» آخرین اخبار » یادداشت » مسئولیت جبهه انقلاب در ۱۴۰۲
مسئولیت جبهه انقلاب در ۱۴۰۲

مسئولیت جبهه انقلاب در ۱۴۰۲

فروردین ۲۱, ۱۴۰۲ 0۰


خبرگزاری فارس ـ یادداشت ـ یدالله جوانی: سال ۱۴۰۲ را می‌توان به دلایل گوناگون، سال بسیار مهم برای کشور، نظام و مردم دانست. این سال همچنین از سوی دشمنان ایران و در رأس آنها، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و عوامل خودفروخته داخلی و ضد انقلاب خارج‌نشین، ‌سال بسیار مهم و تعیین‌‌کننده ارزیابی می‌شود.

با تحلیل درست جنگ ترکیبی جهانی با محوریت آمریکا علیه ایران در سال ۱۴۰۱ و به ویژه در اغتشاشات پاییزی،‌ می‌توان به اهمیت سال ۱۴۰۲ و تحولات و رویدادهای این سال پی برد. عمل جبهه‌ای دشمنان در سال ۱۴۰۱ علیه کشور، ‌نظام و مردم در سطوح خارجی و داخلی، از انسجام جبهه دشمن برای جنگ احزاب به معنای واقعی کلمه،‌ علیه انقلاب اسلامی و ایران حکایت می‌کند. با توجه به استمرار توطئه‌های دشمنان ناکام و شکست خورده در سال جاری،‌ شرط استمرار موفقیت‌ها در برابر دشمنان،‌ جبهه‌ای عمل کردن نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی و ایران عزیز است. از الزامات عمل جبهه‌ای، فهم مشترک از موضوعات، اولویت‌ها، نظام مسائل و راهکار است.
یکی از امتیازات مهم و راهبردی ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی، ‌برخورداری از رهبر حکیم، راهبرد به سمت قله‌های عزت و افتخار، ‌با شناخت درست دشمن، ‌موانع، قوت‌ها، ضعف‌ها و ترسیم نقشه راه برای حرکت موفق است.
حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با پیام نوروزی و تعیین شعار سال و پس از آن، طی چند سخنرانی و به ویژه در بیانات اول فروردین و همچنین بیانات در جمع کارگزاران و مسئولان نظام اسلامی در ماه مبارک رمضان، ‌نقشه راه و چگونگی عمل درست مسئولان،‌ دستگاه‌ها و آحاد مردم را تبیین وتشریح کردند. با تأمل در این بیانات، ‌می‌توان فهرستی از رئوس مسئولیت‌ها و وظایف نیروهای جبهه انقلاب در سال ۱۴۰۲ را، ‌برای عمل جبهه‌ای و بهنگام به دست آورد و آن را مبنای عمل قرار داد.
در این نوشتار کوتاه، به ۱۰ مورد اساسی به اختصار اشاره می‌شود:
 
تلاش برای فهم مشترک نسبت به مسائل کشور
در جبهه انقلاب، باید فهم مشترک و البته درست نسبت به مسائل مهم کشور، نقاط قوت، نقاط ضعف، چالش‌ها و راهکارها شکل گرفته، این فهم مشترک برای تقویت وحدت ملی و افزایش انسجام اجتماعی، به صورت مستمر و باورپذیر به افکار عمومی منتقل شود. 
 
توجه خاص به جهاد تبیین با هدف و رویکرد امیدآفرینی
با توجه به تمرکز راهبردی دشمن در جنگ ترکیبی بر روی جنگ شناختی، ‌نیروهای جبهه انقلاب هم در جهاد ترکیبی خود در مقابل دشمن،‌ باید بر روی جهاد تبیین تمرکز کنند. جهاد تبیین اصلی‌ترین راهبرد برای مقابله و خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن است. دشمن در جنگ شناختی به دنبال‌ بدبین‌سازی، بی‌اعتمادسازی و ناامیدسازی عمومی در کشور میان آحاد مردم نسبت به انقلاب و نظام است. در جهاد تبیین باید تمرکز بر اعتمادسازی و امیدآفرینی و نشاط‌آفرینی عمومی باشد. 
 
تقویت استحکام درونی و قدرت تاب‌آوری
ورود انقلاب اسلامی و نظام ولایی به ۴۵ سالگی خود با وجود توطئه‌ها و فشارهای بی‌شمار دشمنان، نشان می‌دهد ملت ایران از یک استحکام درونی برای تاب‌آوری در مقابل این فشارها برخوردار است. باید همت جبهه انقلاب تقویت روزافزون این قدرت تاب‌آوری باشد. ایمان و بنیه معنوی مردم، ‌مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل استحکام درونی است؛ لذا تقویت ایمان و تعمیق معنویت در میان آحاد جامعه،‌ یک مسئولیت همگانی است. 
 
