» آخرین اخبار » گیلان » ۲ مسئله ارزیابی عملکرد شهرداران و مدیران از زبان استاندار گیلان
۲ مسئله ارزیابی عملکرد شهرداران و مدیران از زبان استاندار گیلان

۲ مسئله ارزیابی عملکرد شهرداران و مدیران از زبان استاندار گیلان

آبان ۲۵, ۱۴۰۱ 0۰


به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی عصر امروز در آئین تجلیل از کتابداران، کتابخوانان و مروجین برگزیده کتاب گیلان ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: مقوله کتاب‌خوانی که مورد تاکید رهبر انقلاب بi عنوان یک وظیفه ملی که یک واجب دینی نیز است، در ارتقای بخش‌های مختلف جامعه اثرگذار است. 

وی با تاکید بر سرمایه‌گذاری در بخش کتاب و کتابخوانی افزود: هزینه در بخش کتاب و کتابخوانی سرمایه‌گذاری برای پرورش نسل‌ها است. 

استاندار گیلان با بیان اینکه رویکرد دولت سیزدهم رویکردی مبتنی بر توسعه مباحث فرهنگی در کنار دیگر مباحث مهم جامعه است، گفت: علم و دانش هستی بخش پویایی و تعالی جامعه است و این موفقیت از کتاب نشات می‌گیرد. 

عباسی با بیان اینکه کتابخوانی در ارتقای سواد علمی و عمومی جامعه تاثیر مستقیم دارد، بیان کرد: توجه به کتاب و کتابخوانی باید سرلوحه کار همه مسئولان قرار گیرد. 

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه کتاب و کتابخوانی افزود: کتاب و کتابخوانی جامعه‌ای آگاه، بصیر و توانمند می‌سازد. 

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به بسط و گسترش فضای مجازی در سطوح جامعه و شناساندن آثار و تبعات آن افزود: علی رغم جولان فضای مجازی، نیاز به کتاب کم نشده است و باید سرانه مطالعه به مراتب افزایش یابد. 

عباسی با تاکید بر پرداخت نیم درصد اعتبار کتابخانه‌ها توسط شهرداری‌ها و اولویت دادن به مباحث فرهنگی و کتاب در سطح شهرهای گیلان تصریح کرد: شهرداری‌ها نسبت به پرداخت حق نیم درصد کتابخانه‌ها اقدام کنند و این مهم در ارزیابی عملکرد آنان و دیگر مدیران موثر است. 

به گفته وی، بعد از توجه به توسعه فرهنگ تفکیک زباله از مبدا و ساماندهی پسماند، دومین مسئله حائز اهمیت برای ارزیابی عملکرد شهرداران و مدیران دستگاه‌های متولی توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی است. 

عباسی با اشاره به افتتاح نمادین کتابخانه مرکزی رشت در دولت گذشته بیان کرد: کتابخانه مرکزی رشت با اعتباری که در نظر گرفته شده تا دهه فجر سال جاری باید افتتاح شود و در معرض بهره‌مندی علاقمندان قرار گیرد. 

استاندار گیلان با بیان اینکه تشویق کودکان و نوجوانان به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در ساختار شخصیتی آنان و موفقیت‌شان در زندگی تاثیرگذار است، گفت: روش‌های ترویج فرهنگ کتابخوانی نیز بروزرسانی شود تا این نسل با کتاب مانوس باشند. 

عباسی با اشاره به کاهش سرانه مطالعه کتاب افزود: مدیران و فرمانداران در طول روز وقت‌شان را به کتابخوانی نیز اختصاص دهند و به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند و قطعا بینش، آگاهی و بصیرت جامعه با ارتقای سرانه مطالعه کتاب افزایش پیدا می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی جاذبه ایجاد کنید، بیان کرد: بسیاری از فرهنگ‌سازی‌ها در جامعه با کتاب و کتابخوانی تحقق می‌یابد. 

استاندار گیلان با بیان اینکه هیچ چیز زیباتر و اثرگذارتر از کتاب نیست، گفت: آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، مقوله کتاب و کتابخوانی را جزو اولویت‌های خود قرار دهند، نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی مختص به یک نهاد نیست بلکه همه دستگاه‌ها در این بخش مسئول هستند. 

پایان پیام/۸۴۰۰۸




منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

farsnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×