طرح جامع ترافیک رشت چه زمانی اجرایی میشود؟
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت الله رسول فلاحتی صبح امروز در دیدار نوروزی با اعضای شورای اسلامی شهر رشت در دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان با تبریک فرا رسیدن سال نو اظهار کرد: به تمامی اعضای شورا بابت مطالبهگریها و تلاشهایی که در طول سال گذشته برای رفع مشکلات انجام دادهاند خدا قوت میگویم.
وی با بیان اینکه انسانها در عرصههای مدیریتی به چند شاخصه نیازمند هستند، افزود: حوصله، صبر، متانت و سعه صدر یکی از مهمترین این شاخصها است و فردی که سعه صدر ندارد و دائما در حال درگیری است نمیتواند موفق باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید به همگرایی ما بین مدیران ارشد استان بیان کرد: با همگرایی و تعامل بسیاری از مشکلات برطرف میشود و مشکل زمینهای نسقی یکی از مباحثی است که یقینا با تعامل بیشتر کاملا برطرف میشود.
فلاحتی با تأکید به توجه شهرداری رشت نسبت به موضوعات فرهنگی افزود: کار فرهنگی باید در اولویت باشد و به موضوع عفاف و حجاب باید با توجه بیشتری بپردازید.
وی با تاکید بر پاکدستی مدیران گفت: شورا باید دائما به مباحث مختلف مدیریت شهری نظارت داشته باشد و بالاخص به مباحث مالی با حساسیت بیشتری نظارت کند.
بزرگترین چالش رشت، زبالههای سراوان است
رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز در این دیدار با تبریک فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: تقارن بهار طبیعت با ماه میهمانی خدا یقینا موجب خیرات و برکات بیشتر است و امیدوارم طاعات و عبادات تمامی مؤمنین روزهدار مورد قبول درگاه باریتعالی قرار بگیرد.
محمد حسین واثق کارگرنیا با بیان اینکه منتخبین مردم رشت در شورای ششم پذیرای نصایح نماینده ولی فقیه در گیلان هستند، افزود: رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۲ را سال مهار تورم و افزایش تولید نامگذاری کردهاند و معتقدیم این نامگذاری تکلیف همه را در رفع مشکلات جامعه صد چندان کرده و اعضای شورای ششم رشت نیز تمام تلاش خود را به منظور تحقق این عنوان به کار میگیرند.
وی با اشاره به شروع فعالیت شورای ششم رشت گفت: شورای ششم فعالیتش را از سال ۱۴۰۰ آغاز کرد و طی این مدت نیز با چالشهای فراوانی مواجه بود.
کارگرنیا با اشاره به انتخاب شهردار رشت در کوتاهترین زمان ممکن توسط اعضای شورا تصریح کرد: شروع کار شورای ششم بسیار سریع و انقلابی بود و شورای ششم رشت جزو معدود شوراهای کشور بود که به واسطه جلوگیری از فرصتسوزی، زودتر از شهرهایی همچون تهران نسبت به ابقای شهردار رشت اقدام کرد، اما متاسفانه به واسطه بروز برخی از مشکلات شخصی برای شهردار منتخب وی استعفا داد و در نهایت شورا به ناچار در چرخه انتخاب شهردار جدید قرار گرفت که این بار نیز با سرعت شهردار جدید برای رشت انتخاب شد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه شورای رشت طی این مدت نسبت به انجام تکالیفی که قانون بر عهده شورا قرار داده است اقدام کرد، افزود: متاسفانه برنامههای تدوین شده شورا به خوبی اجرایی نشد و توفیقات مورد نظر شورا برای شهر و شهروندان محقق نشد، اما خوشبختانه در طی دوران سرپرستی و با سکانداری سرپرست شهرداری رشت، اقدامات خوبی انجام شد و امیدواریم با صدور هر چه سریعتر حکم شهردار رشت از سوی وزارت کشور، در انجام برنامهریزیها تسریع صورت بگیرد.
