فرمانده رزمنده جنگ این بار در میدان فرهنگی
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، دوران دفاع مقدس مانند یک گنج بیانتها در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی است که باید فداکاریها، امدادهای غیبی، دلاوریها و اتفاقات آن دوران ارزشمند را از دل این گنج استخراج کرد زیرا نسل جدید، جامعه بسیار به آن نیازمند هستند.
هنوز مردمان دزفول، حلبچه، آبادان و خرمشهر فروش سلاحهای شیمیایی توسط استکبار به رژیم بعث عراق را فراموش نکردهاند که چگونه با آن حتی به کودکان، نوجوان و دختران این مرزوبوم هم رحم نکردند؛ ولی رزمندگان اسلام با جانفشانیهای خود ناباورانه در این جنگ پیروز شده و خاک میهن اسلامیمان از دست اشغالگران نجات دادند.
مقام معظم رهبری در فرمایشات خود خاطرات دوران دفاع مقدس را به دلیل ایثار، فداکاری، گذشت، استقامت و ایستادگی، اعتمادبهنفس، خودباوری و خوداتکایی ملت ایران به خود به گنجینهای گرانبها و دانشگاه فرهنک و جهاد تشبیه کردند و چه راهی بهتر از برپایی نمایشگاه دفاع مقدس برای بازگو کردن امدادهای غیبی آن دوران.
برای درک صحنههای دفاع مقدس باید خاطرات مردهای میدان را شنید
برای درک صحنههای دفاع مقدس باید خاطرات مردان میدان را شنید و چه کسی میدانیتر از فرمانده خوشنام گیلانی، همرزم عارف شهید گیلانی فرمانده شهید مهدی خوشسیرت.
اویی که همواره در تمامی صحنهها هر جا که نیاز به حضور مسؤولان در میدان و در کنار گیلانیان بود در صف اول خدمت حاضر میشد و برای خدمت سر از پا نمیشناخت، این حضور نه تنها برای خدمت، بلکه قوت قلبی برای مردم چشم به راه گیلان بود که البته این فرمانده گیلانی تمامی این اقدامات را وظیفه خود میداند.
فرمانده گیلانی پای درد و دل مردم در پیادهراه فرهنگی رشت
برداشت صحیح از مسؤولیت اسلامی اینچنین است، وقتی انسان نگاه الهی به مسؤولیت داشته باشد، باید همه توان خود را برای قرب و رضایت خدا بکار بسته و خاضعانه در کنار مردم قرار گیرد.
سردار محمد عبداللهپور فرمانده سپاه قدس گیلان که در نمایشگاه دفاع مقدس در پیاده راه فرهنگی رشت حضور پیدا کرده بود، فرصت را غنیمت شمرده و پای درد و دل مردمی نشست که سپاه را مأمنی برای حل مشکلاتشان یافتند.
مردمی که حضور فرمانده سپاه قدس را غنیمت شمردند
عبداللهپور میگوید شهدا رفتند تا مردم در آرامش کامل به زندگی خود ادامه دهند و ما هرکاری برای مردم کنیم کم است زیرا برای هر صندلی مدیریتی ۷۰ شهید تقدیم نظام مقدس اسلامی شده است و ما باید قدردان این شهدا باشیم.
مردمانی که در پیاده راه فرهنگی رشت حضور داشتند فرصت را غنیمت شمرده و درد و دلهای خود را به فرمانده سپاه قدس گیلان گفتند، یکی از این افراد میگوید، حضور چنین مسؤولانی که همه عمر خود را صرف بازگو دفاع و خدمت به مردم در عرصههای مختلف کردند بسیار برای مردم عادی حائز اهمیت است.
این فرد که خود را محمد حسین مینامد در کنار سردار عبداللهپور نشسته و میگوید تمامی مردمی که میبینید دارای مشکلات فراوانی در حوزههای مختلف هستند ولی نمیتوانند برخی از مسؤولان را ببیند لذا افرادی مثل فرمانده سپاه قدس با حضور و پیگیرشان میتوانند دردی را از مردم دوا کنند.
سپاه قدس گیلان در تمامی حوزهها در کنار مردم است
سردار سپاه گیلان که از حرفهای این شهروند لبخند به چهرهاش آمده بود معتقد است برای حل مشکلات گیلان در هر حوزهای هر کاری کنیم بسیار کم است زیرا این مردم در همه عرصهها در کنار مردم و انقلاب بودند.
یکی از افراد حاضر در میدان شهدای ذهاب رشت که خود را عباس نامیده و نامهای در دست دارد، میگوید «تمامی مردم دارای مشکلات کوچک و بزرگ هستند ولی بعضاً به هیچ مسؤولی دسترسی ندارند لذا حضور افرادی مثل فرمانده سپاه قدس گیلان که عمر خود را صرف دفاع و خدمترسانی به مردم کردند بسیار حائز اهمیت بوده و مردم قدردان اقدامات سپاه هستند.»
خاطرهای از سردار شهید گیلانی مهدی خوشسیرت
وقتی سردار قصد رفتن را داشت یکی از افراد از او خواست تا خاطرهای از دوران دفاع مقدس و شهید خوش سیرت برای آنان بگوید که فرمانده سپاه قدس گیلان گفت که «شبی از شبهای تابستان ۶۳، در پادگان شهید «بیگلو اهواز»، شب را میهمان گردان مالک اشتر و آقا مهدی بودم. تا پاسی از شب صحبت یاران سفر کرده بود و پرستوهای آستانهای، خاطرات پرواز و با هم بودن ها که قند مکرر بود و استخوان لای زخم، از ماندن ما و رفتن آن ها!… در چادر آقا مهدی خوابیدم، هنوز ساعتی به فریضه صبح مانده بود که آقا مهدی طبق عادت از چادر خارج شد. میدانستم برای خواندن نماز شب بپا خاسته است.
اذان صبح را که شنیدیم، وضو گرفتیم و منتظر شدیم که نماز را به امامت آقا مهدی که پیش نماز گردان بود، بخوانیم.
گفتم: سری به چادرهای همسایه بزنم. بعضی از بچه ها هنوز خواب بودند برای نماز صبح صدایشان کردم، تعدادی گفتند: نماز صبح را ساعتی پیش خواندیم.
گفتم: عزیز من! همین الان اذان گفتند، شما کی؟ نماز چی! خواندید؟!
گفتند: آقا مهدی داشت نماز میخواند، شاید یک ساعت پیش! ما هم نماز خواندیم و خوابیدیم. خنده امانم را بریده بود، گفتم: آقا مهدی داشت نماز شب میخواند. حیرت بچه ها در خواب و بیداری دیدنی بود، ناگهان خنده فراگیر شد همگی میخندیدیم، بچه ها پا شدند و همگی نماز را به امامت آقا مهدی خواندیم.»
بدونشک حضور مسؤولان در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنان و شنیدن حرفهای مردم در چنین نمایشگاههایی بانی تجدید خاطره و ترویج فرهنگ مقاومت میشود.
پایان پیام/