شروع جدیدی برای اضمحلال رژیم صهیونیستی
فارس پلاس؛ سیدرضا صدرالحسینی در یادداشتی نوشت: عملیات «طوفان الاقصی» در پی اقدامات ستیزهجویانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین که طی ماههای گذشته افزایش یافته بود، انجام شد. رفتارهای بنیامین نتانیاهو و اعضای کابینه او و خبرهایی مبنی بر انجام یک عملیات گسترده و سنگین علیه غزه که به گوش جریان مقاومت رسیده بود هم مزید بر علت شد تا عملیات پیشدستانه فلسطینیها آغاز شود. این عملیات که نشانگر تغییر توازن قدرت به نفع مقاومت است، در وضعیتی به ثمر نشست که شکنندگی داخلی رژیم صهیونیستی بویژه در حوزه نظامی و امنیتی شرایط بسیار مناسبی را برای مقاومت فلسطین ایجاد کرد تا بتواند قدرت خود را به صهیونیستها اثبات کند.
۷ اکتبر را میتوان شروع جدیدی برای اضمحلال رژیم صهیونیستی دانست. رژیمی که مدتهاست وقت خود را صرف عادیسازی روابط با کشورهای منطقه کرده و داعیه کشورگشایی داشته، در اوضاع نابسامانی گرفتار آمده که معلوم نیست با چه سرنوشتی روبه رو خواهد شد. عملیات طوفان الاقصی توانایی آن را دارد که سرنوشت بسیاری از مسائل و موضوعات فیمابین کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی را تغییر اساسی بدهد. آنچنانکه همین حالا هم، روند عادیسازی روابط با تلآویو متوقف شده و کشورها برای ورود به این رابطه، تأمل بیشتری خواهند کرد.
اسرائیل در پی اجرایی کردن تخیلات خود در کشورگشایی و حضور دائمی به عنوان بخشی از سرزمین اشغالی، همواره به دنبال آن بوده که سرزمینهای پیرامون خود را تصرف کند. هرچند توسعهطلبی و تسخیر و تصرف سرزمینها توسط رژیم صهیونیستی موضوعی عادی به نظر میآید، اما مقاومت اسلامی در لبنان که نامش بیشتر از دیگر کشورها مطرح بوده، اجازه ورود اسرائیل را به کشور خود نداده است. از همین روست که رژیم صهیونیستی دیگر جرأت طرح بحث «از نیل تا فرات» را به خود نمیدهد و با یک نقاب دروغین و با تزویر و ریا و نیز کینهای که از مقاومت در دل دارد، مدعی است که به دنبال برقراری ارتباط با کشورهای پیرامون خود است؛ همان کشورهایی که حالا با دیده تردید به وعدههای خود مینگرند.
موضوع مقاومت بهعنوان یکی از نقشآفرینان اساسی روابط بینالملل، اکنون استحکام قابل توجهی پیدا کرده است. عملیات «طوفان الاقصی» ثابت کرد که مقاومت به عنوان یکی از بازیگران و نقشآفرینان اصلی در حوزه روابط بینالملل محسوب میشود. کشورهای عضو جبهه مقاومت در هندسه قدرت جدید در نظام بینالملل، قادر خواهند بود با اقدامات شجاعانه خویش نقشآفرینی و بازیگری قابلتوجهی را در این نظم داشته و بهدنبال افزایش توانمندیهای خود باشند؛ بخصوص حالا که اوج انفعال رژیم صهیونیستی را در برخورد با این عملیات شاهد هستیم. آنگونه که واکنش اسرائیل در برابر جبهه مقاومت، تاکنون یک واکنش کور بوده که در چهارچوب نظامی نمیگنجد. این رژیم با شلیک موشک و بمباران غزه، بدون اهداف روشن سعی در به شهادت رساندن مردم را دارد؛ اقدامی که برای اولین بار نیست که اتفاق میافتد و همواره از سوی سران صهیونیستی تکرار شده، بعید است که به نفع اسرائیل بچرخد. با تداوم این روند، وضعیت رژیم صهیونیستی شکنندهتر خواهد شد، مهاجرت معکوس افزایش پیدا خواهد کرد، ترس بیشتری میان نیروهای نظامی و داوطلب ایجاد خواهد شد و مشکلات اقتصادی این سرزمین را هم فراخواهد گرفت.
از دست رفتن تعدادی از شهرکهای غصب شده توسط رژیم صهیونیستی، کاهش فروش تسلیحات نظامی بویژه تجهیزات الکترونیک برای حفاظت از مرزها از دیگر مواردی است که میتواند دامن اسرائیلیها را در این عملیات بگیرد. عملیاتی که به انسجام بیشتر مقاومت در منطقه منتهی خواهد شد و افزایش توان جریان مقاومت، تغییر توازن قدرت نظامی از رژیم صهیونیستی به سمت مقاومت بویژه حوزه فلسطین را به همراه خواهد داشت و چه بسا استعفای دولت نتانیاهو و فروپاشی رژیم صهیونیستی هم نزدیکتر شد.
پایان پیام/غ