افزایش سرانه آرد نانواییها در شفت
به گزارش خبرگزاری فارس از شفت، مهدی نقدی، فرماندار شفت امروز در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان در سالن اجلاس میرزای شفتی فرمانداری با اشاره به معایب و عوارض مصرف جوش شیرین در پخت نان، اظهار کرد: مصرف جوش شیرین در تهیه و تولید نان منشأ بروز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطانها است و باید اعضای کارگروه در پخت و تهیه نان نظارتها را تشدید کنند.
وی بر لزوم تشویق نانواییها و واحدهای خبازی فاقد مصرف جوش شیرین در تولید نان تأکید کرد و افزود: باید از دانش و تجارب این واحدها به عنوان الگو در پخت و فرآوری نان در شهرستان استفاده شود.
فرماندار شفت با اشاره به افزایش سرانه آرد در شفت گفت: هر واحد نانوایی که با افزایش کیفیت نان، پخت بیشتری داشته باشد، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهد کرد.
رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان شفت با اشاره به اجرای طرح نانینو گفت: اجرای این طرح، توزیع آراد یارانهای را عادلانه تر کرده است.
نقدی با اشاره به گردشگرپذیر بودن شهرستان شفت، تصریح کرد: برخی از مراکز شهرستان از جمله امامزادگان ابراهیم و اسحاق در مقاطعی از سال از وجود گردشکران و مسافران مملو میشوند که دولت برای این مناطق سهمیه آرد بیشتری تخصیص خواهد داد.
وی همچنین از تعیین تکلیف روستاهای فاقد نانوایی و خام پزهای شفت طی هفته آینده خبر داد.
فرماندار شهرستان شفت بر ضرورت نصب دستگاههای کارت خوان مخصوص نانوایی در تمامی نقاط شهرستان تأکید کرد و گفت: همه نانوایی ها مکلف به نصب این دستگاهها هستند و در غیر این صورت باید از شیوههای سنتی و کارت خوان های متداول نان را به مردم عرضه و از معطلی آنها جلوگیری کنند.
پایان پیام/۸۴۰۰۷