لاجوردی: امروز میتوان در همه میادین ورزشی از زن ایرانی انتظار مدالآوری داشت
زهره سادات لاجوردی عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، ضمن اشاره مدال آوری و افتخارآفرینی زنان کشورمان در میادین ورزشی گفت: بعد از انقلاب اسلامی به شکل بارزی شاهد رشد و شکوفایی ورزش بانوان بودهایم تا جایی که امروز ورزشکاران زن در رشتههای متنوع فعالیت داشته و در رشتههای متعددی در مسابقات خارج از کشور نماینده زن داریم.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با رویکرد توسعه عدالت همگانی و ارتقای توانمندیهای زنان با حفظ کرامت آنان، نهتنها مانعی در مسیر ورزش بانوان ایجاد نکرده بلکه با درک صحیح و راهبرد مستمر، استعدادهای زنان را به فعلیت رسانیده و زنان بعد از انقلاب توانستند با افتخار و حفظ شئونات زن مسلمان در مجامع ورزشی مختلف شرکت کرده و پرچم ایران را در میادین ورزشی مختلف به اهتزاز درآورند.
وی افزود: رشد نجومی مربیان زن از ۹ نفر قبل از انقلاب به ۳۵۰۰۰ نفر بعد انقلاب، افزایش فدراسیونهای فعال ورزش بانوان از ۱ به ۴۹ مورد و افزایش مدالهایکسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد به بیش از ۸۰۰ مورد تنها بخشی از پیشرفتهای حیرتانگیز ورزش بانوان در سایه جمهوری اسلامی بوده است.
این نماینده مجلس گفت: بنابراین حتی با نگاهی گذرا به تغییرات رخ داده در ورزش زنان میتوان دریافت که انکار این حجم از پیشرفت و توسعه و سیاهنمایی وضعیت فعلی تنها میتواند از معاندین داخلی و خارجیِ ایران و ایرانیان سر بزند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل دشمنان خارجی و غربزدههای داخلی اینست که علیرغم فرافکنیها و تبلیغات رسانهای آنها، درخشش زنان ورزشکار ایرانی ثابت کرده که حتی در عرصههایی که تحرک فیزیکی از الویت برخوردار است، حفظ حجاب به هیچوجه مانع پیشرفت و موفقیت زن، نبوده و نیست.
این نماینده مجلس تاکید کرد: جای تعجب نیست که برای معاندین و رسانههای وابسته به آنها، وجود سالنهای ورزشی و سلامتی مختص زنان، افتخارات زنان ورزشکار ایرانی در صحنههای داخلی و خارجی و صاحب رکوردهای جهانی شدن، هرگز مهم نباشد؛ چراکه، هدف آنها نه تعالی زن بلکه غارتکردن ساحت و کرامت او و وسیله تبلیغ و سودجویی قرار دادن زن است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در حالی که زنان ایرانی در سایه امنیت و آزادیهای مشروع، تمامی پلههای ترقی در عرصههای تخصصی مانند ورزش را طی کردهاند؛ غرب و معاندین که مدعی دلسوزی برای زن ورزشکار ایرانی هستند؛ به زنان ورزشکار محجبه اجازه ورود به سالن ورزشی را نمیدهند و با حمایت قاطع از ایدئولوژیهای جنسیتی منحرف و راه دادن مردان به میادین رقابتهای زنانه، تخریب ورزش بانوان و از بینبردن حقوق آنان و نیز سرقت کلیه فضاهای امن زنان را در دست اجرا قرار دادهاند و طنز قضیه اینجاست که همینها با اصحاب رسانههایی که در خفا مشغول تعدی به زنان هستند و هر روز خبر آزارگری زنان توسط یکی از آنها لو میرود؛ به آزادی و پیشرفت زن ورزشکار ایرانی غبطه میخورند و از روی ناچاری و ذلت به موفقیت زنان ایرانی، نیش و کنایه میزنند.
لاجوردی خاطرنشان کرد: در حالی که زنان ایرانی به عنوان بهترین بازیکنان و مربیان فدراسیونهای جهانی برگزیده میشوند؛ بیوطنها و معاندین با ادعای ظلم حکومت به زنان ورزشکار، بر طبل تحریم ورزش زنان ایرانی میکوبند و به دنبالِ ممانعت از تعامل زنان ورزشکارِ ما با جهان هستند.
وی گفت: در نقطه مقابل این ادعاهای بیاساسِ این جماعت نسبت به حاکمیت، وضعیت زنان ورزشکاری را میتوان مثال زد که فریفته جریانات رسانهای و معاندین شدند؛ همانها که موفقیت خود را صرفاً مرهون تلاش و استعداد شخصی میدانستند؛ و پساز خروج از تیمهای ملی کشور و پیوستن به کشورهای خارجی، هرگز نتوانستند آن موفقیت و درخشش سابق را داشته باشند.
وی افزود: در سایه رویکردهای جهموری اسلامی بوده که انحصار مدال در ورزش زنان از یکی دو رشته معدود خارج شده و از هر ورزشکار و تیمی که راهی مسابقات میشود؛ میتوان انتظار مدالآوری داشت. زیرا، جمهوری اسلامی ایران همواره به ایجاد بسترهای ورزش و سلامت بانوان اهتمام داشته و در عینحال، این اعتقاد وجود دارد که پیشرفت ورزشی بهمثابه تسلیم فرهنگمنحطغرب شدن و مخدوشساختن فرهنگ ایرانیاسلامی نیست. بلکه این پیشرفت و ارتقا، باید با ترویج معنویت و توسعه اخلاق حسنه همراه باشد.
لاجوردی گفت: به همین دلیل، با رعایت مظاهر ملی و مذهبی که مایه افتخار هر ایرانی است؛ همواره حمایت همه جانبه از توسعه ورزش زنان صورت پذیرفته و شاهد این مدعا حضور پررنگ زنان ورزشکار ایرانی در رویدادهای مختلف ورزشی داخلی و خارجی و مدالهای رنگارنگی است که هر سال بر تعداد آنها افزوده میشود.
پایان پیام/