» آخرین اخبار » فناوری » چین قوانینی را در مورد استفاده از فناوری تشخیص چهره تدوین کرد
چین قوانینی را در مورد استفاده از فناوری تشخیص چهره تدوین کرد

چین قوانینی را در مورد استفاده از فناوری تشخیص چهره تدوین کرد

مرداد ۱۸, ۱۴۰۲ 1۰



در بیانیه اداره فضای سایبری چین (سی‌ای‌سی) آمده است که فناوری تشخیص چهره فقط زمانی می‌تواند برای پردازش اطلاعات چهره مورد استفاده قرار گیرد که هدفی خاص و ضرورت کافی وجود داشته باشد و باید با اقدام‌های حفاظتی سخت‌گیرانه اجرا شود.

چین یکی از کشورهایی است که بیشترین دوربین‌های مداربسته را دارد.

به گزارش ایتنا و به نقل از یورونیوز، اداره فضای سایبری چین در بیانیه خود با بیان اینکه «استفاده از این فناوری به رضایت افراد نیز نیاز دارد»، نوشت: «در مواردی که روش‌های غیربیومتریک به همان اندازه مؤثر هستند، باید آن راه‌حل‌ها را بر تشخیص چهره ترجیح داد.»

شناسایی بیومتریک، به ویژه تشخیص چهره، در چین رایج شده است. رسانه‌های چینی در سال ۲۰۲۰ در گزارش‌هایی نوشتند که از تشخیص چهره برای فعال کردن دستگاه‌های دستمال توالت در توالت‌های عمومی استفاده شده است.

انتشار این گزارش‌ها نگرانی‌های عمومی و نظارتی را در آن زمان برانگیخت.

به گزارش «ساوت چاینا مورنینگ پست»، بسیاری از دادگاه‌ها و دولت‌های محلی چین از آن زمان علیه شرکت‌ها به دلیل استفاده بیش از حد از تشخیص چهره رأی داده و آن‌ها را جریمه کرده‌اند.

 


تشخیص چهره برای فعال کردن دستگاه‌های دستمال توالت در توالت‌های عمومی در چین
 




در پیش‌نویس قوانین اداره فضای سایبری چین آمده است دستگاه‌های ثبت تصویر و شناسایی شخصی نباید در اتاق‌های هتل‌ها، حمام‌های عمومی، رختکن‌ها، توالت‌ها و سایر مکان‌هایی که ممکن است به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنند، نصب شوند.

این اداره تنظیم‌کننده فضای سایبری در ادامه اعلام کرد که دستگاه‌های ثبت تصویر باید در مکان‌های عمومی فقط برای مصارف ایمنی عمومی نصب شوند و علائم هشداردهنده برجسته در کنار آن‌ها وجود داشته باشد.

پیش‌نویس قوانین اداره فضای سایبری چین در بحبوحه تلاش‌های پکن برای تشدید مقررات داده‌ها با صدور مجموعه‌ای از قوانین تنظیم شده است.

چین در سال ۲۰۲۱ نخستین قانون خود را با تمرکز بر حریم خصوصی کاربر برای مهار استفاده بیش از حد شرکت‌ها از داده‌های کاربران تدوین کرد.

اداره فضای سایبری چین در حالی از تدوین پیش‌نویس قوانین جدید خبر داده که آمریکا پیشتر چندین شرکت چینی را به دلیل توسعه فناوری‌هایی که به شناسایی اویغورها و سرکوب آن‌ها کمک می‌کند، در فهرست سیاه خود قرار داده است.

چین استارت‌آپ‌های زیادی در این زمینه دارد. شماری از شرکت‌ها در نمایشگاهی در ماه ژوئن در پکن محصولاتی را به خبرگزاری فرانسه نشان دادند که قادر به اسکن چهره‌ها از فاصله بیش از ۱۰۰ متر بودند.



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایتنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×