نزاع واقعیت و دروغسازیهای مجازی
گیل سو ـ یادداشت ـ صمداله محمدی: ما در شرایط بسیار پیچیده ای قرار گرفتیم. شرایطی که رسانههای برانداز و تجزیه طلب با پروپاگاندای خود و برعکس کردن وقایع به دنبال بهره برداری های سیاسی خودشان هستند. شرایط فعلی را باید نزاع واقعیت با فضاسازی غیرواقعی در عرصه مجازی دانست.
به طور مثال رسانه های برانداز و تجزیه طلب چنان سیستان و بلوچستان و کردستان را متشنج جلوه میدهند که حتی ممکن است دل برخی از نیروهای داخلی را خالی کند اما سفر رئیس جمهور همه آن خبرهای فیک و دروغین را برملا کرد و نشان داد از واقعیت تا دروغهای مجازی فاصله بسیاری وجود دارد.
در میان نزاع واقعیت و دروغسازیهای مجازی هر کسی که دغدغه ایران و ایرانی را دارد باید به صحنه بیاید و نشان دهد که طرف مقابل با خبرسازیهای دروغین به دنباله تقابل حاکمیت با مردم، مردم با حاکمیت و مردم با مردم است.
در این نزاع واقعیت و خبررسانی فیک، خبرگزاری فارس نشان داده است که می تواند به عنوان یک رسانه تراز انقلاب اسلامی در خبررسانی هوشمندانه ، صحیح و سریع نقش ایفا کند. علت هجمه اخیر و حمله هکری به خبرگزاری فارس نیز همین هوشمندی، بصیرت، سرعت و صحت خبررسانی این خبرگزاری است.
حمله هکری به خبرگزاری معتبر فارس مصداق تروریسم رسانهای است و دستگاه های ذیربط باید این جنایت رسانهای را مورد پیگیری حقوقی و قضایی در محاکم بینالمللی قرار دهند و با عاملان و بانیان آن برخورد عبرتآموز کنند.
امروز که نظام با شدیدترین نوع جنگ شناختی، روانی و رسانهای مواجه هست علاوه بر اینکه باید خبرگزاری آزاد اندیشی مانند فارس را تقویت کرد بلکه باید به دنبال تکثیر روحیه انقلابی و حقیقتگرای خبرگزاری فارس در سایر رسانهها بود.
قطعاً تکثیر روحیه بصیرت، صحت و سرعت خبررسانی در فارس موجب شکسته شدن خباثت ها و رذالت های شبکه رسانههای تروریستی مانند سعودی اینترنشنال می شود که به جای خبررسانی به دنبال نفرتپراکنی، آشوبسازی، براندازی و تجزیهطلبی هستند.
* نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس