» آخرین اخبار » فناوری » چه ساعتی از روز روی ترازو برویم؟
چه ساعتی از روز روی ترازو برویم؟

چه ساعتی از روز روی ترازو برویم؟

مرداد ۱۱, ۱۴۰۲ 0۰



تلاش برای کاهش وزن چیزی بیش از بازی با اعداد است. همچنین به این معنا است که می‌خواهید مطمئن شوید انتخاب‌هایی سالم در زندگی دارید؛ مانند دریافت مواد مغذی خوب و حداقل پنج روز فعالیت بدنی در هفته؛ اما اگر عدد روی ترازو هم برای شما مهم است یا اگر به کمی انگیزه نیاز دارید، توجه به وزنتان می‌تواند در مسیر زندگی سالم شما مفید باشد.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، دکتر ماکسین اسمیت، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند، می‌گوید در مدیریت وزن، داشتن ثبات نکته‌ کلیدی است. او در ادامه تاحدودی روشن می‌کند که چگونه می‌توان از رفتن روی ترازو و وزن کردن خود برای رسیدن به اهداف شخصی استفاده کرد و همچنین درباره سایر تغییرات رفتاری که می‌تواند به کسب نتایج مطلوب‌تر در درازمدت منجر شود، صحبت می‌کند.

چه زمانی باید خود را وزن کنید؟

بهترین زمان برای وزن کردن اول صبح بعد از رفتن به دستشویی اما قبل از خوردن یا نوشیدن چیزی است، چون زمانی که خواب بوده‌اید، بدن شما برای هضم تمام غذاها و نوشیدنی‌هایی که از روز قبل مصرف کرده‌اید، زمان کافی داشته است.

وقتی خود را صبح وزن می‌کنید، بهتر است تا حد امکان لباس کمتری به تن داشته باشید یا زمانی که روی ترازو می‌روید همان لباس‌های همیشگی را پوشیده باشید.

هر چند وقت یک بار باید خود را وزن کنید؟

مطالعات زیادی نشان داده‌اند که وزن کردن منظم به بیشترین تغییرات در وزن منجر می‌شود. برخی افراد تمایل دارند یک روز در هفته خود را وزن کنند در حالی که برخی دیگر دوست دارند هر روز صبح وزنشان را بدانند. اینکه ترجیح می‌دهید هر چند وقت یک بار خودتان را وزن کنید کاملا به شما بستگی دارد. فقط باید در این کار ثابت‌قدم باشید.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داد کسانی که هر روز خود را می‌کشند، در مقایسه افرادی که کمتر خود را وزن می‌کنند،  بیشتر وزن کم می‌کنند.

البته ترازو‌های فیزیکی تنها ابزار اندازه‌گیری کاربردی در دسترس شما نیستند. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهد استفاده از سیستم‌های خودنظارتی دیجیتال مانند ساعت‌های هوشمند، برنامه‌های تناسب اندام و وب‌سایت‌های ردیاب‌ بیش از ثبت وزن با قلم و کاغذ با کاهش وزن مرتبطند. همچنین یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ دریافت استفاده کوتاه‌مدت از ردیاب‌های فعالیت مفیدتر از یک برنامه کاهش وزن استاندارد است.

در واقع بنا بر یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ که به سهم خودنظارتی در کاهش وزن پرداخته است، نتایج مثبت بیشتر زمانی رخ می‌دهد که ترکیبی از رفتارهای ثابت وجود داشته باشد: مانند وزن کردن منظم، ثبت تغذیه و داشتن حداقل ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی شدید در هفته.

 

همه این مطالعات نشان می‌دهند که اگر در نحوه وزن کردن خود ثابت‌قدم باشید، برای ایجاد تغییرات مثبت در آنچه می‌خورید، تعداد دفعات غذا خوردن و میزان فعالیتتان در طول روز شانس بیشتری خواهید داشت. همه این‌ها ممکن است به دلیل این نکته ساده باشد که باید خود را در قبال یک روال عادی مسئول بدانید.

اسمیت تاکید می‌کند: «وزن کردن منظم می‌تواند به شما کمک کند در مسیر کاهش وزن یا اهداف مدیریت وزن خود بمانید. مثل داشتن یک پول توجیبی هفتگی است. اگر یک هفته از سقف بودجه خود عبور می‌کنید، می‌خواهید از آن مطلع شوید تا بتوانید برطرفش کنید. اگر متوجه نشوید که هر هفته بیش از حد خرج می‌کنید، این‌ها روی هم انباشته می‌شوند.»

اگر تصمیم می‌گیرید روزانه خود را وزن کنید، مطمئن شوید که هر روز در ساعت معینی روی ترازو می‌روید و لباس یکسانی می‌پوشید یا اصلا هیچ چیز نمی‌پوشید و هر بار از یک ترازو استفاده می‌کنید. اگر تصمیم می‌گیرید هفته‌ای یک بار خود را وزن کنید، مشکلی نیست. فقط مطمئن شوید که خود را در روزهای مشابه وزن می‌کنید مثلا چهارشنبه هر هفته.

همچنین باید توجه داشته باشید که برای برخی افراد، توجه دقیق به این اعداد ممکن است بهترین کار نباشد. یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشان داد بزرگ‌ترین مانع برای مدیریت وزن خودنظارتی درک نادرست از نوسان‌های روزانه وزن و ناتوانی از دیدن تصویری بزرگ‌تر از تغییر وزن در طول زمان و فراموش کردن اندازه‌گیری مداوم وزن است.

آیا وزن شما تنها عامل مهم است؟

وزن شما مهم‌ترین عامل در سلامتی کلی شما نیست بلکه بخش کوچکی از آن است.

اسمیت می‌گوید: «در طول هر سفر سلامتی، برای اندازه‌گیری موفقیت بیش از یک راه وجود دارد. وزنی که ترازو نشان می‌دهد فقط یکی از عوامل است و قرار نیست همه تغییرات مثبتی را که ایجاد می‌کنید، منعکس کند.»

سایر معیارهای موفقیت عبارت‌اند از: تصدیق انتخاب‌های غذایی سالم‌تر و تمرکز بر فواید ذهنی و جسمی ورزش منظم.

اسمیت می‌افزاید: «حتی اگر وزن زیادی کم نکرده باشید، شاید شلوار جین محبوبتان بهتر بر تنتان بنشیند یا شاید برای بازی با فرزندانتان انرژی بیشتری داشته باشید. بسیاری از این پیروزی‌ها ربطی به ترازو ندارند.»



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

ایتنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×