» آخرین اخبار » یادداشت » ایران دیروز، ایران امروز

ایران دیروز، ایران امروز

مرداد ۳۱, ۱۴۰۲ 0۰


فارس‌پلاس؛ امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در یادداشتی نوشت: جمهوری اسلامی ایران پس از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی از توانمندی‌های پیشرفته، در کنار تجربه و توان بالای مدیریتی برخوردار شده است و از طرفی در عرصه بین‌المللی دشمنان ما توان و قدرت سابق را ندارند و روز به روز ضعیف‌تر شده‌اند. این به معنای آن است که ما هرچه قدرتمندتر شدیم دشمنان ضعیف‌تر شدند. آنچه رمز موفقیت ملت ما است امید به آینده و باور و ایمان به فرزندان و صبر راهبردی آنان است. 

یکی از مصادیق این موفقیت وجود صنعت دفاعی برومند و قدرتمندی است که امروز به فضل پروردگار با تلاش‌های بی‌وقفه فرزندان‌شان در وزارت دفاع، دستاوردهای متعددی در ۲ سال گذشته به دست آمده که بخشی از آن را به ملت شریف‌مان عرض می‌کنم.
۱- افزایش دقت موشک‌های بالستیک به خطای اصابت کمتر از ۳۵ متر و افزایش برد موشک‌های بالستیک تا ۲۰۰۰ کیلومتر

۲- ایجاد قابلیت دفاع هوایی برای اهداف دورایستا با سامانه پدافند هوایی باور ۳۷۳ و ایجاد قابلیت شناسایی، رهگیری و انهدام اهداف دورایستای بالای ۳۰۰ کیلومتر 

۳- طراحی و تولید سامانه سلاح پدافند هوایی متحرک یکپارچه صیاد تاکتیکی سامانه‌بر علیه اهداف تا ۱۲۰ کیلومتر 

۴- تجهیز شناورها با موشک‌های برد متوسط رعد جهت مقابله با اهداف هواگرد 

۵- در حوزه پدافندی جهت مقابله با اهداف ارتفاع کم و کروز سامانه‌های متعددی مانند دزفول، شهید نواب و شهید مجید به فضل الهی به اتمام رسید.

۶- طراحی و تولید موشک‌های کروز هواپایه نصر و قادر (با برد ۳۵  تا ۲۰۰ کیلومتر) و موشک تهاجم زمینی طلائیه با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر 

۷- انجام آزمایشات پروازی جهت تثبیت فناوری ماهواره‌بر‌ها در مدار لئو توسط ۲ ماهواره‌بر سیمرغ (ارتفاع مداری ۵۰۰ کیلومتر و ماهواره به وزن ۲۵۰ کیلوگرم) و ترکیبی سوخت جامد – مایع ذوالجناح (ارتفاع مداری ۵۰۰ کیلومتر و ماهواره  به وزن ۲۱۰ کیلوگرم) 

۸- در حوزه پهپادی برنامه «جهش پهپادی»  تعریف شد و  به توسعه پهپادهای راهبردی نسل پنجم توجه جدی شده است. 

۹-  توسعه  هوش مصنوعی و  توسعه  ماموریت‌های پشتیبانی، جنگال و جمع‌آوری سیگنالی پهپادها  از برنامه‌های جدی ما در حوزه پهپادی است.

۱۰- افزایش مداومت و ارتفاع سطح پروازی پهپادها که الحمدلله در پهپاد مهاجر تثبیت شد و این پرنده می‌تواند تا ۲۴ ساعت در آسمان حضور داشته باشد.

۱۱- درباره تنوع و وزن محموله‌های قابل حمل توسط پهپادها و به‌کارگیری سلاح‌های هوشمند و نقطه‌زن هم، حدنصاب‌های جدیدی را ثبت کرده‌ایم.

۱۲-  در بخش تولید – که شاخص مهمی برای ارزیابی است – افزایش ۶۴ درصدی تولید انواع موشک‌های بالستیک سوخت جامد، افزایش صددرصدی تولید انواع موشک‌های کروز، افزایش ۴۵ درصدی تولید انواع موشک‌های پدافند هوایی و افزایش ۳۰ درصدی تولید انواع شناورهای تندرو را شاهد بودیم. 

۱۳- تامین ۶۰ درصد خدمات و ساخت زیرمجموعه‌های مورد نیاز محصولات تولیدی با استفاده از ظرفیت‌های صنعتی و تحقیقاتی کشور (دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان) حاصل شده که در سطح کشور به میزان بیش از ۸۵۰۰۰ شغل مستقیم در شبکه همکاران دفاعی ایجاد کرده است.

۱۴- با ۹۵۰  شرکت دانش‌بنیان با حجم همکاری بالغ بر ۲۳ هزار میلیارد تومان همکاری داشتیم و  بومی‌سازی مواد، اقلام، قطعات و تجهیزات دفاعی با استفاده از نخبگان سرعت بیشتری گرفته است به طوری که ارزش‌آفرینی بیش از ۵۰۰ میلیارد تومانی با استفاده از توانمندی‌های موجود در کشور در قالب شبکه همکاران اعم از صنایع، دانشگاه‌های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان حاصل شده است.

همه اینها بخشی بسیار کوچک از موفقیت‌های فرزندان ملت است که تلاش شد به صورت موجز اشاره شود.

پایان پیام/ت




منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×