» دسته‌بندی نشده » سهم باشگاه‌های ایران از پاداش جام جهانی
سهم باشگاه‌های ایران از پاداش جام جهانی

سهم باشگاه‌های ایران از پاداش جام جهانی

تیر ۲۲, ۱۴۰۲ 0۰


به گزارش مشرق، طبق اعلام فیفا ۲۰۹ میلیون دلار به باشگاه‌هایی که بازیکنان‌شان در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر،‌ تیم‌های ملی خود را همراهی کردند، پرداخت می‌کند.

بر این اساس این مبلغ به ۴۴۰ باشگاه از ۵۱ کشور مختلف پرداخت می‌شود که بازیکنان آنها در ماه‌های نوامبر و دسامبر ۲۰۲۲ در این مسابقات حضور داشتند.

فیفا به ازای هر روز مبلغ ۱۰ هزار و ۹۵۰ دلار برای هر یک از ۸۳۷ فوتبالیست حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، بدون در نظر گرفتن اینکه در طول این مسابقات چند دقیقه بازی کرده‌اند، به باشگاه‌های‌ این نفرات پرداخت می‌کند.

طبق اطلاعات فیفا، ۵ باشگاه از فدراسیون فوتبال ایران به خاطر حضور بازیکنانشان در جام جهانی با سود فیفا مواجه شدند که این میزان برای فدراسیون فوتبال ایران یک میلیون و ۴۷۳ هزار و ۷۴۶ دلار آمریکا گزارش شده است.

فیفا اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس ۶۶۷ هزار و ۶۳ دلار آمریکا سود برده و در مقام دوم استقلال با ۴۸۰ هزار و ۹۰۶ دلار آمریکا قرار دارد.

تیم‌های سپاهان، سایپا و تراکتور دیگر باشگاه‌هایی هستند که از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر سود برده‌اند.

از آسیا عربستان و قطر با بیش از ۶ میلیون دلار سود در رده اول و دوم قرار دارند و کشورهایی مثل کره جنوبی، ژاپن و استرالیا در رده‌های دیگر قرار گرفته‌اند.

سهم باشگاه‌های ایران از پاداش ۲۰۹ میلیون دلاری جام جهانی ۲۰۲۲/ پرسپولیس در صدر

ایران از نظر سود از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در رده ششم قرار دارد و کشورهایی مثل چین، امارات و کویت در رده‌های بعدی ایستاده‌اند.

در باشگاه‌های جهان نیز منچسترسیتی با بیش از ۴.۵ میلیون دلار در رده اول قرار دارد و باشگاه هایی مثل بارسلونا، بایرن مونیخ، رئال مادرید و پاری سن ژرمن در رده‌های بعدی قرار دارند.

در آسیا نیز در ۵ باشگاه اول خبری از پرسپولیس و نماینده ایران نیست و باشگاه السد قطر با سود ۲.۸ میلیون دلاری در صدر قرار دارد. باشگاه‌های الهلال عربستان، النصر عربستان، الدحیل قطر و جئونبوک هیوندای کره جنوبی در رده‌های بعدی جای دارند.

سهم باشگاه‌های ایران از پاداش ۲۰۹ میلیون دلاری جام جهانی ۲۰۲۲/ پرسپولیس در صدر

در جمع کنفدراسیون‌ها نیز اروپا با بیش از ۱۵۸ میلیون دلار در صدر قرار دارد و آسیا با بیش از ۲۳ میلیون دلار در رده دوم جای گرفته است.

کونکاکاف با بیش از ۱۵ میلیون دلار در رده سوم، کونمبول (آمریکای جنوبی) با بیش از ۵.۸ میلیون دلار در رده چهارم، کاف (آفریقا) با بیش از ۴.۵ میلیون دلار در رده پنجم و اقیانوسیه با بیش از ۹۵ هزار دلار در جایگاه ششم قرار دارند.

سهم باشگاه‌های ایران از پاداش ۲۰۹ میلیون دلاری جام جهانی ۲۰۲۲/ پرسپولیس در صدر

جام جهانی ۲۰۲۲ در کشور قطر در آبان و آذر ماه ۱۴۰۱ برگزار شد و تیم ملی آرژانتین توانست با شکست فرانسه در ضربات پنالتی برای سومین بار قهرمان شود.



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

مشرق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×