پرداخت ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرحهای اشتغالزایی گیلان/ دوهزار و ۸۰۰ نفر صاحب شغل شدند
محمدحسین داودی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت از افتتاح چندین طرح خدماتی، کشاورزی و صنعتی در دهه فجر با حمایت این صندوق خبر داد و اظهار کرد: با احتساب این طرحها، امسال بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در استان گیلان، به ۸۹۳ طرح پرداخت که باعث ایجاد اشتغال برای بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر شده است.
وی در تشریح توزیع اعتبارات صندوق کارآفرینی امید در گیلان افزود: ۲۶ درصد تسهیلات این تسهیلات در بخش کشاورزی، ۲۴ درصد در بخش صنعت و معدن و ۵۰ درصد در بخش خدمات پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در گیلانبا اذعان به اینکه ۲۳ میلیارد تومان از تسهیلات سال جاری به ۲۲ طرح راکد یا نیمه راکد پرداخت شده، گفت: این تسهیلات باعث فعال شدن این طرحها و ایجاد اشتغال برای ۱۷۵ نفر شده است.
داودی به پروژههای افتتاحی دهه فجر نیز اشاره کرد و گفت: از میان طرحهایی که در سالجاری مورد حمایت قرار دادهایم ۵۸۳ طرح با اشتغالزایی یک هزار و ۷۴۹ نفر در دهه فجر قابل بهره برداری است.
وی میزان پرداخت تسهیلات به این طرحها را بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: البته مبلغ کل سرمایهگذاری در این طرحها بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است که از سوی خود افراد هزینه شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در گیلان، مزرعه پرورش قارچ در استانه اشرفیه، کارگاه خمیر کاغذ در شفت، طرح تجهیزات پزشکی در تالش، دو واحد فرآوری زیتون در رودبار و کارگاه تولید ساز و لوازم جانبی و پروژه تولید قارچ فرآوری شده در رشت را از جمله این طرحها برشمرد.
داودی به مصوبات سفر ریاست جمهوری به گیلان نیز اشاره کرد و گفت: در پی سفر سال گذشته رییس جمهور به گیلان، صندوق کاآفرینی امید، ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات به ۵۵۷ نفر پرداخت کرده است.
همچنین مدیر صندوق کارآفرینی امید گیلان، مبلغ تسهیلات پرداخت شده به قراردادهای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه کل کشور را تا امروز ۷۵ میلیارد تومان ارزیابی کرد و گفت: این میزان تسهیلات به ۲۸۲ نفر از افرادی که از سوی دستگاههای اجرایی چون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، جهاد کشاورزی، بنیاد برکت، بهزیستی، کمیته امداد امام و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شده اند، پرداخت شده است.
وی، به طرح در حال اجرای «روستای نوفن» در صندوق کارآفرینی امید اشاره کرد و گفت: پیش از این گیلان ۱۴ روستای بدون بیکار و۱۱ روستا در طرح هر روستا یک محصول داشته است و امسال در طرح «روستای نوفن» که برای افزایش بهره وری فعالیت اقتصادی در روستاها کلید زده شد روستای اسطلخ جان شهرستان رشت را پایلوت قرار دادهایم تا بعد از استانهای هرمزگان، سیستان بلوچستان و کرمان چهارمین استان در کشور باشیم که در این مهم ورود کردهایم.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گیلان همچنین به برگزاری اولین دوره آموزشی مسئولین روابط عمومی استانهای صندوق کارآفرینی امید به همت روابط عمومی و همکاری دانشگاه سوره در شهرستان فومن را از دیگر برنامههای صندوق نامید و گفت: با توجه به نیاز کارآفرینان به منابع اورژانسی، ۱۴۰ صندوق خرد محلی در سطح استان فعال شده است که با حمایت مدیرعامل صندوق بناست تا پایال سال ۲ برابر شود.
پایان پیام/۸۴۰۰۸