هشدار مقامات بهداشتی نیوزیلند درباره توتهای وارداتی
کارشناسان ایمنی مواد غذایی نیوزیلند به مصرف کنندگان به ویژه آنهایی که آسیب مزمن کبدی دارند، سالمندان و زنان باردار توصیه کردند که به منظور به حداقل رساندن خطر ابتلا به ویروس هپاتیت A در مصرف توتهای منجمد وارداتی خیلی بیشتر احتیاط کنند.
به گزارش ایسنا، یکی از مقامات بهداشتی نیوزیلند امروز (چهارشنبه) در بیانیه ای گفت: موارد ابتلا به هپاتیت A در نیوزیلند نسبتا نادر است با این حال در سال ۲۰۱۵ میلادی مواردی از تهیه و مصرف توت های منجمد وارداتی با شیوع این بیماری ارتباط داشت.
اخیراً ارتباط بین سه مورد ابتلا به هپاتیت A در این کشور با مصرف توت های منجمد وارداتی مشخص شده است.
مقامات بهداشتی نیوزیلند همچنین اعلام کردند که شواهد به دست آمده از موارد و تجربه بین المللی نشان دهنده خطر قرار گرفتن در معرض ویروس هپاتیت A ناشی از مصرف انواع توت های منجمد وارداتی است.
همچنین به مصرف کنندگان یادآوری شده تا اقدامات احتیاطی بیشتری را انجام دهند زیرا نیوزیلند به سمت ماه های تابستانی می رود که بیشتر توت های منجمد مصرف می شود.
“اداره ایمنی مواد غذایی نیوزیلند” به مردم پیشنهاد می کند که توت های یخ زده را قبل از خوردن به طور مختصر بجوشانند یا اطمینان حاصل کنند که دمای پخت و پز آن بیش از ۸۵ درجه سانتیگراد برای یک دقیقه است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته مقامات بهداشتی نیوزیلند، از توت های وارداتی قبل از عرضه نمونه برداری میشود.
انتهای پیام