسل‌های ۱.۲۸μm تبدیل شود که بتواند ویدئوهای ۸K را با نرخ ۳۰ fps ضبط نماید.
 
 
در مقابل، ایزوسل GN5 تقریبا شبیه یک سنسور ۵۰MP معمول‌تر به نظر می‌رسد به جز اینکه سایز پیکسل ۱.۰μm و تکنولوژیهای فوکوس اتوماتیک جدیدی دارد. به کمک تکنولوژی جدید FDTI، فوتودیودها می‌توانند نور بیشتری را جذب نموده و در عین حال کراس‌تاک درون خود پیکسل کاهش می‌یابد.
  

شایعات قبلی گویای آن بوده که گلکسی S22 از این سنسور که نخستین دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی را فراهم خواهد آورد بهره‌مند شود، و در عوض احتمالاً در اواخر سال جاری میلادی در یک گوش شیائومی بکارگیری خواهد شد. از سوی دیگر، اخبار درز کرده گویای آن است که گلکسی اس۲۲ دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی خواهد داشت که احتمالاً سنسور آن ایزوسل GN5 باشد.
 

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایتنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×