الوفاق بحرین: رژیم آلخلیفه منزوی است و دست به دامان رژیم نامشروع اسرائیل شده است
معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین تاکید کرد، رژیم بحرین شکستخورده و بحرانزده است و از مردمش به رژیم نامشروع و موقت اسرائیلی پناه برده است.
به گزارش ایسنا، حسین الدیهی، معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در گفتوگو با شبکه خبری المنار با اشاره به اینکه یهودیسازی منامه با هدف نابود کردن هویت این پایتخت اصیل و تاریخ اسلامی کهن آن انجام میشود، تاکید کرد: رژیم بحرین شکستخورده و بحرانزده است و از مردمش به رژیم نامشروع و موقت اسرائیلی پناه برده است.
همچنین الدیهی تاکید کرد: رژیم بحرین با صهیونیستها در حوزه سایبری همکاری میکند که این مساله منافع مردم و امنیت این کشور را به خطر میاندازد.
معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در ادامه اظهار کرد: رژیم بحرین در انزوای مردمی به سر میبرد و به دلیل نگرانیها از عقبنشینی آمریکا به حمایت صهیونیستها پناه برده و به این ترتیب میهن را فروخته و منافع آن را به خطر انداخته است.
او روز عادیسازی با رژیم صهیونیستی را لکه ننگی در تاریخ بحرین دانست و ضمن اعلام برائت از دشمن صهیونیستی، تاکید کرد: ملت بحرین با تمامی گروههای آن چه سنی چه شیعه صهونیستها را تحریم میکنند، دیپلماتهای دشمن ترسو هستند و از مردم بحرین هراس دارند.
الدیهی درباره ظلمی که در حق زندانیان مظلوم بحرینی روا داشته میشود، فاش کرد: دهها هزار بحرینی در زندانها به سر میبرند و رژیم (آل خلیفه) آنها را شکنجه میکند اما ملت بحرین مقاوم بوده و بر خواستههای مسالمتآمیز خود از جمله حقوقشان و برائت جستن از عادیسازی تاکید دارند.
او افزود: شیخ علی سلمان نمونه اقدام مسالمتآمیز است، شخصیتی صبور و با ثبات که اصولش تغییری نکرده و حتی یک روز از پیگیری مسایل مردم دست برنداشته است.
معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین با اشاره به موضعگیری ملت بحرین در مخالفت با انتخابات و تحریم آن، دلیل این موضعگیری را تجربههای شکست خورده قبلی پارلمانی و عادیسازی با دشمن دانست.
او درباره انتخابات بحرین نیز گفت: اتفاقاتی که این روزها در بحرین جریان دارند و وخامت اوضاع در تمامی سطوح، وضعیت بد کشور را نشان میدهند و اقدامات رژیم (آل خلیفه) تلاش برای خوب جلوه دادن شرایط با برگزاری انتخابات است اما شرایط فعلی بحرین نوید تحولات مثبتی را نمیدهد و انتخابات نیز تنها تبلیغاتی رسانهای است و هیچ کاندیدایی از گروههای سیاسی میانهرو وجود ندارد.
انتهای پیام