کارگرنیا با اشاره به اینکه شهر رشت با چالشهایی مواجه است، تصریح کرد: بزرگترین چالش رشت، زبالههای سراوان است و خوشبختانه با اقداماتی که انجام شده در حال حاضر وضعیت پسماند رشت به شرایط مناسبی رسیده و به گفته ساکنین این منطقه، سراوان به لحاظ بهداشتی در شرایط مناسبی قرار دارد و با وجود تزریق اعتبارات طی چند سال اخیر برای ساماندهی زبالههای سراوان، وضعیت فعلی سراوان باید چند سال پیشتر ایجاد میشد که متاسفانه به دلیل عدم اجرای مصوبات، کاری در این باره از پیش نرفته بود و به حول الهی و اقدامات انجام شده اخیرا شاهد کاشت درختان در محدوده دفنگاه زباله و تسریع در اجرای خدمات با هدف بازگشت سراوان به دامان طبیعت هستیم.
وی به مشکلات ترافیکی رشت اشاره کرد و گفت: شهر رشت علیرغم توسعه انسانی و خودرویی، توسعه خیابانی نداشته و معبر جدیدی طی حدود سی سال گذشته در شهر ایجاد نشد و فقط شاهد اجرای یک بلوار نیمه کاره در میدان شهدای بسیج (میدان صیقلان) و همچنین خیابان هشت دی هستیم که خیابان هشت دی پس از گذشت حدود بالغ بر بیست سال اجرایی شد و موجب اتصال دو خیابان به یکدیگر شده و باری از ترافیک رشت نمیکاهد.
رئیس شورای شهر رشت با اشاره به تصویب طرح جامع حمل و نقل و ترافیک رشت در سال۹۴ افزود: طرح جامع ترافیک رشت به تصویب شورای عالی ترافیک کشور رسید ولی متاسفانه اقدامات مربوط به واسطه عدم هماهنگی و فقدان مدیریت یکپارچه شهری وعدم وحدت ما بین مدیران دستگاههای خدمات رسان و حفار در ارتباط با مباحث ترافیکی و توسعه معابر توفیقات چندانی حاصل نشد و امیدواریم با ایجاد زیرساختهای مورد نیاز از جمله رینگ ۹۰ متری از محدوده میدان گیل با همراهی نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و استاندار گیلان بتوانیم در سال ۱۴۰۲ کلنگ اجرای این پروژه به زمین بخورد و طی چند سال آینده شاهد بهرهبرداری کامل آن باشیم.
کارگرنیا به اجرای تراموا در رشت اشاره کرد و گفت: در بحث اجرایی شدن تراموا در رشت، نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تلاشهای فراوانی انجام داد و پروژهای که تقریبا خاموش شده بود را مجددا به حرکت درآوردند و امیدوارم با اجرای فاز مطالعاتی آن در سال ۱۴۰۲، امیدواریم اتفاقات خوبی در راستای رفع مشکلات ترافیکی شهر رقم بخورد.
وی با اشاره به اجرای برنامههای روتین و روزانه شهرداری رشت بیان کرد: طی چند ماهه اخیر از عمر سرپرستی کارها بسیار سرعت گرفت و اجرای آسفالت در چهار ماهه اخیر سرپرستی نسبت به ماههای گذشته افزایش داشته و بسیاری از معابر اصلی و فرعی رشت خصوصا محلات اطراف رشت آسفالت انجام شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه رفع معایب آسفالت رشت نیز در دوران سرپرستی با جدیت انجام شد، تصریح کرد: اعضای شورای شهر رشت خود را مقید به شرکت در نماز جمعه میدانند و در یکی از این هفتهها شاهد گلهمندی نماینده ولی فقیه پیرامون وجود دستاندازها در آسفالت معابر رشت بودیم گفتند که طی سه هفته اخیر در کمترین مسیری از مسیرهای رشت ممکن است شاهد حضور واحد امانی شهرداری رشت نباشیم و بسیاری از معابر که سالها رنگ آسفالت ندیده بودند خوشبختانه طی دوران سرپرستی تحت پوشش آسفالت قرار گرفتند.
