گسترش امنیت و منافع ایران در دریا
به گزارش گیل سو، ناخدا منصور لشنی ، فرمانده مرکز آموزش تخصص های دریایی حضرت باقرالعلوم علیه السلام رشت امروز در جمع اصحاب رسانه گیلان در سالن اجلاس مرکز آموزش با تقدیر از تلاش های اصحاب رسانه طی سالهای اخیر، اظهار کرد: همکاری و تعامل اصحاب رسانه با نیروی راهبردی نیروی دریایی ارتش طی سالهای اخیر با تدبیر نداجا و همت خبرنگاران گسترش یافته و امیدواریم این همکاری ها در آینده، بیشتر شود.
وی با تبریک روز نیروی دریایی، افزود: روز نیروی دریایی متعلق به همه ملت ایران است و باید این روز مبارک را بر همه ملت تبریک گفت.
فرمانده مرکز آموزش تخصصهای دریایی حضرت باقرالعلوم علیه السلام رشت، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران را حافظ منافع کشور در دریاها دانست و افزود: حفظ تمامیت مرزهای دریایی موجب ارتقای امنیت ملی و افزایش منافع ملی میشود.
ناخدا لشنی با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر گسترش منافع ایران در دریا، گفت: به امر فرمانده کل قوا، تدبیر فرماندهان نداجا و سربازان ملت در دریا، منافع ایران در مرزهای آبی و دریاهای کشور، گسترش یافته است.
وی با اشاره به نقش بازدارنده نداجا در آب های آزاد، افزود: حفظ و ارتقای فعالیتهای نداجا در گرو افزایش ناوگان و تخصص های دریایی است.
فرمانده مرکز آموزش تخصص های دریایی حضرت باقرالعلوم علیه السلام رشت با بیان اینکه تمام تلاش نداجا، فعالیت موثر و تحقق همه اهداف نداجا در مرزهای آبی است، تصریح کرد: این نیروی راهبردی علاوه بر تامین امنیت دریایی ایران، در تلاش است تا دریایی امن و آرام برای تمامی ملت ها را به ارمغان بیاورد.
ناخدا لشنی در ادامه به بخشی از راهبردهای اساسی نداجا در دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و دوران خودباوری و شکوفایی نیز اشاره کرد.
وی همچنین به فعالیت های شاخص نداجا اشاره کرد و گفت: تاکنون دو هزار و ۱۴۵ فروند کشتی توسط ناوگروهای رزمی، دو هزار و ۸۰۷ فروند کشتی توسط گروههای محافظ و چهار هزار و ۹۵۲ فروند دیمر نیز توسط گروههای محافظ و ناوگروههاب نداجا اسکورت و حمایت شده اند.
فرمانده مرکز آموزش تخصصی های دریایی رشت همچنین در ادامه به بخشی از قدرت دریانوردی، تجهیزات بومی، دیپلماسی دریایی، مردمیاری و بصیرت افزایی اشاره کرد و گفت: عبور از کانال سوئز برای اولین بار، حضور در اقیانوس اطلس و دریای بالتیک با نام ناوگروه ۷۵ نداجا، دریانوردی ۳۶۰ درجه در کره زمین، حضور دائمی در مدار ۱۰ درجه اقیانوس هند و خلیج عدن، ساخت زیردریایی و ناوشکنهای بومی، شرکت در رزمایشات مشترک و مرکب با کشورهای دوست، حضور در مجامع بینالمللی دریایی و دهها نوع خدمات دیگر تنها نمونهای از این توانمندیها و دستاوردهای در نداجا است.
پایان پیام/