 اولویت اقتصاد کشور و معیشت مردم
حل مشکلات اقتصادی کشور و ایجاد گشایش در معیشت مردم و بالا بردن سطح رفاه عمومی،‌ اولویت اصلی و اول کشور است و هیچ چیزی نباید این اولویت را تحت‌الشعاع قرار دهد. شعار «مهار تورم، رشد تولید» برای سال ۱۴۰۲، ‌ناظر به این اولویت است و برای تحقق آن باید همه ظرفیت‌های کشور را به کار گرفت. قوای سه‌گانه،‌ دستگاه‌ها،‌ سازمان‌ها، ‌نیروهای مسلح و تمامی ظرفیت‌های مردمی، باید برای تحقق این شعار بسیج و هم‌افزا شوند. 
 
ایجاد تحول به معنای واقعی کلمه
ایجاد تحول و تغییرات اساسی، ‌به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است. براساس این نیاز عمومی،‌ دشمنان از طریق فریب با جنگ ترکیبی به دنبال تغییر هویت جمهوری اسلامی و تبدیل کردن نظام مردم‌سالاری دینی به یک نظام وابسته به خود هستند. نیروهای جبهه انقلاب،‌ در این تحول و تغییر برای پاسخ به نیاز عمومی،‌ باید با شناخت دقیق قوت‌ها، ‌ضعف‌ها و عیوب،‌ با برطرف کردن ضعف‌ها‌، کارآمدی نظام را بالا برده و مشکلات مردم و کشور را به ویژه در حوزه اقتصادی برطرف کند.
 
شناسایی دقیق نقاط قوت و ضعف
نیروهای جبهه انقلاب در هر سطح و جایگاهی، باید به طور دقیق نقاط قوت و ضعف را شناخته و این قوت‌ها و ضعف‌ها را برای مردم تبیین و تشریح کنند. اگر این کار به درستی انجام نشود،‌ ممکن است از یک‌سو از ضعف‌های واقعی غفلت شود و از دیگر سو، به نقاط قوت آسیب‌ زده شود. 
 
ترسیم منطقی آینده روشن و افتخارآفرین ایران
در جهاد تبیین و امیدآفرینی،‌ باید به صورت منطقی و باورپذیر، با بیان پیشرفت‌ها،‌ موفقیت‌ها و دستاوردها،‌ آینده روشن و پرافتخار کشور و ایرانیان را برای مردم و به ویژه برای جوانان تشریح کرد.
معنای امیدآفرینی، خودفریبی و دیگرفریبی با پنهان کردن ضعف‌ها و عیوب نیست. اگر در کنار دیدن ضعف‌ها و عیوب با هدف برطرف کردن آنها قوت‌ها و موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها،‌ آن‌گونه که هست با توجه به روندها دیده شود،‌ در خواهیم یافت که ایران در حال پیشرفت به صورت واقعی است. 
 
مبارزه با فساد بدون رودربایستی و اغماض
تحقق «پیشرفت توأم با عدالت» به عنوان اصلی‌ترین شعار جمهوری اسلامی، ‌بدون مبارزه جدی با فساد در تمامی ابعاد آن در حوزه مسائل اقتصادی و مالی ممکن نیست. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ‌فساد همانند اژدهای هفت‌سری است که تنها با مبارزه جدی،‌ مستمر و بدون رودربایستی و اغماض‌، باید آن را از پای درآورد و نابودش کرد. 
 
تعریف، تعیین و تثبیت جایگاه ایران در نظم جدید در حال شکل‌گیری جهانی
نیروهای جبهه انقلاب، ‌با توجه به روند پرشتاب تحولات جهانی،‌ باید از فرصت‌های طلایی پدیدآمده برای جمهوری اسلامی استفاده کرده،‌ با نگاهی عالمانه و واقع‌بینانه، جایگاه ایران را به عنوان کشوری تمدن‌ساز، و دارای مردمانی مؤمن و انقلابی با انگیزه‌های قوی برای زمینه‌سازی ظهور، تعریف و تثبیت کنند. بدون تردید، ایران می‌تواند قوی‌ترین قطب قدرت الهام‌بخش،‌ با داشتن برنامه برای آینده جهان و بشر، در نظام چندقطبی آینده باشد.
 
تولید قدرت با انتخابات ۱۴۰۲ 
انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را با توجه به جنگ ترکیبی دشمن، حوادث سال ۱۴۰۱، ‌روند تحولات مثبت منطقه‌ای و جهانی به نفع ایران و به ضرر دشمنان، می‌توان انتخاباتی مهم و تعیین‌‌کننده ارزیابی کرد. به طور قطع دشمنان و عوامل‌شان برای این انتخابات برنامه دارند. انتخابات در ایران مظهر مردم‌سالاری دینی و از مهم‌ترین عوامل تولید قدرت ملی به شمار می‌آید. رهبر حکیم انقلاب اسلامی در بیانات‌شان در دیدار با کارگزاران و مسئولان نظام، آنان را به تدوین و اجرایی کردن چهار راهبرد برای برگزاری انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی فراخواندند: ۱ـ راهبرد مشارکت حداکثری،۲ـ راهبرد امنیت انتخابات، ۳ـ راهبرد سلامت انتخابات و ۴ـ راهبرد رقابت در انتخابات.‍




منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×