کارگرنیا با تاکید به اینکه قول میدهیم در سال ۱۴۰۲ حداقل پنج تا ۱۰ برابر تولیدات آسفالت نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته باشد، افزود: امیدوارم در سال جدید تمامی مسیرهایی که شهروندان بابت وضعیت آسفالت آن گلایه دارند را تحت پوشش آسفالت قرار خواهیم داد.
رئیس شورای شهر رشت با انتقاد از عدم مدیریت یکپارچه شهری بیان کرد: متاسفانه فقدان زیر ساختهای لازم در بسیاری از محلات همچون گاز، آب و فاضلاب و غیره موجب میشود تا شهرداری رشت در خدماترسانی با مشکل مواجه شود و قانون صراحتا شهرداریها را از ارائه خدمات به مناطقی که زیرساختهای لازم را ندارند منع کرده است.
کارگرنیا با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری رشت گفت: بودجه سال ۱۴۰۲ بسیار دقیق تدوین و تصویب شده و امیدواریم بخش عمدهای از بودجه تحقق پیدا کند و بتوانیم بااجرای برنامههای تدوینی درآمد پایدار برای شهرداری ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری رشت با تحقق درآمد پایدار میتواند نسبت به بهبود وضعیت معیشت شهروندان نیز گامهایی بردارد، تصریح کرد: شهر رشت از نعمتهای خدادادی بهرهمند است که متاسفانه بنا به هر دلیلی تا پیش از این مغفول مانده که از این موارد میتوانیم به تالاب عینک رشت اشاره کرد که میتواند یک منبع درآمدزایی برای ساکنین منطقه و همچنین ماندگاری بیشتر گردشگران در رشت باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه متاسفانه شهر رشت بر اساس طرح تفصیلی توسعه پیدا نمیکند، افزود: هر جایی که زمین ارزانتر باشد، مردم نیز متعاقبا نسبت به خرید زمین و ساخت و ساز اقدام میکنند و حتی در بسیاری از مواقع در این ملاک اصول ساخت و ساز رعایت نمیشود و این یکی از مشکلات اساسی رشت است و قصد داریم با انجام ممیزی املاک و شناسایی آسیبها از بروز مشکلات در این حوزه و آسیبهایی که میتواند در زمان وقوع زلزله و غیره رقم بخورد جلوگیری کنیم.
انعقاد تفاهم نامه مابین شهرداری رشت و آب منطقهای درباره تالاب عینک
کارگرنیا با قدردانی از ورود مدیر کل دادگستری گیلان پیرامون وضعیت تالاب عینک رشت بیان کرد: با همراهی دستگاه قضا پس از سالها تالاب عینک رشت تعیین تکلیف و ما بین شهرداری رشت و آب منطقهای گیلان نیز تفاهم نامهای منعقد شد و امیدواریم بتوانیم در سال جدید این مهم به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به وضعیت پارک ۴۵۰ هکتاری لاکان گفت: این پارک حدود پنج سال پیش به شهرداری رشت برای مدت زمانی مشخص واگذار شد، اما متاسفانه از این ظرفیت به خوبی استفاده نشد و با پیگیریهای انجام شده در دوران فعالیت شورای ششم و تمدید این تفاهم نامه، قصد داریم از ظرفیت این پارک بزرگ برای جذب هر چه بیشتر گردشگر استفاده کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت به عنوان رشت شهر خلاق خوراک اشاره کرد و افزود: در هر کجای دنیا عنوان شهرهای خلاق خوراک یونسکو را جستجو کنند، نام رشت نیز مشاهده میشود و در تلاشیم تا با برندسازی هر چه بیشتر این عنوان با جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی در راستای بهبود وضعیت معیشت شهروندان گام برداریم همچنین با گامهای بلند هر چه سریعتر عنوان رشت شهر خلاق صنایع دستی را نیز برای شهر کسب و عواید آن را نصیب شهر و شهروندان کنیم.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